Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Sivasspor kazanır

6 37.50%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maç | Galatasaray - Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sabri'den her zamanki gibi bir kademe hatası daha. 1-2 kere gol attı diye birde her seferinde uzaktan denemesi yokmu sinir oluyorum. Bide tabi öylesine açtığı 10-20 tane berbat ortası var. Aferin Sabri böyle devam ...

Kewell, Lincoln neredesiniz ???

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arda'yı kim günah keçisi ilan ettiki , Arda, Euro 2008'den geldigi beri en kötü futbolunu oynuyor bir iki maç dısında.
    Arda sahneye çıkacağı zamanı biliyor 2.yarı görüceksin sakin ol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun Galatasaray'a önce 10 kişiyle ardından 11 kişiyle yaptı bunu...
    İlk yarı akıl futbolunu uygulayamayan Galatasaray buzda yorulduğu gibi Sami Yen'de de yoruldu...
    Sivas'sa geri çekildi ve yapacağı hamleyi bekledi...
    Yorulmuş Galatasay'ın üzerine önce Balili sonra Kamanan...
    Orta Saha'ya da fizik gücü yüksek Onur... Galatasaray Nakavt.
    <strong>Alternatif</strong>
    Galatasaray sisteminin ve kadrosunun en zayıf noktası bu kelime...
    3 oyuncunun eline bakmak zorunda Galatasaray. 2'si olmayınca olmuyor. Ne Baroş olabiliyor, ne akıl...
    Arda - Lincoln - Kewell üçlüsünden 2'sine mutlak bir mecburiyeti var Galatasaray'ın. Arda kendi çocuğumuz birşey olmaz garibime. Diğeri disiplinsiz, diğeri müzmin sakat.

Bu kusursuz akıl futbolunu durdurabilecek tek şey bu oyuncuların kendisi yani yokluğu.
    Skibbe bir sistem hocası, taktik hocası değil... Ya bu sistemde oynar yada oynayamaz. Değiştirip sistemi Hakan Şükür futboluna geri dönemez.

Şimdi Fatih Terim'in 13 sene önce yarattığı sistemden çok değişik bir sistem kurdu Skibbe bu sene. Elbette 13 sene sonra ki bu devrim taktire şayan...
    Ama 1996'da da olduğu gibi <strong>esas başarı</strong> hemen gelmeyecek. 1996'da Uefa kupasını alamadığımız gibi 2009'da da alamayacağız. Belki 1012'de belki 2013'te... Peki, 3-4 sene sonra yapabileceğimizi düşündüğüm başarılar için bu sene neyimiz eksik?
    93'te Feldkamp'ın hamurunu yoğurduğu oyunculardan 96'da bir sistem takımı kurdu Fatih Terim.
    Yine 2008'de hamuru yoğuran Feldkamp. Sistemi kuran, mirası devralan Skibbe.
    Hatırlayalım 1996'yı. Öyle zorluklarla gelmişti ki şampiyonluk...
    Hagi'nin takıma uyumu, Filipescu, Popescu'nun uyumu vs vs
    Lincoln'ün uyumu da çok zorlu oldu.
    Meira'nın ki de... (Bu maç müthiş oynadı çok güveniyorum kendisine, müthiş beğeniyorum)
    Neyse 2000'de ki başarıya giderken izlenen yollara bakalım.
    <strong>Bülent - Emre Güngör</strong>
    Bülent o sezon Adanaspor'a gönderiliyordu az daha. Yaş 29... Filipescu, Popescu stoper ikilisi uyum sorunu yaşıyordu. İkisi de lider vasıflı, ikisi de benzer karakterliydi.
    Şimdi ki Meira - Servet ikilisi gibi...
    Popescu aldı Bülent'i. Bülent yaptı 30 yaşından sonra... Ama lap diyede oturmadı kadroya... Zaten belli bir yeteneği vardı Bülent'in. Nasıl olduysa söz dinledi o sene... İlk kez dik gitmedi de kendini geliştirdi... Keşke karakter edinebilseydi bunu kendisine. Sahi nerde şimdi? (Keşke)
    Emre Güngör'de bir Bülent olabilecek mi? Olabildiği zaman Galatasaray büyük olacak. Çok sevdiğim Filipescu gibi çok sevdiğim Servet'te doğru zamanda yol alabildiği zaman bu savunma oturacak.
    <strong>Okan, Suat, Emre, Ergün, Fatih, Hakan Ünsal, Tugay, Hasan Şaş, Ahmet Yıldırım...</strong>
    Böyle bir ortasaha kanat ve bek alternatifleri yaratabildiği zaman Uefa kupasını alabilmişti Fatih Terim ve ekibi.
    Biri çıksın diğeri oynasın ne farkederdi.
    Peki Lincoln çıksın? Kim oynayacak?
    Kewell? Kim oynayacak?
    Arda? Kim Oynayacak?
    Baroş? Kim Oynayacak? (Nonda ve Ümit Karan bu sisteme uygun değil kesinlikle)
    Ferdi, Aydın, Yaser, M.Güven... Ne zaman bu isimler yücelecek o zaman gelecek Galatasaray'ın başarısı...

Skibbe pek yarışmacı değil, pek taktik hocası değil. Ama daha önemlisi bir sistem hocası.
    Belki sistem oturduktan sonra yerini Bülent Uygun'a bırakabilir.
    Bülent hoca hem sistem, hem taktik hocası da ondan...

Bugün 75. dakika da aynı kuyuya Galatasaray'ı ikinci kez düşürünce baktım gözlerine. Ne karizmatik bir duruştu benim için...
    Büyük saygı duyuyorum kendilerine...

Neyse yeter bu kadar zırvalamak tebrikler Bülent Hoca'ya. Sabır ve zaman'da Skibbe'ye...
    Yada Uğur, Serkan Çalık, Aydın, Ferdi, M.Güven, Alparslan, Serkan Kurtuluş devredilsin eğitici bir karakter olan Feldkamp'a... Birde Lincoln'e alternatif olarak Özer mutlaka transfer edilmeli...

Sevgiler , saygılar...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçın özetini izledim. Öyle ahım şahım bir maç olmamış ama şu iki nokta dikkatimi çekti. Galatasaraylı arkadaşlar tutturmuş bir bilica vs.. birazda gs cephesine bakalım
    Emre Aşık'ın adama attığı yumruk tokat karışımı şey direk kırmızı kart.
    Ayrıca bizim kazım kahretsin diyip atılan kazımı düşündükçe büyük haksızlık gibi geliyor. Hatta kezmanı hatırladım şimdi birde sırpça birşeyler söyledi ve atıldı. Hakem sırpça bilmediği halde attı. Baros ise kart istedi ama kart barosa verilmesi gerekirken rakibe verildi. Yani baros kartı verdirtti. Üstüne birde pozisyon içerisinde hakeme baka baka fak yu demesi ve akabinde direk kırmızı görmesi gerektiği yerde hiç birşey olmaması gerçekten kafa karıştırıcı...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Arda sahneye çıkacağı zamanı biliyor 2.yarı görüceksin sakin ol
    Arda'yı benden çok seven olmasın ama şuanki formuyla degil Galatasarayda , Anadolu kulübünde zor oynar biz geçen seneki Arda'yı istiyoruz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadece merak ettigim federasyonun Baliliye edilen kufurlere ne tepki verecegi Kendisini sevmiyorum ama okadar kufur yemeside cok hos degil

