Sakaryağlamışsın![]()
Sakaryağlamışsın![]()
Last edited by immortal86 : 27.Ocak.2009 at 18:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim böyle devam inş.Buarada skin yapmışız hayırlı olsun![]()
Şu Tafere bende bi bakayım yahu
Bursayı sırtlamışa benziyor . .
. çok iyi gidiyosun bu aradaböyle devam kupalara selam
![]()
Last edited by immortal86 : 27.Ocak.2009 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şampiyon ol bu sene heykelini dikelim kardeşim![]()
Ne heykeli ne heykeli ...
Bursanın adını değiştiririm adını![]()
Valla liderle aramızda yalnızca 3 puan var sınırları zorlucaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TAFER DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM
Her maç golünü atmaya başladı.Alayım mı almayayım mı diye çok düşünmüştüm.Antreman sırasında kendisi ile toplantı yaptık kendisinden özür diledim sene başında şüphe duyduğum için...O da ne demek hocam beni siz adam yaptınız sizin sayenizde geldim buralara dedi.Ben de enseye şaplak attım hadi o zaman antremana devam dedim
ŞİMDİ MÜSADENİZLE GALATASARAY-SİVAS MAÇINI İZLEYECEĞİM NETTEN
Last edited by immortal86 : 27.Ocak.2009 at 21:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi yapmışsın kardeşim bu oyuncu milletine yüz vermeye gelmiyor sen biliyorsun hollandalıyla yaşadıklarımı![]()
başarılar tafer in profilini alabilir miyim?
ben de baktım şimdi oyunda. cidden bir anadolu takımı için iyi bir forvet. sercan'ın 1 gömlek üstü bir adam.
Aldığı maaş haftalık mı aylık mı yıllık mı![]()
Yıllık![]()
kardeşim üzülme benimde başıma bir kaç kez geldi...yapacak bişey yok..Artık tek tesellimiz 3 puan yabancıya gitmemiş![]()
Başlık yaratıcı olmus ama orijinal değil bi duvar kağıdında görmüstüm Tophaneden Bursa manzarası ve bu söz...
Basarılar gec oldu ama![]()
Last edited by immortal86 : 28.Ocak.2009 at 02:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
antepe karşı alınmış bir cephe kabul ediyorum bu mesajı![]()
kardeşim benimm![]()
kardeşim güzel yenmişsin yakışır walla.bide puan tablosu istiyoruz![]()
şampiyonluğa adım adım
kardeşim şampiyon olursun yaaa asıl biraz hadi sana güveniyoruz