Bırak bu işleri Onur.
Bu kadar bari olma, Beşiktaş'ı bırak Çatladıkkapıspor bile alsın Şükrü Saraçoğlu'nda sen yine sevinirsin
Fenerbahçeliyim, ama hiçbir zaman senin gibi fanatik düşünmedim! Hiçbir zaman ülkemin, yaşadığım toprağın önceliğini kendi düşüncelerim ve egolarımdan sonra görmedim! Bunu yapana zaten diyecek bişey yok.
Bu diyeceğim senin için değil: İnsanlar hasta olan birisine Fenerbahçeli diye geçmiş olsundan önce; nefret ederim bu kişiden ama diye başlıyor. Yahu ölen askerin cebinden Fenerbahçe bayrağı çıksa ne diyeceksin? Hiç olayı farklı yere çekme deme çünkü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda kazanan Galatasaray'ın da formasında TÜRK BAYRAĞI var...
Sana göresi bana göresi yok abi bu işlerin. Herkesin kendisine göre doğruları vardır; ama GERÇEK bir tanedir.
Türk takımı kazandı denildiğinde olay çoktan kapanmıştır.
Last edited by JunkChorn : 24.Ocak.2009 at 02:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
galatasaray ve fenerbahçe..2 tane azılı rakip.100 yıllık rekabet vs...
galatasaray saraçoğlunda uefa kupasını kaldırırsa fenerliler de aynı galatasaraylılar gibi sevinir,gururlanır çünkü sonuçta bir Türk takımı bu kupayı alıyor demişsiniz.(aynı olay fb nin gsnin stadında kazanması)böyle bişey olabilirmi ya..olmaması da gayet doğal..bu ister fanatikliğe bağlayın ister bağlamayın ama durum bu.
çünkü tarih bu olayı aynen şöyle yazacak:galatasaray ya da fenerbahçe,ezeli rakibinin sahasında uefa kupasını kazandı..bu gurur,kazanan takımla beraber takımın ezeli rakipleri hariç diğer kluplerin gururu olacaktır.bunun aksini iddia edenler dostluk dersi vermesinler lütfen....başarı paylaşılmaz