Ayrica Balili beyede sormak lazim, o asker selami ne anlama geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Macın gergin gececeği belliydi.Sivas savunma yaparak tutunmaya devam ediyor...
    Rövans macında her sey olabilir...
    Arda hakkında bişey diyeyim ben onun yeteneğinin kurbanı olduğunu düşünüyorum...Biraz daha kendisini bırakırsa zor toparlar kendisini umarım düşündüğüm gibi olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Sadece merak ettigim federasyonun Baliliye edilen kufurlere ne tepki verecegi Kendisini sevmiyorum ama okadar kufur yemeside cok hos degil

Ayrica Balili beyede sormak lazim, o asker selami ne anlama geliyor
    sorarsan bülent uygun'un hareketi der . belki artniyet yoktur günahını almayalım ama doğru olmadı dünya gündeminde böyle şeyler varken sanki ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bülent Uygun , Fenerbahçe'de oynarken , Galatasaray taraftarlarına karşı bu hareketi yapıyordu , sanırsam oda ondan yaptım diyebilir ama gündem bu iken hiç hoş olmadı ;
    Ayman'ı almak lazım aslında , Balili'yi durdurması için

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    sorarsan bülent uygun'un hareketi der . belki artniyet yoktur günahını almayalım ama doğru olmadı dünya gündeminde böyle şeyler varken sanki ..
    Hic sirasi degildi yani, okadar kufur yerken. O haraketi yapmasi taraftari dahada atesler

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Bülent Uygun Galatasaray'a önce 10 kişiyle ardından 11 kişiyle yaptı bunu...
    İlk yarı akıl futbolunu uygulayamayan Galatasaray buzda yorulduğu gibi Sami Yen'de de yoruldu...
    Sivas'sa geri çekildi ve yapacağı hamleyi bekledi...
    Yorulmuş Galatasay'ın üzerine önce Balili sonra Kamanan...
    Orta Saha'ya da fizik gücü yüksek Onur... Galatasaray Nakavt.
    Galatasaray sisteminin ve kadrosunun en zayıf noktası bu kelime...
    3 oyuncunun eline bakmak zorunda Galatasaray. 2'si olmayınca olmuyor. Ne Baroş olabiliyor, ne akıl...
    Arda - Lincoln - Kewell üçlüsünden 2'sine mutlak bir mecburiyeti var Galatasaray'ın. Arda kendi çocuğumuz birşey olmaz garibime. Diğeri disiplinsiz, diğeri müzmin sakat.

Bu kusursuz akıl futbolunu durdurabilecek tek şey bu oyuncuların kendisi yani yokluğu.
    Skibbe bir sistem hocası, taktik hocası değil... Ya bu sistemde oynar yada oynayamaz. Değiştirip sistemi Hakan Şükür futboluna geri dönemez.

