tek maçla hesap kesilmez ya nese sen küme düşme yeter
tek maçla hesap kesilmez ya nese sen küme düşme yeter
Antrenörler pek kaliteli değil iyilerine bakmalısın.
Valla arkadaşlar yönetim antrenöre izin vermiyor 6 dan fazla alamıyoruz...O yüzden bu sene böyle geçecek
Türkiye kupası maçında Galatasaray'a 2 1 yenildik...Kötü oynadık kaçınılmaz sonuç geldi...Haftasonu Büyükşehir belediyele oynucaz![]()
büyükşehir maçı güzel olmuş deplasmanda bu sezon için puan almanda bence muhteşem güzel gidiyorsun kardeşim
türk-yabancı?
dm mi mc mi?
Uyruğu Farketmez dm olacak
rafael carioca ile anlaş. çok sağlam çocuk. ileride de feci değerleniyor.
antep maçı kötü olmuş ilk defa antepin yendiğine üzüldüm kardeşimama toparlarsın bide o başkana söyle adam olsun yoksa onun da sonu bizim başkan gibi olur
![]()
Aman sizin başkan gibi olmasın...Sizin başkan tam eli cebe atmışken gitmişti.Benimkisi atmadan gider inşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
KARDEŞÇE BİTTİ
Last edited by immortal86 : 20.Ocak.2009 at 03:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hadi ya, çok iyi olurdu Carioca.
bence fena sayılmaz ara transferde para olursa(o başkana söyle mustafa sarpın parasını geri versin) bir forvet bir defans bu takımı uçurur bence
TİMSAH MEVLANA ŞEKERİNDEN TATTI[LEFT]Galip gelenin gruptan çıkmak adına büyük avantaj sağlayacağı Türkiye Kupası grup maçında Bursaspor akıllı oyunuyla rakibini devirdi.İki takımında defansif anlayışla başladığı maç kaleci İvankov'un penaltısıyla Bursa'nın lehine dönse de oyuna 45+3'te Ömer Erdoğan'ın acemice yaptığı penaltıda Kaue'nin penaltısı denge getirdi.2.yarıda Yusuf'un müthiş füzesi maçın sonucunu belirledi.
![]()
sınavdan çıktım geldim. puan durumun fena değil. transfersiz bu şekilde bitirirsen gayet iyi hatta.
İyi gidiyorsun lig sonunda 5.bitirmek için devre arası transfer görüşmelerine başla bence![]()
Theo Weeks --> Diye bir oyuncu var.. Kendi oynunumda almıştım. Ama sanırım özellikleri random seçiliyor. Çünkü başka bir kariyerde de baktım özellikleri hiç benimkisinie benzemiyor.. İleride satabileceğin Türkiye Ligi için kaliteli bir oyuncudur.. Çok uygun bir fiyata anlaşabilirsin..
Mehmet Güven'i kiralayabilirsin çok istersen..
Sen en iyisi senin oyundaki kiralanabilecek oyuncular listesine bir göz at derimBenim tavsiye edebileceğim isimleri alamazsın maddi durum sebebiyle..
7. Bitirmişsin ve iyi olmuş bana kalırsa. Ivankov çok yemiş. Ne kadar dayanabilirsin bilmiyorum.. Ben 1.9 M Pound a satmıştım kendisini..![]()
Kolay gelsin.. GÜzel güzel.. Olur bu iş ilk 5.
Sentugo.
normal bütçe 9.5m dolar...transfer bütçesi 1m dolar....Bütçe yarat diyorum ibrama para yok diyor yandık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sene sonunda transferler yapıcaz kardeşim...İlk olarak regen'lere yönelcez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serkan Kurtuluş'u kiralamak için başvurdum inşallah gelir![]()
Last edited by immortal86 : 20.Ocak.2009 at 18:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben sana ispanya'dan genç yetenek göndereyim istersen.çok var. kiralayacak takım arıyorum
![]()
Valla benim takım artık baya seviye atladı ama iki tokatlarım onları. Ya gidersin ya kovarım seni derim. Anında gelirler sana. Zaten başarımın en büyük sırrı bana laf söyleyen bütün oyuncuları sezon sonu çatır çatır gönderiyorum.![]()