1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Selçuk'la Colman'ın passing 16'ya yükseltilebilir.İkisininde attığı paslar hem isabetli hemde şiddeti oldukça iyi.
    Selçuk ve Colmanın yaratıcılıkları kaç bilmiyorum ama colmanın selçuk'tan daha düşük olması gerekli kanımca.

dünkü fenerbahçe maçında colman çok önemli pasları göremedi,görebilseydi forvetlerin okadar beceriksizliğine rağmen trabzon kesinlikle golü bulurdu..

Daha sonra dikkatimi çeken birşey daha

Kaleci Sylva (doğru yazdım umarım). Dünkü maçta çok etkilendim kendisinden. Oyunu okadar hızlı ve doğru başlatan kaleciyi türkiyede ilk defa görüyorum

Decisions kaç bilmiorm. ama yüksek bir değeri hakettiği kesin.

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

Kaleci Sylva (doğru yazdım umarım). Dünkü maçta çok etkilendim kendisinden. Oyunu okadar hızlı ve doğru başlatan kaleciyi türkiyede ilk defa görüyorum

Ve bence kesinlikle Trabzonspor'un bu sezonki en iyi transferi,kalitesi belli ve defansla birkaç pozisyonda anlaşmazlığa düşsede sakinliği müthişti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Selçuk ve Colmanın yaratıcılıkları kaç bilmiyorum ama colmanın selçuk'tan daha düşük olması gerekli kanımca.

dünkü fenerbahçe maçında colman çok önemli pasları göremedi,görebilseydi forvetlerin okadar beceriksizliğine rağmen trabzon kesinlikle golü bulurdu..

Daha sonra dikkatimi çeken birşey daha

Colman'ı çıplak gözlede izledim 50-60 metredeki oyuncuu görüp çok iyi paslar atabiliyor dün sadece gününde degildi.

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Colman'ı çıplak gözlede izledim 50-60 metredeki oyuncuu görüp çok iyi paslar atabiliyor dün sadece gününde degildi.
    ozmn Colmanın gözlerde problem var

yakını göremeyip uzağı görme hastalığı(miyopmuydu neydi)

Şaka bi yana çok kritik pasları göremedi-ki oyuncular uzağında değil yakınındaydı..

Kaleci için thowing'i ve decisions u gözü kapalı artırılabilir.Birazda compusre eklenebilir buna gördüğüm kadarıyla..

Mesaj Yetkileri