1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by licentia View Post
    Yahu 9.1.0 diyosun ben sana ne diyorum 9.1.0 beni ilgilendirmez cunku en son surumde yani 9.2.0 de soyle diye anlatiyorum deminden beri... Bi zahmet yeni surumu yukle ac ve benim dediklerimi gorursun... Ayrica Alanzinho hic AMC oynayaman bi adam degil istersen Norveclilere sorabilirsin...

Onur Kivrak mi diyorsun? PA'si yukselsin ole mi? Onur'un PA'yi su anda -8 yani oyundan oyuna 130-160 arasi cikiyor ulkemizde en cok gelecek vaad eden kalecilerden biri...

AMC gerçek pozisyonu olmayabilir dostum ama sanırım trabzon onu lincoln alex tarzı forvet arkası AMC oynatmak için aldı yani tahminim AMC olmasada türkiyede olacaktır
    Last edited by OMANA : 28.Ocak.2009 at 10:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

AMC gerçek pozisyonu olmayabilir dostum ama sanırım trabzon onu lincoln alex tarzı forvet arkası AMC oynatmak için aldı yani tahminim AMC olmasada türkiyede olacaktır
    hayır onun için alınmadı kesinlikle!sol açık olduğu için alındı ve mevkisi de o, istediğin yerde araştır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by licentia View Post
    Yahu 9.1.0 diyosun ben sana ne diyorum 9.1.0 beni ilgilendirmez cunku en son surumde yani 9.2.0 de soyle diye anlatiyorum deminden beri... Bi zahmet yeni surumu yukle ac ve benim dediklerimi gorursun... Ayrica Alanzinho hic AMC oynayaman bi adam degil istersen Norveclilere sorabilirsin...

Onur Kivrak mi diyorsun? PA'si yukselsin ole mi? Onur'un PA'yi su anda -8 yani oyundan oyuna 130-160 arasi cikiyor ulkemizde en cok gelecek vaad eden kalecilerden biri...
    gece gece mesajını yanlış okumuşum kusra bakma, düzlttilerse sorun yok, şimdi ki pozisyonları iyi o zaman sadece dediğin gibi ml 18-19 olabilir.
    Onurun da -8 olduğunu bilmiyordum, benim oyunlarda düşük gelmişti
    Last edited by hero_hayrul : 28.Ocak.2009 at 10:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

.AMC gerçek pozisyonu olmayabilir dostum ama sanırım trabzon onu lincoln alex tarzı forvet arkası AMC oynatmak için aldı yani tahminim AMC olmasada türkiyede olacaktır

ne alaka ya amc olarak neden alsınlar bız sol acık olarak aldık bu addamı bızde forvet arkası oynucak Colman var zaten sadece kanat olmadığı için sol ayağını kullanan Colman sol acık gıbı oynuyordu ama artık asıl mevkısıne gecer ve solada Alanzınho oyununu oynar solda

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ne alaka ya amc olarak neden alsınlar bız sol acık olarak aldık bu addamı bızde forvet arkası oynucak Colman var zaten sadece kanat olmadığı için sol ayağını kullanan Colman sol acık gıbı oynuyordu ama artık asıl mevkısıne gecer ve solada Alanzınho oyununu oynar solda

ben diyorumki bu oyuncu sol kanat olabilir ama trabzıonda Alex lincoln tipinde oyuncu eksikliği mevcut yeni gelen oyuncu meziyetli yetenekli görünüyor eğer AMC oyayabilecekse ttrabzon onu orada oynatır...

bir tahmin sadece bekleyin kim haklı çıkar görürsünüz...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

ben diyorumki bu oyuncu sol kanat olabilir ama trabzıonda Alex lincoln tipinde oyuncu eksikliği mevcut yeni gelen oyuncu meziyetli yetenekli görünüyor eğer AMC oyayabilecekse ttrabzon onu orada oynatır...

bir tahmin sadece bekleyin kim haklı çıkar görürsünüz...
    Trabzonspor'da o role ustlenicek oyuncu Colman'dir bence ki zaten asil mevkisi AMC-MC. Hatda Trabzon'li bi yoneticinin 1-2 hafta once cok komik bi aciklamasi vardi Turkiye de 3 tane 10 numara var diye Alex, Colman, ve Yusuf... Tabi Lincoln 100 numara oynuyor unutmusum... Benim yazimi tirnak icine almana ragmen sanirim mesajin diger arkadasa idi cunku deminden beri AMC oynuyor diye savunan benim.

@thehell61
    AML ve ML ikiside 20 olmaz Turkiye arastirmasinda genelde bi oyuncuya birden fazla mevki verilmiyor ki zaten Alanzinho tamamen offensive bir oyuncu yani mantiken bu durumda ML'in 15'den bile ustun olmasina gerek yok ki zaten verilsede verilmesede oyun otamatikmen bunu oyle ayarliyor... AMC 20 degil diyoruz deminden beri... Bu konu artik baydi gercekten....

Mesaj Yetkileri