Eminmisin ? Ronaldinho sakatlığından sonra fiziksel özelliklerinde yaşadığı düşüş nedeniyle Barca'daki gibi oynayabildi mi? Yetenek kaybolmaz ama yeteneği kullanma becerisi azalır.Formsuzlukta bazen uzun sürebilen hatta müzminleşebilen ciddi bir olaydır.Bir oyuncu sürekli oynayıp formsuz kalıyorsa bunun altında başka nedenler aramak gerekir.
Aynen Harry Kewell'da olduğu gibi Leeds ve Liverpool'da sol kanadı otoban yaptığı dönemleri biliyoruz ama sakatlandıktan sonra eski Harry olamadı,eski formunu bulamadı.Saf yetenek bakımından dünyanın en iyi oyuncularından biridir Kewell fakat oda zamanla yeteneklerini kullanma becerisini kaybetti.
Guiza'yı konuşurken anlatılmak istenenler zaten anlaşıldı,kimse Guiza dibe vursun demiyor yakın zamanda çıkacak olan yamada yada gelecek versiyonlarda daha gerçekçi bir Guiza istiyor.
Yapılan iyi şeyleride gözardı etmiyoruz.Perpetua'nın belirttiği Alex'in work rate oranının 18den 8 e düşürülmesi olayı var,işte gerçekçilik budur,anlatılmak istenende bu.
Alex nasıl bir defansif orta saha oyuncusu gibi defansına kadar gelip top çıkarmaya çalışmıyorsa oyunda yapılan düzeltmeden sonra gayet gerçekçi bir Alex var şuan.9.0.2 için konuşuyorum yanlış anlaşılmasın.
Senden alıntı yaptım ama şahsına değildir yazdıklarım.
Ben Galatasaray'dada birçok oyuncunun değişikliğe gitmesi kanısındayım bunuda yeri geldikçe yazmaya çalışıyorum zaten.
Perpetua : ayrıca Semih konusundaki açıklama için teşekkürler.
Exciting : demekki sorun benim oturtmaya çalıştığım taktikle alakalıydı Hoffenheim'da serbest rol ve hedef adam oynatıp tekrar denerim bir ara.