Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 475 sonuç

Konu: Altı Evliya Üstü Eşkiya Burası Bursa [3.Sezon]

tek maçla hesap kesilmez ya nese sen küme düşme yeter

Antrenörler pek kaliteli değil iyilerine bakmalısın.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Valla arkadaşlar yönetim antrenöre izin vermiyor 6 dan fazla alamıyoruz...O yüzden bu sene böyle geçecek

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Türkiye kupası maçında Galatasaray'a 2 1 yenildik...Kötü oynadık kaçınılmaz sonuç geldi...Haftasonu Büyükşehir belediyele oynucaz

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

BURSA BELEDİYE'NİN SULARINI KESTİ
    Maçta iyi oynayan Bursaspor'lu oyuncular 2-0 öne geçtikten sonra oyunu rölantiye aldılar.Sercan'a güvenini gösteren İsmail hoca...Meyvesini toplamaya başladı.Sercan 1 gol atıp 1 de asist yapıınca İsmail hocanın yüzünde güller açtı

Bu da PUAN DURUMU

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

RENKDAŞLARIN DOSTLUĞU
    Kötü oynadık kabul ediyorum.Yine de 1 puanı çıkardık deplasmandan.Sercan'ın sakatlanması üstelik tam form tutmuşken kötü oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

büyükşehir maçı güzel olmuş deplasmanda bu sezon için puan almanda bence muhteşem güzel gidiyorsun kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by sayinriza View Post
    büyükşehir maçı güzel olmuş deplasmanda bu sezon için puan almanda bence muhteşem güzel gidiyorsun kardeşim
    Eyvallah kardeşim elimizden geldiğince yönetiyoruz takımıMustafa Sarp'a PSV 7.5m dolar verdi, sattım.Devre Arasında gidecek.O mevkiye güzel bir transfer yapmak istiyorum önerileriniz nelerdir arkadaşlar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

türk-yabancı?

dm mi mc mi?

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Uyruğu Farketmez dm olacak

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

TİMSAH "4 1 " YANA DAĞILDI
    Açıklaması yok berbat oynadık kötü oynadık.Antep haketti.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

BURSA 'TEPE'LEDİ
    2-1 öne geçtikten sonra garantiye aldım maçı kapandım.Ve kazandım.Antep hezimetinden sonra iyi oldu bu galibiyet.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

rafael carioca ile anlaş. çok sağlam çocuk. ileride de feci değerleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    rafael carioca ile anlaş. çok sağlam çocuk. ileride de feci değerleniyor.
    eyvallah dostum sağol görüşün için ama para güme gitti başkan cebe attı galiba parayı

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

antep maçı kötü olmuş ilk defa antepin yendiğine üzüldüm kardeşim ama toparlarsın bide o başkana söyle adam olsun yoksa onun da sonu bizim başkan gibi olur

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

antep maçı kötü olmuş ilk defa antepin yendiğine üzüldüm kardeşim ama toparlarsın bide o başkana söyle adam olsun yoksa onun da sonu bizim başkan gibi olur
    Aman sizin başkan gibi olmasın...Sizin başkan tam eli cebe atmışken gitmişti.Benimkisi atmadan gider inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KARDEŞÇE BİTTİ
    İki kardeş takımın mücadelesi kardeşçe bitti.İki takımda 1 puana razı oldular.Son haftalarda kötü oynuyoruz taktiği değiştireceğim sanırım.

Last edited by immortal86 : 20.Ocak.2009 at 03:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hadi ya, çok iyi olurdu Carioca.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

hadi ya, çok iyi olurdu Carioca.
    zaten çok pahalı dostum o...İstesem de alamam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray harika gidiyor Bu da kanıtı:

Last edited by immortal86 : 20.Ocak.2009 at 04:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
    İlk yarıyı istediğimiz yerlerde bitirdik.Defans ve Forvet olarak sıkıntılarımız var.Maddi imkansızlıklardan dolayı devre arası kiralık oyunculara yönelicez.Bu sezon amacımız ligi ilk 8 arasında bitirmek.Bunu başarmak için çok çalışmalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

bence fena sayılmaz ara transferde para olursa(o başkana söyle mustafa sarpın parasını geri versin) bir forvet bir defans bu takımı uçurur bence

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

bence fena sayılmaz ara transferde para olursa(o başkana söyle mustafa sarpın parasını geri versin) bir forvet bir defans bu takımı uçurur bence
    Ben de bu umutla Mustiyi sattım ama parayı cebe indirmiş

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

TİMSAH MEVLANA ŞEKERİNDEN TATTI
    [LEFT]Galip gelenin gruptan çıkmak adına büyük avantaj sağlayacağı Türkiye Kupası grup maçında Bursaspor akıllı oyunuyla rakibini devirdi.İki takımında defansif anlayışla başladığı maç kaleci İvankov'un penaltısıyla Bursa'nın lehine dönse de oyuna 45+3'te Ömer Erdoğan'ın acemice yaptığı penaltıda Kaue'nin penaltısı denge getirdi.2.yarıda Yusuf'un müthiş füzesi maçın sonucunu belirledi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sınavdan çıktım geldim. puan durumun fena değil. transfersiz bu şekilde bitirirsen gayet iyi hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İyi gidiyorsun lig sonunda 5.bitirmek için devre arası transfer görüşmelerine başla bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    İyi gidiyorsun lig sonunda 5.bitirmek için devre arası transfer görüşmelerine başla bence

başkan parayı iç edince biraz zorlaştı galiba o iş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Theo Weeks --> Diye bir oyuncu var.. Kendi oynunumda almıştım. Ama sanırım özellikleri random seçiliyor. Çünkü başka bir kariyerde de baktım özellikleri hiç benimkisinie benzemiyor.. İleride satabileceğin Türkiye Ligi için kaliteli bir oyuncudur.. Çok uygun bir fiyata anlaşabilirsin..

Mehmet Güven'i kiralayabilirsin çok istersen..

Sen en iyisi senin oyundaki kiralanabilecek oyuncular listesine bir göz at derim Benim tavsiye edebileceğim isimleri alamazsın maddi durum sebebiyle..

7. Bitirmişsin ve iyi olmuş bana kalırsa. Ivankov çok yemiş. Ne kadar dayanabilirsin bilmiyorum.. Ben 1.9 M Pound a satmıştım kendisini..

Kolay gelsin.. GÜzel güzel.. Olur bu iş ilk 5.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

başkan parayı iç edince biraz zorlaştı galiba o iş
    normal bütçe 9.5m dolar...transfer bütçesi 1m dolar....Bütçe yarat diyorum ibrama para yok diyor yandık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    sene sonunda transferler yapıcaz kardeşim...İlk olarak regen'lere yönelcez
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Theo Weeks --> Diye bir oyuncu var.. Kendi oynunumda almıştım. Ama sanırım özellikleri random seçiliyor. Çünkü başka bir kariyerde de baktım özellikleri hiç benimkisinie benzemiyor.. İleride satabileceğin Türkiye Ligi için kaliteli bir oyuncudur.. Çok uygun bir fiyata anlaşabilirsin..

Mehmet Güven'i kiralayabilirsin çok istersen..

Sen en iyisi senin oyundaki kiralanabilecek oyuncular listesine bir göz at derim Benim tavsiye edebileceğim isimleri alamazsın maddi durum sebebiyle..

7. Bitirmişsin ve iyi olmuş bana kalırsa. Ivankov çok yemiş. Ne kadar dayanabilirsin bilmiyorum.. Ben 1.9 M Pound a satmıştım kendisini..

Kolay gelsin.. GÜzel güzel.. Olur bu iş ilk 5.
    Serkan Kurtuluş'u kiralamak için başvurdum inşallah gelir
    Last edited by immortal86 : 20.Ocak.2009 at 18:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben sana ispanya'dan genç yetenek göndereyim istersen. çok var. kiralayacak takım arıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

ben sana ispanya'dan genç yetenek göndereyim istersen. çok var. kiralayacak takım arıyorum
    İyi olur kardeşim Ne de Osasuna Bursa düzeyinde bi takım oyuncular şerefsizlik de yapmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla benim takım artık baya seviye atladı ama iki tokatlarım onları. Ya gidersin ya kovarım seni derim. Anında gelirler sana. Zaten başarımın en büyük sırrı bana laf söyleyen bütün oyuncuları sezon sonu çatır çatır gönderiyorum.

Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri