Tabiki Barça
Tabiki Barça
real madrid için bu oyun kabus oldu sayende![]()
real madrid oldu real mardin![]()
güzel gidiyorsun devam![]()
Şampiyonlar Ligi 1. maçında Real Madrid'i yendik. Resmen ağız yüz kırarcasına oynadılar ama kazanamadılar.
Ligde de Real Madrid'le karşılaştık. Cardozo'yla Madrid'i geçtik.
Ve deeeeee...
Şampiyon Osasuna!!!
Şimdi şampiyonluk kutlamaları için gidiyorum. Akşama kutlamaları ve yarı final rövanşını eklerim. Tabii Copa del Rey Finali'ni de koyarım.
tebrikler kanka![]()
süpersin şampiyonluk süper şl kupasını bekliyoruz !!!!
şl kupasınıda al yoksa ayıp olur![]()
hocam terikler osasuna hayatında ne böyle bi kadro ne senin gibi hoca ne de böyle skorlar görmüştür![]()
Vi ar dı çempiyıns.
Kadro kemikleşmiş artık büyük bir para gelirse oyuncu sat. Eğer satarsan yerini doldur, başka bir şey yapma bence..
bravo abi tebrikler madridi nahapmıssın ya?
madridi dağıtmışsın dostum şampiyon osasuna![]()
Deplasmanda Yenersin Bence Real Mardin'i
havada karada
tebrikler dostum , harikasın![]()
Bravo Çok iyisin.Good Başarılar.
daniel a-quino ya wingers mı striker antranmanı mı yaptırayım ?
Hadi Yeni Maç Yok mu?
Şampiyonluk partisi verdik arkadaşlar. Buyrun partiden görüntüler.
Devrimci taraftarın yoğun isteği üzerine bütün devrimci liderleri partiye davet ettik. Kendileri de kırmadılar bizleri.
Adriana Lima da kırmadı bizi. Geldi partiye. Orada Adriana'nın belini boyayan da bizim regen forvet Bernard.
Bojan partiye kız arkadaşını da getirdi.
Rafael de karısıyla katıldı partiye. Afferin vallahi. Elalemin kızlarına sarkmadı. Gerçi benim de karım öyle olsa ben de sarkmam.
Birazdan maçlar geliyor.
Yorumlarınız ve tebrikleriniz için çok teşekkürler.
O kadar dağıtınca yenildik tabii Real Madrid'e ama olsun. Şampiyonlar Ligi Finali'ndeyiz. Rakibimiz Arsenal. Çok zorlu bir rakip ama üstesinden gelebiliriz.
Spanish Cup'ı da müzemize götürerek yarıştığımız 4 alandan 3ünde en yüksek noktaya tırmandık.
Şampiyonlar Ligi Finali öncesi Sevilla'yı takmadık.
Maçı da yapıyorum. An an görüntülerini koyacağım hemen.
parti güzel olmuş valla!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hadi bakalım al şl yi götür ispanyaya ......
Last edited by tarikko : 29.Ocak.2009 at 00:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Comrade Alberto : 29.Ocak.2009 at 00:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
öle yada böle alacaz o kupayı![]()
2. yarı hiçbir pozisyon olmadı ve Arsenal kupayı kaldırdı. Bojan'ın kaçırdığı pozisyonlar yaktı bizi.
Yarın devam etmek üzere. Ben bu moral bozukluğuyla kapattım oyunu yatacam.
Tühh be yazık oldu he bojanada var ya boşver ya buralara gelmen güzeldi seneye artık ...
sağlık olsun dostum![]()
üzülme dostum canın saolsun zaten muhteşem bir sezon geçirdin tebrikler