Quote Originally Posted by El Barto View Post
İşe fanatiklik gözüyle bakarsan evet haklı. Türkiye'de de prim yapan bu. Ama ben işe Türk bir takımın başarısı olarak baktığımdan dolayı maalesef Kezman ile aynı fikirde değilim. Nasıl 2000 yılındaki zaferde bir Türk olarak göğsüm kabardıysa bu senede hele ki İstanbul'da bir Türk takımının kupayı kaldırmasına sevinmeyecek bir Türk yoktur bence yada ben öyle umuyorum.
Çok haklısın abi.

Quote Originally Posted by Deniz View Post
Güiza tartışması yetmemiş gibi,yeni bir tartışma daha çıkartıyorlar ortaya ayıp.Uefa kupasını eğer Kadıköy'de kaldırırsak,Fenerbahçe'liler Türk olarak sevinirler,fakat iş fanatikliğe kaçarsa büyük olaylar olabilir..
Deniz dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama şöyle bir durum var: Eğer başkanından taraftarına herkes çıkarda o kupayı Şükrü Saraçoğlu'nda kaldırmak şöyle böyle derse insanlar haklı şekilde gerilir. Olaya "Türk Futbol Başarısı" olarak bakanlar ortalığı hiç olmayacak karıştırır. O yüzden bu olaya stad olarak bakanlardan birisi Kezman bıraksın bizi de takımdan nasıl gönderilmeyecek 16 maç 3 gol performansıyla onu düşünsün.

Son olarak haberin doğru olduğuna inanmıyorum.