Bugünkü maçtada gördüm bence Yaser in PA sının düşmesi lazım bence o kadar güzel bir oyuncu değil 135 PA yeter kanımca
Bugünkü maçtada gördüm bence Yaser in PA sının düşmesi lazım bence o kadar güzel bir oyuncu değil 135 PA yeter kanımca
Sen Yaser'in 20 yasinda oldugunun yani 1988 dogumlu oldugunun farkindamisin? O yasta 120 CA sahibi ulkemizin en cok gelecek vaad eden isimlerinden birisine CA ve PA arasinda sadece 15 puan fark gibi gercek disi bi rakam verilemez. 30-35 oldukca mantikli ve olmasi gereken bi fark zaten. Benim Sahsi fiktim Yaser su anda bi Aydin'dan daha olumlu ve etkili top oynuyor olmasindan CA artisina bile gidilebilicegini dusunuyorum ama tabi Yaser'i yeteri kadar izleyemedik ilk yari... Ikinci yari daha cok sans bulursa daha saglikli degerlendirilir. CA artisi ile duruma gore biraz PA artisi bile olabilir ama surasi kesin 155 PA Yaser icin su asamada oldukca mantiklidir dusmesi gibi abesk bi durum olamaz... 135 ise gulunc otesi bi oneridir yani sen 20 yasinda bu oyuncunun hic gelismeyicegini savunuyorsun
Ayrica bugun ki hava sartlari, saha sartlari, ve Galatasaray'in 10 kisi kalmis olmasi ile forvet'de tek basina oynayan Yaser'i degerlendirmek icin cok yalnis bi gun oldugunu belirtmem lazim... Baros bile bugun oldukca etkisiz di mesela o zaman Baros'un CA'ini hemen dusurelim ne kadar mantiksiz bi yaklasim. Hat da genel olarak bugun sahada pek iyi top oynayan oyuncu oldugunu soleyemeyiz. Ama sanirim senin beklentin Yaser 2-3 gol atip maci kurtarmasi. Eger bunu yapabilicek bi oyuncu olsaydi Yaser su and 140 CA ve 175 PA sahibi olur sadece Turkiye capinda degil dunya capinda gelecegi cok parlak onemli bi isim olurdu. Yani aslinda kaale bile alinmamasi gereken bi yorum senin yaptigin ama iste.... Lutfen yorum yaparken su dussun bu ciksin diye degil mantikli bi sekilde arastirmayi taniyarak kriterleri bilerek yapalim...
Öncelikle bu tip yorumların araştırmaya birşey katmadıgının farkına varmak gerek.Normal şartlara sahip olmayan bir zeminde, 15-20dk içindeki performansa göre yorum yapmak ve potansiyelini belirlemek ne kadar saglıklı bir sonuç ortaya koyar ?!
Yaser maçta elinden geleni yaptı.Zaman zaman hızlanmasını,zaman zaman sıçrama özelliginin ne kadar iyi olduğunu gösterdi.Oynadıgı her maç iyi bir kumaş oldugunu gösteren bir oyuncu,değerlendirmek için bu kadar aceleci olma![]()