Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Sivassspor kazanır

10 40.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ TSL 17. Hafta ]

Threaded View

Galatasaray beklenin aksine cok iyi basladi maca.Presli,mücadeleci,top oynamak isteyen tarafti.Sivasspor ise doldur-bosalt taktigiyle oynuyordu.Topu Mehmet Yildiz'a atalim da o orada biseyler yapar düsüncesindeydi futbolcular.Nitekim Mehmet Yildiz etkisiz kaldi bu yüzden ilk yarida.Galatasaray baskili olan tarafti.Ama saha berbat oldugu icin,pas koordinasyonlari olumlu degildi.Cok basit top kayiplari oldu bu yüzden.Ayakta duramayan futbolcular vardi hatta.

Neyse,herkes ilk yari böyle bitecek diye düsünürken hakem Ümit Karan'i oyundan atti.
    Nedenini kimse bilmiyor,cok acayip bir pozisyondu.Ümit Bilica tarafindan yere düsürülmüs,ardindan suya ayagini savurarak sinirini gidermisti.Ama su yardimci hakemin üstüne sicrayinca,hakemi cagirmak zorunda kaldi kendisi.Ümit Karan ona "cok ayip" tipinden bir bakis atti.Yardimci hakem,orta hakeme formasini göstererek suyun kendisine sicradigini ve Ümit'in biseyler dedigini söyledi.Hakem de Ümit'i direk kirmizidan oyundan atti.

Simdi Ümit Karan gelmis 33 yasina.Yardimci hakemin gözü önünde ona küfür ettigi halde oyundan atilacagini bilmeyecek kadar aptal bir insan mi ? Bence degil.

Zaten yardimci hakem,orta hakeme islanan formasini gösterdiginde olay koptu orada benim icin.Evet evet,üzerine su sicradigi icin,Ümit'in bunu bilerek yaptigini düsündügü icin oyundan attirdi kendisini.Peki bu karar sacma degil de nedir ?

Nitekim Galatasaray bu kirmizi kartin bedelini agir ödedi.2.yarida Bülent Uygun düzgün oyuncu degisiklikleriyle Galatasaray'i kilitledi,Sivasspor maca hakim olan taraf oldu.Sabrinin de disiplinsizligi,dengesizligi yüzünden Sivasspor onun kanadindan gelip,2 gol buldu Galatasaray kalesinde.Sonucta altin degerinde bir 3 puana sahip oldular.

Peki hakem o karti göstermeseydi,durum daha degisik olur muydu ?

...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sivasspor’un 2-0 üstünlüğü ile biten maçta 45. dakikada hakem Yunus Yıldırım tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderilen Ümit Karan maç sonunda Lig TV mikrofonlarına konuştu. Pozisyonda Ümit Karan’ın yan hakem ile girdiği bir tartışma ve yere düştükten sonra gösterdiği tepki önplandaydı. Peki Ümit Karan küfür etti mi? İşte golcü ismin sözler;

"13 senedir 1.ligde top oynuyorum. Hiçbir hakeme küfretmedim. Neden kırmızı kart gördüm hiç bilmiyorum. Orada buza, zemine karşı bir tepki vardı. Canım yanmıştı kalktığımda, hakeme itirazım bu oldu. Yan hakeme sordum "Küfür ettim mi?" O dedi "Yok, su geldi" diye cevap verdi. Benim o pozisyonla hakemle bir alakam yok. Orta hakem yan hakeme uymak zorunda, ne konuştuklarını bilmiyorum ve açıklama bekliyorum.

10 kişi kalmamız bizi biraz daha zor duruma sokacağı belliydi. Bu şartlarda 1. ve 2. oynuyor. İptal edeceksin maçı. Ne zaman düzelirse o zaman oynatacaksın. Bu sahada neler olacağını bilmiyorsunuz. Biz maçtan önce de söyledik, yazık günah bu sahada. İnsanlar bundan ekmek kazanıyor, bu tarz sahalarda çok büyük sakatlık riskleri var."

24.01.2009
    Kaynak : Sporx.com
    Last edited by El Comandante : 24.Ocak.2009 at 17:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri