Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 55.26%
  • Berabere biter

10 26.32%
  • Trabzonspor kazanır

7 18.42%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 181 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [ TSL 17. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Neden falan değil?
    Aynı pozisyonlar orta sahada ve top kornere çıkmak üzereyken defans oyuncuları tarafından defalarca oluyor omuz omuza mücadele..Tutup eliyle fırlatmıyor carlosu.. ceza sahası diye size kıyak mı geçmesini bekliyorsun..?

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    yahu nasıl bu kadar fanatik olabiliyorsun anlamıyorum.

Pozisyon sabah benimde dikkatimi çekti.Önden gösteriyo kamera Song'un topla ilgisi bile yok adam kafasını toptan Carlos'a çeviriyor sonrada buldozer gibi ezip geçiyor.Bu faul değilse ne yani???
    Omuz omuza mücadelenin topla ne ilgisi olabilir..?Amaç fizik gücünü oyun çerçeveleri içinde kullanarak rakibin topa erişmemesini sağlayıp dengesini bozmak..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2009 at 20:51

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kayda deger bisey olsaydi LIGTV de tartismali pozisyonlara eklenirdi Umit karanin kufur hakinda aciklamasi daha onemliki onlar eklenmis oraya.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Aynı pozisyonlar orta sahada ve top kornere çıkmak üzereyken defans oyuncuları tarafından defalarca oluyor omuz omuza mücadele..Tutup eliyle fırlatmıyor carlosu.. ceza sahası diye size kıyak mı geçmesini bekliyorsun..?

Omuz omuza mücadelenin topla ne ilgisi olabilir..?Amaç fizik gücünü oyun çerçeveleri içinde kullanarak rakibin topa erişmemesini sağlayıp dengesini bozmak..
    Pozisyon penaltı veya değil; orada Song top iki metre önündeyken omuz atıyor! Daha ne beklerdin? Topa erişmemesini sağlaması için topun önce Song'un kontrolünde olması lazım Onur

Trabzon çok kaçırdı, maçın hakkı onlarındı ama nedense bu hakkı engelleyen Volkan'a hiçbir tebrik göremedim Trabzonsporu tebrik ettiğim kadar Volkan'ı da tebrik ederim. Çok iyiydi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Kayda deger bisey olsaydi LIGTV de tartismali pozisyonlara eklenirdi Umit karanin kufur hakinda aciklamasi daha onemliki onlar eklenmis oraya.
    Aslında Hüseyin'in ve Serkan'ın kartlarını atladı (Alex'i biçti). İkinci yarıda Selçuk çok net bir pozisyonda atılmadı oyundan. Topla hiç alakası yoktu üstelik hakemin önünde oldu sadece eliyle uzaklaş dedi. Ben yine de hakemin vücut dilini, oyunculara karşı tutumlarını beğenmiyorum. Otorite böyle kurulamaz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2009 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Aslında Hüseyin'in ve Serkan'ın kartlarını atladı (Alex'i biçti). İkinci yarıda Selçuk çok net bir pozisyonda atılmadı oyundan. Topla hiç alakası yoktu üstelik hakemin önünde oldu sadece eliyle uzaklaş dedi. Ben yine de hakemin vücut dilini, oyunculara karşı tutumlarını beğenmiyorum. Otorite böyle kurulamaz.
    Katılıyorum oyuncuları azarlar gibi nereye kadar normal konuşmak varken oyuncuları azarladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Katılıyorum oyuncuları azarlar gibi nereye kadar normal konuşmak varken oyuncuları azarladı.
    Ve daha önemlisi bunu her maçta yapıyor. Taraf tutmadan yapıyor, her takıma yapıyor! Alex aşağıdaki resimde bişey anlatmaya çalışıyor hakemin tavrı o kadar net ki!

Bunu geçtim Umut'un 3. dakikada kaçırdığında bile aut atışını gösterirken çok agresif. Bu şekilde olmamalı.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2009 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Şener'den Yıldırım'a teşekkür!
    26 Ocak 2009 / 17:13
    Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür mesajı.

Deplasmanda Fenerbahçe ile Trabzonspor'un oynadığı karşılaşmada evsahibi takımın sergilediği centilmen yaklaşım nedeniyle Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a bir teşekkür mesajı gönderdi.
    Mesajda şu görüşlere yer verildi: “Takımlarımızın geride bıraktığımız haftasonu İstanbul'da oynadığı müsabaka öncesinde, sırasında ve sonrasında tarafımıza göstermiş olduğunuz, ilgi, hassasiyet ve nezaket bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.
    Futbolun dostluk, barış, kardeşlik çerçevesinde Fair – Play olgusunu geliştireceğine inandığımız bu yaklaşımınızın kulübünüzün büyüklüğüne yakışan duruş olduğunu belirtiyor, tüm spor kulüplerine örnek olmasını diliyoruz.
    Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da saha içindeki mücadelemiz sürerken saha dışında her türlü dostluğu geliştirme anlayışında olacağımızın bilinmesini isteriz.
    Bu örnek davranışınız ve centilmenliğinize şahsım ve yönetim kurul üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, ligin ikinci devresinde size ve camianıza başarılar diliyoruz.
    Saygı ve sevgilerimizle

