Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Ya haklısın ama ilerisi için umut veriyo yinede en zor ilk maçtır ilk maçta 18 yaşında olmasına rağmen gayet soğukkanlıydı.
    Bence -9 denesek fena olmaz
    Yaser'in PA 'sı 135 e düşsün tek maçla

Daha 2 ay öncesine kadar bir kere izlemediğimiz adını bilmediğimiz Papy'e _9 verilsin.Komikmisin sen?

Bu ligde mevkisinin en iyilerinden olan Weeks bile -9 alamamışken Papy uzaydan görülen yetenekleri sayesindemi alacak -9'u ?

Çıkar oynarsa düzgün,iyi bir performans sergilerse -9 normaldir ama adamı bir hazırlık maçında izleyip -9 deneyelim ne demek? Deneme tahtasımı bu araştırma?
    Last edited by makalele81 : 24.Ocak.2009 at 19:44

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Faty Papy i izleyip görücez...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Faty Papy belli ki gelecek vaad eden Trabzonspor'un umut bagladigi bi isim ama dogru duzgun hic izlemeden oyunun DB'sine Trabzonspor ile ilk defa giricek bi oyuncu icin en azindan 6 ay gecmeden yuksek degerler dusunmek sacmalik olur. Verilicek CA'e gore -7 PA ya da belki -8 PA dusunulebilinir ancak daha profil cikarticak kadar bile izlenmedi bu cocuk... Zamanla full profil ciktiktan sonra kendisini daha iyi tanidikca baska rakamlar dusunulebilinir tabi bi bakarsiniz -10 da olabilir ama alicagi yuksek rakamlari hak ettigini gostermesi kanitlamasi lazim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Trabzonspor'a da sol açıktan başka bir adet soğukkanlı forvet gerekli.
    Taner Gülleri, Nonda vs alınabilir. Rotasyona girsin yeter. Böyle maçlar için birebir.
    Umut, Gökhan, İsaac üçününde farklı yetenekleri var. Ama üçününde yapamadığı şey var. O da bir santrafor için çok önemli olan heyecanına hakim olabilme karakteridir.
    Gökhan çok klas bir son vuruşçudur, bu da herkesin kendisi hakkında soğukkanlı bir golcü olduğunu düşündürür. Halbuki hayır. Soğukkanlılığı vasat bir oyuncu Gökhan..."

Bence
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Selçuk'la Colman'ın passing 16'ya yükseltilebilir.İkisininde attığı paslar hem isabetli hemde şiddeti oldukça iyi.

Hüseyin'in yaratıcılık 8'di galiba bu adama 5 bile fazla ileriye attığı her pas kalemizde tehlike oluyor neredeyse...

Gökhan'ın önceden sezme 1 puan yükseltilebilir.Pozisyonları çok iyi sezip güzel koşular yapıyor.

Selçuk'la Colman'ın passing 16'ya yükseltilebilir.İkisininde attığı paslar hem isabetli hemde şiddeti oldukça iyi.
    Selçuk ve Colmanın yaratıcılıkları kaç bilmiyorum ama colmanın selçuk'tan daha düşük olması gerekli kanımca.

dünkü fenerbahçe maçında colman çok önemli pasları göremedi,görebilseydi forvetlerin okadar beceriksizliğine rağmen trabzon kesinlikle golü bulurdu..

Daha sonra dikkatimi çeken birşey daha

Kaleci Sylva (doğru yazdım umarım). Dünkü maçta çok etkilendim kendisinden. Oyunu okadar hızlı ve doğru başlatan kaleciyi türkiyede ilk defa görüyorum

Decisions kaç bilmiorm. ama yüksek bir değeri hakettiği kesin.

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

Kaleci Sylva (doğru yazdım umarım). Dünkü maçta çok etkilendim kendisinden. Oyunu okadar hızlı ve doğru başlatan kaleciyi türkiyede ilk defa görüyorum

Ve bence kesinlikle Trabzonspor'un bu sezonki en iyi transferi,kalitesi belli ve defansla birkaç pozisyonda anlaşmazlığa düşsede sakinliği müthişti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Selçuk ve Colmanın yaratıcılıkları kaç bilmiyorum ama colmanın selçuk'tan daha düşük olması gerekli kanımca.

dünkü fenerbahçe maçında colman çok önemli pasları göremedi,görebilseydi forvetlerin okadar beceriksizliğine rağmen trabzon kesinlikle golü bulurdu..

Daha sonra dikkatimi çeken birşey daha

Colman'ı çıplak gözlede izledim 50-60 metredeki oyuncuu görüp çok iyi paslar atabiliyor dün sadece gününde degildi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pappy ne oynar, hangi bölgededir?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Pappy ne oynar, hangi bölgededir?
    dm mc olarak denedı hazırlık macında baskada ıleyemedık zaten ama ofansıf yonu ıyı mc daha ıyı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kulübümüzle Diyarbakırspor'da kiralık olarak forma giyen Ufuk Bayraktar arasındaki sözleşme feshedildi.

Ufuk'a bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

kadrodan sılersınız bunuda

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Colman'ı çıplak gözlede izledim 50-60 metredeki oyuncuu görüp çok iyi paslar atabiliyor dün sadece gününde degildi.
    ozmn Colmanın gözlerde problem var

yakını göremeyip uzağı görme hastalığı(miyopmuydu neydi)

Şaka bi yana çok kritik pasları göremedi-ki oyuncular uzağında değil yakınındaydı..

Kaleci için thowing'i ve decisions u gözü kapalı artırılabilir.Birazda compusre eklenebilir buna gördüğüm kadarıyla..

13. Default

alanzinho da olacak mı yeni update de yada zaten olurda sizmi düzenleyeceksiniz??Norveç liginde yapılan özellikleri aşırı düşük ve mevkisi yanlış dikkat edelim...
    Ayrıca papy tamam 1 hazırlık maçı izlediniz ama bu adam ayağna top alışı kontrol edişi falan faklı bence -7 az olur...
    ayrıca göksu da en az bir -7 hakediyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by hero_hayrul View Post
    alanzinho da olacak mı yeni update de yada zaten olurda sizmi düzenleyeceksiniz??Norveç liginde yapılan özellikleri aşırı düşük ve mevkisi yanlış dikkat edelim...
    Ayrıca papy tamam 1 hazırlık maçı izlediniz ama bu adam ayağna top alışı kontrol edişi falan faklı bence -7 az olur...
    ayrıca göksu da en az bir -7 hakediyor...
    Alanzinho tabii ki olacak. Fakat hiç izlemediğiniz bir oyuncunun mevkiisinin yanlış olduğuna nasıl kara veriyorsunuz? Ayrıca Trabzonspor araştırmacısı arkadaşın adına konuşmak gibi olmasın fakat Alanzinho'da bir değime olacağını zannetmiyorum...
    Last edited by Aşk-ı Şehir : 27.Ocak.2009 at 20:04
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Mevkisi nasil yanlis anlayamadim? Kendisi AML'dir gercek hayatda da yani bir winger ki onu yilardir izleyen ve taniyan Norveclilerden nasil daha iyi bilirsin merak ettim? Norvec ligini yakindan takip ediyorsun sanirim... Ayrica iskandinav arastirmalari genelde basarilidir yani... en azindan mevkisinde hata yapmazlar cunku SI'in en buyuk marketlerinden birisidir iskandinav ulkeleri...

Tahminim Alanzinho Norvec liginin en yuksek CA'li oyuncusudur. Sanki biraz teknik ozelliklerini sisirip fiziksel ozelliklerini fazla kismislar gibi gelmisti CA'ye uysun diye ama bilemiyorum... Gerci Norvecli futbol severler si forumlarinda onda CA artisi bekliyorlardi ama kabul etmek lazim ki Norvec ligi ile TSL arasinda baya bi fark var bakalim buradaki taraftar baskisi ve medya baskisi karsisinda nasil performans gostericek. Ve oradaki CA artis isteklerini dogrulucak mi. Yani anlicaginiz Alanzinho'un buradaki performansi onlari da yakindan ilgilendiricektir. Son olarak Norveclilerden duyduguma gore baski altinda kaybolan bi yapisi varmis Alanzinho nun. Turkiye onun icin buyuk bi sinav olucak aslinda.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Danimarka arastirmacisi Alanzinho'nun CA'ini 7-12 arasi artmasinda sorun gormuyorum demis en son. Danimaerka ve Norvec ligleri arasinda Danimarka'yi daha kuvvetli gostermek icin Alanzinho ve bazi baska oyuncularin CA bakimindan biraz kesik yemis olabiliceklerini kabul etmis. bence Alanzinho'yi Trabzonspor'a almadan once Norvecliler ile kontaga gecilsin bakalim son durum neymis ona gore profil yapsinlar bare...

17. Default

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Alanzinho tabii ki olacak. Fakat hiç izlemediğiniz bir oyuncunun mevkiisinin yanlış olduğuna nasıl kara veriyorsunuz? Ayrıca Trabzonspor araştırmacısı arkadaşın adına konuşmak gibi olmasın fakat Alanzinho'da bir değime olacağını zannetmiyorum...
    zaten oyuncu kesinlikle AML ama AMR de oynayabiliyor, amc ile alakası yok! bunu transfer markt de görebilir olmadı youtubeda aratır videolarına azcık bakarsın solda olduğunu görürsün.Bunda emin olma gibi bişe yok, norveç araştırmacısının yanlışıdır yada bu sene onu oraya monte etmişlerdir bilemiyorum.Tekniği yattara kadar yok ama hız yönleri falan yattaradan çok çok fazla, bunları dikkate alalım

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Kendisi zaten oyunda AML dedik AML: 20... AMC de 16... AMR oynayipp oynayamadigini bilemiyorum transfermarkty de neredeyse herkez offensive all rounder zaten... yazilarimi esgecmesen ilgini cekmesi gereken seylerden bahsettim...

19. Default

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Kendisi zaten oyunda AML dedik AML: 20... AMC de 16... AMR oynayipp oynayamadigini bilemiyorum transfermarkty de neredeyse herkez offensive all rounder zaten... yazilarimi esgecmesen ilgini cekmesi gereken seylerden bahsettim...
    burda tam tersi sanırım

oyunun versiyonla alakalı farklıığımı bilmiyorum ama bende 9.1. var

ayrıca bu da transfer marktdan

ayrıca ben yönetici arkadaşa demiştim ama sen araştırmacı mısın acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

transfer markete bakarak mevkiye kara verilmez... 9.1.0 beni ilgilendirmiyor 9.2.0 da Alanzinho icin AML: 20, ML: 20, AMR: 11, MR: 10, AMC: 16, MC: 17, SC: 8, Free role: 5 girilmis onemli olan bu... Aslinda bir tane natural mevkisi olmasi lazim o da mantiken AMLdir AML natural birakilip ML 17-19'a dusurulmeli ve AMC'nin MC'den yuksek olmasi biraz mantiksiz. Belki AMR ve MR 1-2 puan yukselebilir ama accomplished olmalari icin bi neden goremiyorum eger uygun gorurulerse yaparlar... Profilinde sorun olarak gorebilicegim bazi seyleri mantikli bicimde si forumlarinda Norvec arastirmasi topiginde dile getirdim...

21. Default

transfer markete bakarak mevkiye kara verilmez... 9.1.0 beni ilgilendirmiyor 9.2.0 da Alanzinho icin AML: 20, ML: 20, AMR: 11, MR: 10, AMC: 16, MC: 17, SC: 8, Free role: 5 girilmis onemli olan bu... Aslinda bir tane natural mevkisi olmasi lazim o da mantiken AMLdir AML natural birakilip ML 17-19'a dusurulmeli ve AMC'nin MC'den yuksek olmasi biraz mantiksiz. Belki AMR ve MR 1-2 puan yukselebilir ama accomplished olmalari icin bi neden goremiyorum eger uygun gorurulerse yaparlar... Profilinde sorun olarak gorebilicegim bazi seyleri mantikli bicimde si forumlarinda Norvec arastirmasi topiginde dile getirdim...
    Allah Allah, yukardaki pozisyon resmi oyunun kendisinden, sadece norveç ligi açtım bu şekildeydi.Benim oyunda mı bi sorun var anlamadım :S

22. Default

birde birşey daha sorcam bu fitness koçlarını ve doktorları falan kim düzenliyorsa, oyunda bu adamların trabzonspordakilerin daha iyi olmalı.Çünki sene başından bu yana nerdeyse hiç sakatlık yok ama gs ye baksak 13 eksik falan....
    Umutun özellikleri de biraz düşürülsün.azmi falan yüksek olsu n ama bitiricilik falan en fazla 11-12 olmalı
    göksunun kafa özelliğimidir, sıçramasımıdır hangisiyse yüksek olmalı hazırlık maçlarında çıktığı her kafa topunu kazandı nerdeyse...
    tayfunda biraz daha düşürülmeli
    onurun pa sı az daha artabilir
    benim aklıma gelenler bunlar, tabi bunlar benim görüşlerim...
    sadece yardımcı olmaya çalışıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Yahu 9.1.0 diyosun ben sana ne diyorum 9.1.0 beni ilgilendirmez cunku en son surumde yani 9.2.0 de soyle diye anlatiyorum deminden beri... Bi zahmet yeni surumu yukle ac ve benim dediklerimi gorursun... Ayrica Alanzinho hic AMC oynayaman bi adam degil istersen Norveclilere sorabilirsin...

Onur Kivrak mi diyorsun? PA'si yukselsin ole mi? Onur'un PA'yi su anda -8 yani oyundan oyuna 130-160 arasi cikiyor ulkemizde en cok gelecek vaad eden kalecilerden biri...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

adam soltarafı ıyı kullanıyor aml 20 ml 20 olabılır bunda sorun olmaz ama amc sı 20 olmamalı

ayrıca o fıtness koçları konsuudna yukardakı arkadasa k atılıyorum bızde hıc sakat yok ama adamların bu ozellıklerı baya bır dusuk yanlıs hatırlamıyorsam

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yahu 9.1.0 diyosun ben sana ne diyorum 9.1.0 beni ilgilendirmez cunku en son surumde yani 9.2.0 de soyle diye anlatiyorum deminden beri... Bi zahmet yeni surumu yukle ac ve benim dediklerimi gorursun... Ayrica Alanzinho hic AMC oynayaman bi adam degil istersen Norveclilere sorabilirsin...

Onur Kivrak mi diyorsun? PA'si yukselsin ole mi? Onur'un PA'yi su anda -8 yani oyundan oyuna 130-160 arasi cikiyor ulkemizde en cok gelecek vaad eden kalecilerden biri...

AMC gerçek pozisyonu olmayabilir dostum ama sanırım trabzon onu lincoln alex tarzı forvet arkası AMC oynatmak için aldı yani tahminim AMC olmasada türkiyede olacaktır
    Last edited by OMANA : 28.Ocak.2009 at 10:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

26. Default

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

AMC gerçek pozisyonu olmayabilir dostum ama sanırım trabzon onu lincoln alex tarzı forvet arkası AMC oynatmak için aldı yani tahminim AMC olmasada türkiyede olacaktır
    hayır onun için alınmadı kesinlikle!sol açık olduğu için alındı ve mevkisi de o, istediğin yerde araştır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

gece gece mesajını yanlış okumuşum kusra bakma, düzlttilerse sorun yok, şimdi ki pozisyonları iyi o zaman sadece dediğin gibi ml 18-19 olabilir.
    Onurun da -8 olduğunu bilmiyordum, benim oyunlarda düşük gelmişti
    Last edited by hero_hayrul : 28.Ocak.2009 at 10:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

.AMC gerçek pozisyonu olmayabilir dostum ama sanırım trabzon onu lincoln alex tarzı forvet arkası AMC oynatmak için aldı yani tahminim AMC olmasada türkiyede olacaktır

ne alaka ya amc olarak neden alsınlar bız sol acık olarak aldık bu addamı bızde forvet arkası oynucak Colman var zaten sadece kanat olmadığı için sol ayağını kullanan Colman sol acık gıbı oynuyordu ama artık asıl mevkısıne gecer ve solada Alanzınho oyununu oynar solda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hero_hayrul View Post
    Umutun özellikleri de biraz düşürülsün.azmi falan yüksek olsu n ama bitiricilik falan en fazla 11-12 olmalı
    Katılyıorum arkadaşa Umut'un finshin en fazla 13 olur onun üstü çok abartı kaçar

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ne alaka ya amc olarak neden alsınlar bız sol acık olarak aldık bu addamı bızde forvet arkası oynucak Colman var zaten sadece kanat olmadığı için sol ayağını kullanan Colman sol acık gıbı oynuyordu ama artık asıl mevkısıne gecer ve solada Alanzınho oyununu oynar solda

ben diyorumki bu oyuncu sol kanat olabilir ama trabzıonda Alex lincoln tipinde oyuncu eksikliği mevcut yeni gelen oyuncu meziyetli yetenekli görünüyor eğer AMC oyayabilecekse ttrabzon onu orada oynatır...

bir tahmin sadece bekleyin kim haklı çıkar görürsünüz...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

ben diyorumki bu oyuncu sol kanat olabilir ama trabzıonda Alex lincoln tipinde oyuncu eksikliği mevcut yeni gelen oyuncu meziyetli yetenekli görünüyor eğer AMC oyayabilecekse ttrabzon onu orada oynatır...

bir tahmin sadece bekleyin kim haklı çıkar görürsünüz...
    Trabzonspor'da o role ustlenicek oyuncu Colman'dir bence ki zaten asil mevkisi AMC-MC. Hatda Trabzon'li bi yoneticinin 1-2 hafta once cok komik bi aciklamasi vardi Turkiye de 3 tane 10 numara var diye Alex, Colman, ve Yusuf... Tabi Lincoln 100 numara oynuyor unutmusum... Benim yazimi tirnak icine almana ragmen sanirim mesajin diger arkadasa idi cunku deminden beri AMC oynuyor diye savunan benim.

@thehell61
    AML ve ML ikiside 20 olmaz Turkiye arastirmasinda genelde bi oyuncuya birden fazla mevki verilmiyor ki zaten Alanzinho tamamen offensive bir oyuncu yani mantiken bu durumda ML'in 15'den bile ustun olmasina gerek yok ki zaten verilsede verilmesede oyun otamatikmen bunu oyle ayarliyor... AMC 20 degil diyoruz deminden beri... Bu konu artik baydi gercekten....

Sayfa 6 / 13 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri