Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 55.26%
  • Berabere biter

10 26.32%
  • Trabzonspor kazanır

7 18.42%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [ TSL 17. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Aynı pozisyonlar orta sahada ve top kornere çıkmak üzereyken defans oyuncuları tarafından defalarca oluyor omuz omuza mücadele..Tutup eliyle fırlatmıyor carlosu.. ceza sahası diye size kıyak mı geçmesini bekliyorsun..?

Omuz omuza mücadelenin topla ne ilgisi olabilir..?Amaç fizik gücünü oyun çerçeveleri içinde kullanarak rakibin topa erişmemesini sağlayıp dengesini bozmak..
    Pozisyon penaltı veya değil; orada Song top iki metre önündeyken omuz atıyor! Daha ne beklerdin? Topa erişmemesini sağlaması için topun önce Song'un kontrolünde olması lazım Onur

Trabzon çok kaçırdı, maçın hakkı onlarındı ama nedense bu hakkı engelleyen Volkan'a hiçbir tebrik göremedim Trabzonsporu tebrik ettiğim kadar Volkan'ı da tebrik ederim. Çok iyiydi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Kayda deger bisey olsaydi LIGTV de tartismali pozisyonlara eklenirdi Umit karanin kufur hakinda aciklamasi daha onemliki onlar eklenmis oraya.
    Aslında Hüseyin'in ve Serkan'ın kartlarını atladı (Alex'i biçti). İkinci yarıda Selçuk çok net bir pozisyonda atılmadı oyundan. Topla hiç alakası yoktu üstelik hakemin önünde oldu sadece eliyle uzaklaş dedi. Ben yine de hakemin vücut dilini, oyunculara karşı tutumlarını beğenmiyorum. Otorite böyle kurulamaz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2009 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri