1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bir futbolcu formsuz diye yeteneğinden hiçbirşey kaybetmez bunu unutmayın.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Eminmisin ? Ronaldinho sakatlığından sonra fiziksel özelliklerinde yaşadığı düşüş nedeniyle Barca'daki gibi oynayabildi mi? Yetenek kaybolmaz ama yeteneği kullanma becerisi azalır.Formsuzlukta bazen uzun sürebilen hatta müzminleşebilen ciddi bir olaydır.Bir oyuncu sürekli oynayıp formsuz kalıyorsa bunun altında başka nedenler aramak gerekir.

Aynen Harry Kewell'da olduğu gibi Leeds ve Liverpool'da sol kanadı otoban yaptığı dönemleri biliyoruz ama sakatlandıktan sonra eski Harry olamadı,eski formunu bulamadı.Saf yetenek bakımından dünyanın en iyi oyuncularından biridir Kewell fakat oda zamanla yeteneklerini kullanma becerisini kaybetti.

Guiza'yı konuşurken anlatılmak istenenler zaten anlaşıldı,kimse Guiza dibe vursun demiyor yakın zamanda çıkacak olan yamada yada gelecek versiyonlarda daha gerçekçi bir Guiza istiyor.

Yapılan iyi şeyleride gözardı etmiyoruz.Perpetua'nın belirttiği Alex'in work rate oranının 18den 8 e düşürülmesi olayı var,işte gerçekçilik budur,anlatılmak istenende bu.

Alex nasıl bir defansif orta saha oyuncusu gibi defansına kadar gelip top çıkarmaya çalışmıyorsa oyunda yapılan düzeltmeden sonra gayet gerçekçi bir Alex var şuan.9.0.2 için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.

Senden alıntı yaptım ama şahsına değildir yazdıklarım.

Ben Galatasaray'dada birçok oyuncunun değişikliğe gitmesi kanısındayım bunuda yeri geldikçe yazmaya çalışıyorum zaten.

Perpetua : ayrıca Semih konusundaki açıklama için teşekkürler.

Exciting : demekki sorun benim oturtmaya çalıştığım taktikle alakalıydı Hoffenheim'da serbest rol ve hedef adam oynatıp tekrar denerim bir ara.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Eminmisin ? Ronaldinho sakatlığından sonra fiziksel özelliklerinde yaşadığı düşüş nedeniyle Barca'daki gibi oynayabildi mi? Yetenek kaybolmaz ama yeteneği kullanma becerisi azalır.Formsuzlukta bazen uzun sürebilen hatta müzminleşebilen ciddi bir olaydır.Bir oyuncu sürekli oynayıp formsuz kalıyorsa bunun altında başka nedenler aramak gerekir.

Aynen Harry Kewell'da olduğu gibi Leeds ve Liverpool'da sol kanadı otoban yaptığı dönemleri biliyoruz ama sakatlandıktan sonra eski Harry olamadı,eski formunu bulamadı.Saf yetenek bakımından dünyanın en iyi oyuncularından biridir Kewell fakat oda zamanla yeteneklerini kullanma becerisini kaybetti.

Guiza'yı konuşurken anlatılmak istenenler zaten anlaşıldı,kimse Guiza dibe vursun demiyor yakın zamanda çıkacak olan yamada yada gelecek versiyonlarda daha gerçekçi bir Guiza istiyor.
    Gayet eminim. Formsuzluk ile fiziksel sorun oluşması arasında dağlar kadar fark var. Güiza formsuzdur, Deivid ise sakatlık sonrası fiziksel kayba uğramıştır. Eğer bir futbolcu uzun süreli sakatlıktan çıkmamışsa ve şans bulduğu halde bu kadar formsuz duruyorsa mental sorunlar var demektir. Mental açıdan da rahatsa demekki yetenek sınırları açısından sorunlar yaşıyodur. Ronaldinho benim gözümde hala dünyanın en yetenekli futbolcularından biridir, ama fiziksel açıdan bir türlü istediği seviyeye çıkamadı. Bir beyin var ama onu kullanabilecek beden yok diyeyim.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Gayet eminim. Formsuzluk ile fiziksel sorun oluşması arasında dağlar kadar fark var. Güiza formsuzdur, Deivid ise sakatlık sonrası fiziksel kayba uğramıştır. Eğer bir futbolcu uzun süreli sakatlıktan çıkmamışsa ve şans bulduğu halde bu kadar formsuz duruyorsa mental sorunlar var demektir. Mental açıdan da rahatsa demekki yetenek sınırları açısından sorunlar yaşıyodur. Ronaldinho benim gözümde hala dünyanın en yetenekli futbolcularından biridir, ama fiziksel açıdan bir türlü istediği seviyeye çıkamadı. Bir beyin var ama onu kullanabilecek beden yok diyeyim.
    Aynı şeyi söylüyoruz şuan. Neyse anlatılmak istenen anlaşıldı sanırım,gereken yapılır gelecek versiyonlarda.

Nesil
    2003

Cok dogru..

Ama varsayilan Ispanya'dan Guiza'nin yetenegini gosteren bir sekilde geldigi..

Ya gecen seneki iyi formu yuzunden sismis bir sekilde geldiyse? (mesela Semih 150 olsa, 160 olsa diye dusunceler bildiriliyordu bir ara)

Bunun ustune de kotu form grafigi gosterip daha da kotu gorunduyse?

Kimse 24 CA yapalim demiyor (160'in %15'i yani)..

Ama ligin tozunu atmasi gereken, ama atamayan bu adamla bir abukluk var deniliyor.. Ligin tozunu atsin ama gercege yakin sekilde tozunu atsin deniliyor.

Kotu formda olan bir oyuncuyu yerle bir etmeye ben de razi olmam zaten...

Ama Ispanyollarin da su anda bazi fiziksel ozellikleri abarttiklarini fark ettigi ve duzeltme yaptigi ortamda, Guiza'nin bundan nasibini almamis bir sekilde kalmasi da cok mantikli olmaz..

Yavas dususler.. yavas cikislar..

Veya ligin geri kalaninin yukselmesi gerekli diyebiliriz.. Yani Guiza'nin basarisizliginda, Kezman'in basarisizliginda sucu sadece bu oyuncularda aramak yerine hem arkasindakilere.. hem de ligdeki defans oyuncularinda arayabiliriz..

Ben Guiza'da aranmasinin daha dogru olacagi hissindeyim..

Mesaj Yetkileri