4.sayfada Colman hakkımda yazımı düzeltiyorum,
Artık sezonun yarısı da oynandı Colman hakkında tam fikirlere sahibiz, bir kere çok koşan yorulmayan sahada ayak basmadık yer bırakmayan bir futbolcu, özverili ama fiziğine ve oyun stiline göre çabuk değil, hızlı belki ama o kadar da çabuk değil. Agility'si düşürülmeli, 15 olan acceleration değeri de 11-12 civarına çekilmeli, stamina da en az bir 15 olmalı. Sürekliliği kaç bilmiyorum ama 2-3 maç resital sunabilip akabindeki 2 maçta saç baş yoldurabiliyor(hücum anlamında, Colman'ın savunma görevinde hiç aksadığını görmedim daha), ayrıca bazen tuhaf bir şekilde bir maç boyunca 3-4 kişinin arasına girebiliyor, sağında solunda boş bulunan müsait arkadaşları olmasına ve onun da bu pasları atabilecek yetenekte olmasına karşın. Decisionsları bu yüzden düşürülmeli biraz ama hata üstüne hata yaptığı kötü oynadığı maçlarda bile sorumluluk almaktan kaçınmıyor. Aggression-tackling konusundaki düşüncelerim aynı, tackling 10-11'e çekilebilir, aggression da 12-16 arası iyi gider.
Bazı pas tercihleri iyi olamayabiliyor ve doğru pası(teknik açıdan) da her zaman atmayabiliyor, ama yine de 70 metreden attığı milimetrik pasları inanılmaz, tam adamın koşuyoluna-şiddeti ayarlanmış bir şekilde gidiyor, aynı zamanda oyun yarısahaya yıkınca da boşa kaçan adamı anında görüyor, biraz abartı kaçabilir ama passing ve creativity'nin 16 olmasında bir sakınca yok bence.