Şimdi Fatih Terim'in 13 sene önce yarattığı sistemden çok değişik bir sistem kurdu Skibbe bu sene. Elbette 13 sene sonra ki bu devrim taktire şayan...
    Ama 1996'da da olduğu gibi <strong>esas başarı</strong> hemen gelmeyecek. 1996'da Uefa kupasını alamadığımız gibi 2009'da da alamayacağız. Belki 1012'de belki 2013'te... Peki, 3-4 sene sonra yapabileceğimizi düşündüğüm başarılar için bu sene neyimiz eksik?
    93'te Feldkamp'ın hamurunu yoğurduğu oyunculardan 96'da bir sistem takımı kurdu Fatih Terim.
    Yine 2008'de hamuru yoğuran Feldkamp. Sistemi kuran, mirası devralan Skibbe.
    Hatırlayalım 1996'yı. Öyle zorluklarla gelmişti ki şampiyonluk...
    Hagi'nin takıma uyumu, Filipescu, Popescu'nun uyumu vs vs
    Lincoln'ün uyumu da çok zorlu oldu.
    Meira'nın ki de... (Bu maç müthiş oynadı çok güveniyorum kendisine, müthiş beğeniyorum)
    Neyse 2000'de ki başarıya giderken izlenen yollara bakalım.
    <strong>Bülent - Emre Güngör</strong>
    Bülent o sezon Adanaspor'a gönderiliyordu az daha. Yaş 29... Filipescu, Popescu stoper ikilisi uyum sorunu yaşıyordu. İkisi de lider vasıflı, ikisi de benzer karakterliydi.
    Şimdi ki Meira - Servet ikilisi gibi...
    Popescu aldı Bülent'i. Bülent yaptı 30 yaşından sonra... Ama lap diyede oturmadı kadroya... Zaten belli bir yeteneği vardı Bülent'in. Nasıl olduysa söz dinledi o sene... İlk kez dik gitmedi de kendini geliştirdi... Keşke karakter edinebilseydi bunu kendisine. Sahi nerde şimdi? (Keşke)
    Emre Güngör'de bir Bülent olabilecek mi? Olabildiği zaman Galatasaray büyük olacak. Çok sevdiğim Filipescu gibi çok sevdiğim Servet'te doğru zamanda yol alabildiği zaman bu savunma oturacak.
    <strong>Okan, Suat, Emre, Ergün, Fatih, Hakan Ünsal, Tugay, Hasan Şaş, Ahmet Yıldırım...</strong>
    Böyle bir ortasaha kanat ve bek alternatifleri yaratabildiği zaman Uefa kupasını alabilmişti Fatih Terim ve ekibi.
    Biri çıksın diğeri oynasın ne farkederdi.
    Peki Lincoln çıksın? Kim oynayacak?
    Kewell? Kim oynayacak?
    Arda? Kim Oynayacak?
    Baroş? Kim Oynayacak? (Nonda ve Ümit Karan bu sisteme uygun değil kesinlikle)
    Ferdi, Aydın, Yaser, M.Güven... Ne zaman bu isimler yücelecek o zaman gelecek Galatasaray'ın başarısı...

Skibbe pek yarışmacı değil, pek taktik hocası değil. Ama daha önemlisi bir sistem hocası.
    Belki sistem oturduktan sonra yerini Bülent Uygun'a bırakabilir.
    Bülent hoca hem sistem, hem taktik hocası da ondan...

Bugün 75. dakika da aynı kuyuya Galatasaray'ı ikinci kez düşürünce baktım gözlerine. Ne karizmatik bir duruştu benim için...
    Büyük saygı duyuyorum kendilerine...

Neyse yeter bu kadar zırvalamak tebrikler Bülent Hoca'ya. Sabır ve zaman'da Skibbe'ye...
    Yada Uğur, Serkan Çalık, Aydın, Ferdi, M.Güven, Alparslan, Serkan Kurtuluş devredilsin eğitici bir karakter olan Feldkamp'a... Birde Lincoln'e alternatif olarak Özer mutlaka transfer edilmeli...

Sevgiler , saygılar...
    Galatasaray, özellikle Skibbe üzerine güzel bir çözümleme... Teşekkürler Sinan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda'yı benden çok seven olmasın ama şuanki formuyla degil Galatasarayda , Anadolu kulübünde zor oynar biz geçen seneki Arda'yı istiyoruz.
    :neresiylegüleceginişaşıransmile:

@Eren
    Hakemlerimizde standart olsaydı zaten bu kadar cok tartışılmazdı. Hiçbirinde standart yok. Bir örnekte ben veriyim; Edu hakeme top atar, Carlos su atar birsey yok, Ümit yerdeki buz birikintisine tekme atar, hakeme sıçrayan su yüzünden atılır.
    Bu böyle maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

iyi maçtı sivasın sanıyorum yeni aldığı bilica defansta çok iyiydi sivas istediğini aldı gs orda turu geçemezse bence sorumlusu skibbe olur sen arka arkaya rakibinle 3 maç yapacaksın ve takımın nasıl oynadığını hala çözemezsen yazık ki sivassporda hep aynı ilk yarı kapanıp 2.yarı baliliyi oyuna alıp atak yapmaya çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Hic sirasi degildi yani, okadar kufur yerken. O haraketi yapmasi taraftari dahada atesler
    Balili attığı her golden sonra o hareketi yapıyor. Eğer bir insan vatandışı olduğu ülke yüzünden küfür yiyorsa bunun her yerde tanımı 'ırkçılıktır'.

