Mevkisi nasil yanlis anlayamadim? Kendisi AML'dir gercek hayatda da yani bir winger ki onu yilardir izleyen ve taniyan Norveclilerden nasil daha iyi bilirsin merak ettim? Norvec ligini yakindan takip ediyorsun sanirim... Ayrica iskandinav arastirmalari genelde basarilidir yani... en azindan mevkisinde hata yapmazlar cunku SI'in en buyuk marketlerinden birisidir iskandinav ulkeleri...

Tahminim Alanzinho Norvec liginin en yuksek CA'li oyuncusudur. Sanki biraz teknik ozelliklerini sisirip fiziksel ozelliklerini fazla kismislar gibi gelmisti CA'ye uysun diye ama bilemiyorum... Gerci Norvecli futbol severler si forumlarinda onda CA artisi bekliyorlardi ama kabul etmek lazim ki Norvec ligi ile TSL arasinda baya bi fark var bakalim buradaki taraftar baskisi ve medya baskisi karsisinda nasil performans gostericek. Ve oradaki CA artis isteklerini dogrulucak mi. Yani anlicaginiz Alanzinho'un buradaki performansi onlari da yakindan ilgilendiricektir. Son olarak Norveclilerden duyduguma gore baski altinda kaybolan bi yapisi varmis Alanzinho nun. Turkiye onun icin buyuk bi sinav olucak aslinda.