1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Herşey TSL İçin | Altay [9.2.0]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

SAMPIYON ALTAY

LIG BÖYLE BITDI:

Malum Federasyonunda bildirdigi gibi Kupayi Rizede kaldirdik Taraftarlar kötü futbola ragmen costu
    .

sirada GS ile FTK Final maci var

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Ve Altay Teknik Direktörü Basin Toplantisi Düzenliyor:

Muhabir: Öncelikle Sizi ve Futbolcularinizi kutluyoruz. Sezon basinda hedefiniz play-off'lara kalmakti ama siz bir Mucizeyi gerceklestirip Sampiyon yaptiniz takimi. Neler Söylemek istiyorsunuz?
    V.Y.: Takima gectigim zamanlar Acikcasi Sampiyonlugu beklemiyordum Pla-offlara kaliriz diye düsündüm ama Oyuncularim Taktigime hemen alistigi icin Sampiyonlukta geldi
    Muhabir: Medya'nin Tahmini sizi Ligi 7.olarak gösteriyordu, bu konu hakkinda nedemek istersiniz?
    V.Y.: (Kupayi göstererek) Kapak burada
    Muhabir: Peki Bu Sezon en begendiginiz Futbolcular kimler?
    V.Y.: Aslinda bütün Futbolcularimi begendim ama Acik konusmak gerekirse Sehmus Muhtesemdi, Sampiyonlukta payi %40 desem yalan olmaz .

Muhabir: Sezonun son maci Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupasi Final maci, Acaba Galatasarayi yenebiliceginizi düsünüyormusunuz?
    V.Y.: Haliyle Galatasaray bu macin favorisi, ama biz zor Yollardan buraya kadar geldik, özellikle Malatyasporun Denizliyi 3-0yenerek bizim Tur atladigimiz Mac Bizi bi ayri motive etdi ve bunu Eskisehir ve Fenerbahce maclarinda gördük. Galatasarayin Lig maclari devam ediyor, Maclarini izleyip Ona göre hazirliklarimizi yapicaz.
    Simdi Izmire dönecegiz Kutlamalardan sonra Önümüzdeki Galatasaray macina konsantre olucam , Özür diliyerek Toplantidan ayriliyorum, Hepinize Tesekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Taraftarlar Volkan Yorgalıya Tesekkür ediyorlar

Yönetimdende Tesekkür geldi:

Utanmadan bide cok sasirmislar Ligi Kazanmamiza, Hic Destek yok bu Yönetimden

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    hadi kardeş bu kadar gelmişsin.yap bi hokus pokus şampiyon olsun altay
    Bak kardes Hokus Pokus dedin Adim Sihirciye cikti Ümit kayihanda Sihirci Volkan demis

Mesaj Yetkileri