Sadri ŞENER
    Last edited by Bordo61Mavi : 26.Ocak.2009 at 20:10

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bilmeyen arkadaşlara hatırlatayım omuz omuza mücadelede darbe yoktur. Darbe olursa faul çalınır. Omuz omuza mücadelede futbolcuların ortak paydası futbol topudur. Fakat bir tanesi topa giderken diğeri omuzu ile darp yapıyorsa bu açık fauldür. Varsa içinizde hakem, veya hakem seminerine katılmış birisi açıklasın daha düzgünce. Hiç biri yoksa amatör ligde bile olsa RESMİ futbol oynamış biri bile bu pozisyonun açık faul olduğunu görecektir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2009 at 20:57
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bilmeyen arkadaşlara hatırlatayım omuz omuza mücadelede darbe yoktur. Darbe olursa faul çalınır. Omuz omuza mücadelede futbolcuların ortak paydası futbol topudur. Fakat bir tanesi topa giderken diğeri omuzu ile darp yapıyorsa bu açık fauldür. Varsa içinizde hakem, veya hakem seminerine katılmış birisi açıklasın daha düzgünce. Hiç biri yoksa amatör ligde bile olsa RESMİ futbol oynamış biri bile bu pozisyonun açık faul olduğunu görecektir.
    Omuza omuza mücadele ikiside topa gidiyor..Carlos 150 adam yıkılıveriyor işte..Topun kontrolü carlosta olsa söylediğine belki hak verebilirim ama değil..
    Böyle basit penaltı verilmez..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2009 at 20:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Pozisyonu tam hatırlayamadım o yüzden yorum yapamam. Bir videosu falan var mıdır ?
    İlk yarının özeti
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Carlosa uflesen dusecek orda Adam nerden basladi kosmaya gordunuzmu, okadar depar atti. Omuz omuza bile gidemedi.

Cok penalti olduguna inansaydi kendisi biraz itiraz ederdi, Songda pozisyondan sonra bisiler diyor Carlosa. Kendini yere atmasina kizdi sanirim

Ve ayrica bu penaltiysa, ilk yarinin son goruntusunde Edu nun yaptigi harakete penaltidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler yeter artık.Bu son ikazdır.Bundan sonra aynı hareketleri yapmaya devam eden olursa cezalandırılacaktır!

1-Tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin.
    2-İnsanların görüşlerine saygı duyun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O süratla hangi futbolcuya omuz atsan yıkılır hakem tam görememişki çalmamıs , bence penaltı...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

evet o durumda ufak bir darbeyle yıkılabilir Carlos ama Song'un yaptığı darbeye ufak denemez.Biraz elinizi vicdanınıza koyun...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Song'un topla hiçbir alakası yok. o pozisyon penaltı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Omuz omuza gidiyorlar.R.C sağ omuzu Song'un sol omuzu temas halinde ama Song'un sağ eli Carlos'a temas ediyor ve Carlos düşüyor.Penaltı mı ? Penaltı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok ucuz bi penalti olur. Gokhanin pozisyonu gibi, penalti beklenmesi cok sacma olur

Edu once sol eliyle sonra sag eliyle dokunuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Cok ucuz bi penalti olur. Gokhanin pozisyonu gibi, penalti beklenmesi cok sacma olur

Edu once sol eliyle sonra sag eliyle dokunuyor
    Ben şu ana kadar böyle bir pozisyonda penaltı verildiğini görmedim..Verilsede yanlış karar olur zaten..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şarzı, eli ile yaptığı için penaltı.

O pozisyonlara ne diyoruz: omuz omuza.
    Fakat bunu elle yaparsan o şarz itme olur, fauldür adı.
    Omuzu ile yapsaydı penaltı olmazdı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Şarzı, eli ile yaptığı için penaltı.

O pozisyonlara ne diyoruz: omuz omuza.
    Fakat bunu elle yaparsan o şarz itme olur, fauldür adı.
    Omuzu ile yapsaydı penaltı olmazdı.
    Hatırladığım kadarıyla elle bir itme yoktu..Belki top çıktıkran sonra olmuştur onada dikkat etmek lazım
    Last edited by Onurap : 27.Ocak.2009 at 17:32

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Guiza'nin yuhalanmaya başlamasından sonra Aragones artık ileri üçlüyü (veya ikiliyi) oluştururken taraftar tepkisini de dikkate alacaktır umarım. Çünkü taraftar artık Semih yedekte beklerken sahada gol kaçıran Güiza'ya "canım ya kaçırıyor ama çok çaba sarfediyor" demeyecektir. Tepkiler günden güne daha da sertleşecektir, o yüzden Aragones'in tecrübesine güvenerek Semih'i özellikle iç saha maçlarında banko 11'de çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum. Guiza'yı da vatandaşı olması nedeniyle Saraçoğlunda Alex'i yedek bırakıp, dış sahada ise Semih'i yedek bırakarak sürekli 11'de görev vereceği üzücü bir gerçek. Güiza'nın kazara gol atması durumunda işler değişebilir belki ama kaza golü atacağına dahi inanmıyorum.
    Üçünü bir arada oynatacağına da pek ihtimal vermiyorum artık..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

oyle bı demısıın kı sankı hakem bizi tuttu krımızılık bı hareket grmedım ben ayrıca bırcok faul oldu macta fener adınada trabzonspo adınada hakem onlarada vermedı aklıma ılk gelen mesela Selcuk'a arkadan daldı Emre ceza sahsı onunda yattara kullandı barajdan dondu burda bıle kart vermdı adam

Maç bitmiş centılmence bır mac olmuş.Taraflar herhangı set bı acıklama yapmamıs.Herkes oyunu begendı.Burda cok guzel yorumlar oldu anlamdıgım bı yorumun üzerine herkes basladı kavgaya ne geek var bu güzel maca gölge dşürmeye.Bnede söylıyım bı tane Gokhan topla gıderken EEdu arkadan ıttı dusurdu onada penaltı dıyım bosevrın ya tartısmayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    oyle bı demısıın kı sankı hakem bizi tuttu krımızılık bı hareket grmedım ben ayrıca bırcok faul oldu macta fener adınada trabzonspo adınada hakem onlarada vermedı aklıma ılk gelen mesela Selcuk'a arkadan daldı Emre ceza sahsı onunda yattara kullandı barajdan dondu burda bıle kart vermdı adam

Maç bitmiş centılmence bır mac olmuş.Taraflar herhangı set bı acıklama yapmamıs.Herkes oyunu begendı.Burda cok guzel yorumlar oldu anlamdıgım bı yorumun üzerine herkes basladı kavgaya ne geek var bu güzel maca gölge dşürmeye.Bnede söylıyım bı tane Gokhan topla gıderken EEdu arkadan ıttı dusurdu onada penaltı dıyım bosevrın ya tartısmayı.
    Hayır hakem kimseyi tuttu demedim. Maçın sonucuna etki etmeyecek şekilde de olsa hatalar yaptı. Ama sen benim takım tuttuğumu düşündün ben orada bizim Selçuk'un atılması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca tartışacak zaten bişey söylemedim. Edu'nun pozisyonunda bence düşürmedi çünkü arkası dönüktü Gökhan'ın zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hatırladığım kadarıyla elle bir itme yoktu..Belki top çıktıkran sonra olmuştur onada dikkat etmek lazım

Ama dediğin doğru elle ittiyse tabi..
    Top çıktıktan sonra faul yapılırsa karar ne oluyor? Ben gerçekten bilmiyorum.
    Last edited by JunkChorn : 27.Ocak.2009 at 03:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post

O pozisyon Gökhan dengesini kaybetmişti, bir hareket var ama Gökhan düşerken el-kol ile Edu'yu rahatsız edince o de elleri ile ittirdi onun kolunu.Penaltı gerektirecek bir şey göremedim, karşılıklı bir pozisyondu, bence faul bile yok, o kadar basit şeyleri atlamak lazım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bne edunun pozısyonu penaldı dıye sadece soyleyebılırım dedım penaltı degıl evet orda herhangı bır faul yok ama gergınlık yapıp tartışmaya gırmenın anlamı yok yanı onu soyluyorum sora burdan ceza alıp cıkanlar oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ya zaten olan olmuş. Skor belli...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Song - CarLos mücadeLesi Yüzdebinbeşyüzyetmişbeş PenaLtıdır..

KontroLsüz güç, güç değiLdir misaLi oLmuş. Ama oLanda oLmuş.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Omuz omuza mücadele değilmi o ya Nasıl penaltı ki (:..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

omuzdan zıyade elını kullanıyor song kardes o yuzden penaltıymıs ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayır hakem kimseyi tuttu demedim. Maçın sonucuna etki etmeyecek şekilde de olsa hatalar yaptı. Ama sen benim takım tuttuğumu düşündün ben orada bizim Selçuk'un atılması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca tartışacak zaten bişey söylemedim. Edu'nun pozisyonunda bence düşürmedi çünkü arkası dönüktü Gökhan'ın zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Top çıktıktan sonra faul yapılırsa karar ne oluyor? Ben gerçekten bilmiyorum.
    Penaltı olmuyor.. top hava atışıyla başlıyor oyuncu kart görmesi gerekirse görüyor..

Yani sonuç olarak ben yinede orda penaltılık bir hareket olduğuna inanmıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri