1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar sizin bu küçümseyici yorumlarınızdan sonra size cevap yazmam aslında çok ilginçtirki şunu bilmenizi istiyorum. Öncelikle ben 95 li 96 lı nesil Alex Hagi den iyidir falan gibi konuşan kişilerden değil futbol hakkında tecrübem var ve Mehmet Topal GS ye ilk geldiğinde bu adamdan topçu olmaz diyenlerin yanında ben bu adam gelecekte çok iyi bir ön libero olur diyordum. Arda nın GS A takımdaki ilk maçını dün gibi hatırlıyorum ve gelecekte isminden bahsettireceğinide tahmin ediyordum ama Yaser e baktığımızda Fiziksel olarak hiç bir artısını görmedim... Tekniksel olarak desek neyi varki tekniksel allah aşkına... Ayrıca Maçlardada izlediğimiz kadarıyla bitirici vuruş o kadar iyi değil ayrıca top kontrol üde zayıf ve en kötüsü acayip bencil bir oyuncu ne kadar farkettiniz ne kadar o yönüne baktınız bilmiyorum Forvet oynamak sürekli gol atmaya çabalamak anlamında biliyor sanırım kendisi ama takım içinmi oynuyor o tartışılır. Ayrıca tamam ben Yaser e kötü diyorum ama 155 PA yı almak için daha çok çalışması lazım ve arkadaşlar sizleri saygısız yorumlardan biraz uzak durmanızı istiyorum sonuçta bu site Türkiye nin en büyük forum sitelerinden biri...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar birde Yaser 155 PA Baros 150 PA sizce Yaser geleceği Baros un şu anki halinden dahamı parlak ?
    Last edited by aniltorres9 : 24.Ocak.2009 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri