Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 55.26%
  • Berabere biter

10 26.32%
  • Trabzonspor kazanır

7 18.42%
151 ile 180 arası toplam 181 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [ TSL 17. Hafta ]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    oyle bı demısıın kı sankı hakem bizi tuttu krımızılık bı hareket grmedım ben ayrıca bırcok faul oldu macta fener adınada trabzonspo adınada hakem onlarada vermedı aklıma ılk gelen mesela Selcuk'a arkadan daldı Emre ceza sahsı onunda yattara kullandı barajdan dondu burda bıle kart vermdı adam

Maç bitmiş centılmence bır mac olmuş.Taraflar herhangı set bı acıklama yapmamıs.Herkes oyunu begendı.Burda cok guzel yorumlar oldu anlamdıgım bı yorumun üzerine herkes basladı kavgaya ne geek var bu güzel maca gölge dşürmeye.Bnede söylıyım bı tane Gokhan topla gıderken EEdu arkadan ıttı dusurdu onada penaltı dıyım bosevrın ya tartısmayı.
    Hayır hakem kimseyi tuttu demedim. Maçın sonucuna etki etmeyecek şekilde de olsa hatalar yaptı. Ama sen benim takım tuttuğumu düşündün ben orada bizim Selçuk'un atılması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca tartışacak zaten bişey söylemedim. Edu'nun pozisyonunda bence düşürmedi çünkü arkası dönüktü Gökhan'ın zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Hatırladığım kadarıyla elle bir itme yoktu..Belki top çıktıkran sonra olmuştur onada dikkat etmek lazım

Ama dediğin doğru elle ittiyse tabi..
    Top çıktıktan sonra faul yapılırsa karar ne oluyor? Ben gerçekten bilmiyorum.
    Last edited by JunkChorn : 27.Ocak.2009 at 03:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri