Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Sivasspor kazanır

6 37.50%
1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maç | Galatasaray - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadece merak ettigim federasyonun Baliliye edilen kufurlere ne tepki verecegi Kendisini sevmiyorum ama okadar kufur yemeside cok hos degil

Ayrica Balili beyede sormak lazim, o asker selami ne anlama geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Sadece merak ettigim federasyonun Baliliye edilen kufurlere ne tepki verecegi Kendisini sevmiyorum ama okadar kufur yemeside cok hos degil

Ayrica Balili beyede sormak lazim, o asker selami ne anlama geliyor
    sorarsan bülent uygun'un hareketi der . belki artniyet yoktur günahını almayalım ama doğru olmadı dünya gündeminde böyle şeyler varken sanki ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    sorarsan bülent uygun'un hareketi der . belki artniyet yoktur günahını almayalım ama doğru olmadı dünya gündeminde böyle şeyler varken sanki ..
    Hic sirasi degildi yani, okadar kufur yerken. O haraketi yapmasi taraftari dahada atesler

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Hic sirasi degildi yani, okadar kufur yerken. O haraketi yapmasi taraftari dahada atesler
    Balili attığı her golden sonra o hareketi yapıyor. Eğer bir insan vatandışı olduğu ülke yüzünden küfür yiyorsa bunun her yerde tanımı 'ırkçılıktır'.

@Alican

Bülent Uygun her golde yapıyordu; sadece Galatasaray maçlarında değil

Maçı izlemedim, az önce gollere bir göz attım. 90+2'de gol atmış Galatasaray. Bu skor yetmeyebilir. Sivas hala soğuk, hala zemin Galatasaray'ın alehine.

Hakem konusunda tek diyeceğim şey: Kimse X takımı batsın diye uğraşmıyor. Emre'nin dediği gibi standart yok, hepsi bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç çok sert ve gergin geçti. Arda sahada hiç yoktu. Sürekli çizgide durup bekliyordu. Sahada en az koşan sanırım o.

Sivas maça 0-0 a yatmak için çıktı. Bu petkoviçin davranışlarından belli oluyor. Adamın hemen 2 adım yanında top var ( ve bunu görüyor) gidiyor top toplayıcı çocuktan başka top istiyor. en sonunda baroş sinirlendi vurdu attı topu. Bu olay en az 3 kere ardarda oldu maçta. Ama hakem sadece uyarmakla yetindi. Bi aut kullanıyor 30 saniye geçiyor.

Topla oynama yüzdesini birisi koyarsa sevinirim. Top sürekli bizdeydi. Sivasın 3-4 atağı var biri gol oldu. Gerisinde hep biz atak yaptık ama saolsun sabri bütün atakları berbat şutları ve ortalarıyla bitirdi.

Baliliye sanıldığı gibi küfürler edilmedi. Sadece golden sonra bize (eski açığa ) dönüp hareket yaptıkdan sonra kısa süreli küfür edildi. Ki onunda amacı bizi kızdırmaktı.

Maç sonunda röportajında "2. maç 0-0 bitse tur bizimdir " dedi. Eğer bu anlayışla oynarlarsa sivasta tur bizim olur.

Ve maç sonunda Bülent Uygun "Siz sivasa geldiğinizde biz sizi karanfillerle karşıladık. Sivası gezdirdik. Sizin bize yaptığınız böyle küfürle karşılamakmı olacaktı" dedi. Bu olay geçensene olmuştu. Geçen sene bizde onlarla dost gibiydik zaten. Ama en son maçı hiç hatırlamıyor bülent bey. 90 DK bize küfür eden senin taraftarın değilmiydi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri