kardeşim inş. yaşamaz..Fakat uyum sorunu yaşarsa bir antep tatili yaptırırız kendine gelir eleman![]()
kardeşim inş. yaşamaz..Fakat uyum sorunu yaşarsa bir antep tatili yaptırırız kendine gelir eleman![]()
Baklava yedirirsin orda kendine gelirsenn kariyer işi noldu
![]()
rıza ne olur aç yeni kariyer. çok güzeldi o kariyerin.
uyum sorunu yaşarsa çek bi köşeye daha küçükmüş zaten . çek 2 tokatı kendine gelir![]()
Yannis Tafer 6m dolar karşılığında Brondby'e satıldı.
Volkan Şen 5.75m dolar karşılığında Karlsruhe'ye satıldı.
Zinga 7m dolar karşılığında Galatasaray'a satıldı.
Janota 3mdolar karşılığında Gaziantepspor'a satıldı.
Uğur Boral 3m dolar karşılığında Lecce'ye satıldı.
UEFA kupası ön elemedeki rakibimiz Aston Villa oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by immortal86 : 31.Ocak.2009 at 15:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GÜZEL BAŞLANGIÇ
Maçta geriye düşsek de ilk yarı kötü oynasak da 2.yarı harika oyunumuz ve harika gollerimiz ile lige harika başladık.
TİMSAH GRUPLARDA
Hiçbir şey demiyorum.Harika oynadık mükemmel oynadık.Çok zorlu bir rakibi Aston Villa'yı kupadan eledik.
TİMSAH DOLUDİZGİN
Avrupalı Timsah zorlu deplasmanda Sivas'ı 2-0 gibi net bir skorla geçerek lige 2'de 2'yle başladı.
İŞTE GRUPLAR
Çıkmayı ümit ediyorum bu gruptan.
AKILLAR YUNANİSTAN'DA
Hafta içinde AEK ile ilk maçımıza çıkacağımız için bu maça yedek kadro ile çıktık yine de kazanmasını bildik
OLMADI
Çok iyi oynadığımız maçta şanssız gollerle geriye düştük...3-2'ye getirdik maçı hatta kazanabilirdik de ama çok gol kaçırdık
AEK maçı kötü olmuş. Ama bence çıkabilirsin gruptan. Satışlardan da iyi para gelmiş![]()
çok iii gdiosun abi devamını beklioruz !!!
BJK alışmıştır artık sana yenilmeye ya
Kardeşim Yannis nereye gitti yahu![]()
Brondby'e 6m doları görünce saattmBu sene Özgürcan'la karşınızdayız
Sadeece jimnastik değil herkes alışıcak![]()
Hadi agam yeni ssler ekle. Ne zamandır boşladın bizi.
üzüldüm ya yannis'in gitmesine sevmiştik onu . .Ailecek izliyorduk , severek izliyorduk
alışmıştık tam ona
seni istifaya davet ediyorum
üstad ss'ler ne zaman hayırlısıyla . . unuttun bizi iyice hea![]()
Last edited by immortal86 : 01.Şubat.2009 at 02:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Forza Godwin![]()
kardeşim 2 gün girmedik golleri çağrıya hediye etmiş.insan bizede bir gol hediye eder değil mi
..neyse şaka bir yanada yannise üzüldüm
aston villayı devirmen muhteşem olmuş.bu sene şampiyon yap bizi kardeşim
![]()
Yannis iyi paraya gitmiş arkadaşlar. Üzülmeyin boşuna.
Benim takımada acımamış 4 atmış![]()
'1' PORSİYON HAMSİ
Bursaspor çok iyi oynadığı maçta yine 1-0 kazandı.Ligde doludizgin giden Timsahlar şampiyonluğa oynadıklarını gösterdiler.
TİMSAHA ES-ES DUR DEDİ
Lige süper başlayan Timsah Eskişehir'de çok pozisyon bulmasına karşın beraberlikle döndü.Akıllar hafta içi oynanacak Uefa kupası grup maçında karşılaşılacak Cluj'deydi.
YÜRÜ BE TİMSAHIM
Avrupa'da adından söz ettirmeye başlayan Romanya'nın parlayan takımı Cluj'u Atatürk Stadı'na gömdü.
Clujda sağlam regenler vardır baktın mı hiç dostum ?![]()
ohahah![]()
![]()
o ne öyle yaaa
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer seçeneğindede önemli as oyuncu olarak gözüküyor![]()
Last edited by webcagri : 01.Şubat.2009 at 15:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
haha abi alsana adamı kalede alternatif için
![]()
TİMSAH ÇAYINI İÇTİ RİZE ONLARI BİÇTİ.
Ezeli rakiplerimizden Rize çok sert oynadı zaten görünüyor.Onların haricinde Godwin de hafif sakatlık geçirdi.Yine de kazanmasını bildik.
BURSA KUPADA DA VAR
Artık bu kupayı almak istiyoruz.
AKILLAR AEK'DA
Hafif yedek ağırlıklı çıktığımız maçta 1 puanı kurtardık.Namağlup unvanımızı sürdürdük.
MADALYONUN DİĞER YÜZÜ
Yunanistan'daki maçta 3-0 geriye düştükten sonra maçı 3-2'ye getirmiştik.Bursa'daki maçta da biz 3-0 öne geçtik AEK durumu 3-2'ye getirdi.Adeta iki maç aynıydı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ALTERNATİF DEĞİL KARDEŞİM OYNATIRIM BAKSANA ÇOK ÇOK TECRÜBELİ![]()
Last edited by immortal86 : 01.Şubat.2009 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Her takıma böyle bi kaleci lazım![]()