kezman icin cok dustu diyorsunuz da o zaman son 2-3 yilda pek bi verimlilik gostermeyen baros ile kewell in profillerinin nasil olduguna baksaydiniz turkiyeye gelmeden once. sonucta ingilizlerde pek bi verimlilik gostermeyen iki oyuncuya gerekli azaltmayi yapti bana gore. omer abinin dedigi gibi kezmanda fransada daha dustu sonucta. bi futbolcunun kariyerine bakarakmi ozellik vericeksiniz yoksa su anki durumuna bakarakmi.
yok guiza 28 gol atmis yok kral olmus falan. ama sonucta su anki halini hepimiz goruyoruz . nerde kaldi gerceklik. hadi sezon basinda oyuncunun nasil bir performans gosterecegini kestirmeden gecen sezonki performansina gore puan verilir ama elinizde yamada degistirmek gibi bir firsat var . bir futbolcunun koskoca 1. yari nasil oynadigini neler yapabildigini gordunuz ap acik guizanin performansi dusuk formu dusuktu. neden gerekli azaltma yapilmadi. ben 120 ca lara dusurulmeli demiyorum tabiki gerekli ve abartmadan bir dusurulme olmaliydi. sonucta siz arastirmacisiniz futbolcunun koskoca ilk yari performansindan sonra gerekli yargiyi yapabilmelisiniz.
hadi ilk yariyi sakat gecirse bi kac mac oynasa tamam dicemde adam butun maclarda oynamis hemen hemen yaptiklair ortada.
o zaman baros da ingilterede son 2 sene cok az gol atti neden bu kadar yukselttiniz yada lincoln gecen sene alexin yarisi kadar oynadi neden yukseltildi. demek istedigim onemli olan bu sene ki performansi bana gore gecmise bakilarak yorum yapmak mantiksiz