@Alican

Bülent Uygun her golde yapıyordu; sadece Galatasaray maçlarında değil

Maçı izlemedim, az önce gollere bir göz attım. 90+2'de gol atmış Galatasaray. Bu skor yetmeyebilir. Sivas hala soğuk, hala zemin Galatasaray'ın alehine.

Hakem konusunda tek diyeceğim şey: Kimse X takımı batsın diye uğraşmıyor. Emre'nin dediği gibi standart yok, hepsi bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç çok sert ve gergin geçti. Arda sahada hiç yoktu. Sürekli çizgide durup bekliyordu. Sahada en az koşan sanırım o.

Sivas maça 0-0 a yatmak için çıktı. Bu petkoviçin davranışlarından belli oluyor. Adamın hemen 2 adım yanında top var ( ve bunu görüyor) gidiyor top toplayıcı çocuktan başka top istiyor. en sonunda baroş sinirlendi vurdu attı topu. Bu olay en az 3 kere ardarda oldu maçta. Ama hakem sadece uyarmakla yetindi. Bi aut kullanıyor 30 saniye geçiyor.

Topla oynama yüzdesini birisi koyarsa sevinirim. Top sürekli bizdeydi. Sivasın 3-4 atağı var biri gol oldu. Gerisinde hep biz atak yaptık ama saolsun sabri bütün atakları berbat şutları ve ortalarıyla bitirdi.

Baliliye sanıldığı gibi küfürler edilmedi. Sadece golden sonra bize (eski açığa ) dönüp hareket yaptıkdan sonra kısa süreli küfür edildi. Ki onunda amacı bizi kızdırmaktı.

Maç sonunda röportajında "2. maç 0-0 bitse tur bizimdir " dedi. Eğer bu anlayışla oynarlarsa sivasta tur bizim olur.

Ve maç sonunda Bülent Uygun "Siz sivasa geldiğinizde biz sizi karanfillerle karşıladık. Sivası gezdirdik. Sizin bize yaptığınız böyle küfürle karşılamakmı olacaktı" dedi. Bu olay geçensene olmuştu. Geçen sene bizde onlarla dost gibiydik zaten. Ama en son maçı hiç hatırlamıyor bülent bey. 90 DK bize küfür eden senin taraftarın değilmiydi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Özeti İzleyerek Sakin Kafayla Yorum Yapayım Galatasaray Maça Çok Hızlı Başladı İsteklilerdi Ama Sivassporun Defansının Nasıl İyi Olduğunu Anlamamışlar Golü Ararken Çok Yoruldular Bilica Muhteşemdi Şuanda Türkiyede En Formda Yabancı Savunmacı Bilica İkinci Yarı Balili Ve Kamanan Oyuna Girdi Balilinin Girişiyle Oyunu Dengeledik Ve Bizde Pozizyonlar Bulduk Nitekim Kamanan Çok Güzel Bir Pas Çıkardı Baliliye Ve Golü Bulduk Golden Sonra Galatasaraylı Oyuncularda Sinirler Yıprandı Baros Hakeme Küfür Etti Devam Edildi Malesef Hakemlerde Standart Yok Emrenin Yaptıkları Derken Aslında Çok İyi Kapandık Ama Uzatmalarda Bir Anlık Dalgınlıktan Golü Yedik Sonuç Olarak Avantajı Cebe Attık Ve Galatasarayı Daha Soğuk Bir Havada Daha Kötü Bir Zeminde Ağırlayacaz Tabiki Çılgınlar 58de Özel Tezahüratlar Ve Şovlar Hazırlayacaklar Taraftar Olarakda Daha İyi Olacağız Kendi Sahamızda İyi Bir Futbol İle Sivassporun Turu Geçeceğini Düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Baliliye sanıldığı gibi küfürler edilmedi. Sadece golden sonra bize (eski açığa ) dönüp hareket yaptıkdan sonra kısa süreli küfür edildi. Ki onunda amacı bizi kızdırmaktı.

Maç sonunda röportajında "2. maç 0-0 bitse tur bizimdir " dedi. Eğer bu anlayışla oynarlarsa sivasta tur bizim olur.
    Küfür mevzusunu ayrıntılarıyla bilmiyorum
    Ama dediğim gibi yaptığı hareketin yani selamın özellikle size olduğunu sanmıyorum çünkü hep yapıyor.

Ayrıca Sivasspor'un ikinci maçta nasıl oynayacağını Bülent hoca bilir Ben sanmıyorum ki 0 - 0'a yatsın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivassporda sanırım bir duran top zaafiyeti var. Dün kullandıgımız fauller, kornerler vs etkili oldu baya. Bir de bunları Sabri nin kullandığını düşünürsek Sivasta duran toplarda bir eksiklik oldugunu söyleyebilirim. Rövanşta Lincoln oynayabilirse duran toplarda daha etkili olabiliriz.

Dün bir de Meira sezonun iyi maclarından biriini oynadı. Mehmet Yıldızı sahadan sildi. Golde yapacak birsey yoktu; zaten golden sonra hep ilerde kaldı.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Sivassporda sanırım bir duran top zaafiyeti var. Dün kullandıgımız fauller, kornerler vs etkili oldu baya. Bir de bunları Sabri nin kullandığını düşünürsek Sivasta duran toplarda bir eksiklik oldugunu söyleyebilirim. Rövanşta Lincoln oynayabilirse duran toplarda daha etkili olabiliriz.

Dün bir de Meira sezonun iyi maclarından biriini oynadı. Mehmet Yıldızı sahadan sildi. Golde yapacak birsey yoktu; zaten golden sonra hep ilerde kaldı.
    Evet Abi Zafiyet Var O Konuda Bilica Çok İyi Performans Göstersede Hava Toplarında Sorun Yaşıyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Küfür mevzusunu ayrıntılarıyla bilmiyorum
    Ama dediğim gibi yaptığı hareketin yani selamın özellikle size olduğunu sanmıyorum çünkü hep yapıyor.
    Kameranın çekmediği şeylerde var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Zaten Lincoln rovanş maçında da oynamazsa hangi maçta oynayacak ? çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post

Meira cidden müthişti .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Maçın ardından Sivassporlu Futbolcuların maç hakkındaki görüşleri
    Musa Aydın :
    Golü başta yesek bu kadar üzülmezdik. Maça iyi başladık. Galatasaray'ın saldıracağını biliyorduk. Gol yememek adına sahaya çıkmıştık. Bulabileceğimiz bir golün avantajını kullanmak istiyorduk bunu da bulduk. Son dakikada gelen gol bizi üzdü. Güzel bir mücadele oldu. İnşallah turu geçeceğiz. Hangi futbolcuya sorarsasnız sorun normal sahada oynamak ister. Sivas'taki maçta biz daha iyi mücadele ettik ve kazandık. Burada sahayı görünce futbol iştahımız kabardı.
    Mehmet Yıldız :
    Galibiyet için gelmiştik. Son dakika talihsiz bir gol yedik. Avantaj gibi görünsede kazanabilirdik. İyi mücadele ettik. Maçı kazanabilirdik ama bazen pozisyonları değerlendiremiyorsunuz. Artık bizim için bu maç bitti. Hafta sonu Kayserispor maçı var. Kayserispor maçı daha önemli, o maçı kazanıp önümüze bakacağız.
    Balili :
    Çok üzüldük. 95.dakikada bu kadar savaş ve mücadelemizi boşa götüren bir gol geldi ve bizi üzdü. Ama biz çok istediğimiz kupada avantajı yakaladık. 3 gün önce yendiğimiz Galatasaray'la oynadığımız sahada 1 hafta sonra yeniden karşılaşacağız. Bakalım o maçta neler olacak.

Ben her zaman hocamız Bülent Uygun için asker selamı yapıyorum. Sakatlığım artık bitti. Bazen sonradan oyuna giriyorum. Sonuç olarak sadece Balili yok takım var. Biz takım olarak varız.

Başkanımı çok seviyorum. Maçtan önce konuşmuştuk gol olunca da onun yanına gittim ve başkanım beni alnımdan öptü.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mehmet Yıldız ile ugrasmak kolay degildir , sabri bri omuz atayım dedi yıkıldı , Emre aşık ı perişan etti yani Meira yılmadı her ikili mücadeleyi kazandı çok iyi bir defans oldugunu kanıtladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meira'nın iyi bir defans olduğunu zaten biliyoruz ama benim kafama takılan herkes yorumlarında Sivas tüm haklarıyla gömüldü falan diyor ve buna rağmen Mehmet Yıldız Emre ile Sabri'yi ekarte edip 3. rakibinde duvara tosluyorsa bu adamlar Galatasaray'a yakışmıyor demektir.Çünkü Mehmet Yıldız gibi Türkiye standartlarında bir forvet bunları yapabiliyorsa yarın Avrupa maçlarında nasıl bir tablo ortaya çıkacak düşünmek bile istemiyorum açıkçası.

Üstün oldugumuz macta berabere kalarak,avantaji kaybettik...
    Ayhan ve Sabri macin en etkisiz isimleriydiler bana göre,ama son dakika da golü bu ikilinin sayesinde attik.Bu da ilginc ..

Küfür mevzusuna gelirsek ;
    Mactan önce de Kahrolsun israil o.c Balili diye küfürler edilmis.Bu irkciliktir!
    Bir insani sadece kimliginden dolayi,dininden dolayi yargilamak irkcilarin isidir !
    Kaldi ki bu olay basimiza dert olacak.1 mac seyircisiz oynariz ama ömür boyu "ırkçı" taraftar kitlesi diye anilir uA ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız baran o küfürleri ,bende sevmesemde , her statda ediliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Meira'nın iyi bir defans olduğunu zaten biliyoruz ama benim kafama takılan herkes yorumlarında Sivas tüm haklarıyla gömüldü falan diyor ve buna rağmen Mehmet Yıldız Emre ile Sabri'yi ekarte edip 3. rakibinde duvara tosluyorsa bu adamlar Galatasaray'a yakışmıyor demektir.Çünkü Mehmet Yıldız gibi Türkiye standartlarında bir forvet bunları yapabiliyorsa yarın Avrupa maçlarında nasıl bir tablo ortaya çıkacak düşünmek bile istemiyorum açıkçası.
    Çıkmaz merak etme..

Yalnız baran o küfürleri ,bende sevmesemde , her statda ediliyor
    Bu olay farkli Alican ...
    Sirf israilli oldugu icin,yahudi oldugu icin küfredilen,yuhalanan bir oyuncu vardi sahada.
    Balili !

Her stat da edilmiyor böyle küfürler.Ha edilse de bizim böyle bir mantikla zeytinyagi gibi su üstüne cikmamiz sence de cok sacma olmaz mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bencede bir futbolcunun vatandası oldugu ülke yada dini bizi ilgilendirmez , Galatasaray taraftarına dogru bir hareket yaptıgı için muhtemelen o küfürler edilmiştir , yoksa Balili de bu tür hareketleri başka statda yapsa onada edilir kaldı ki yedigimiz golün sinirinden televizyon karşısında bende küfür ettim hem defansa hemde Balili'ye ,

Dipnot: Irkından dolayı degil , golü atınca yaptıgı hareketlerden dolayı ...

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri