Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

ben birşeyi merak ediyorum. umut bulut'un bitiriciliği neden 16'dır. gökhan'ın 15 mehmet yıldız'ın 14 baros'un 13 iken neden bu adamın 16. bu sezon 7 golü var ligde onlarında birçoğu gökhan sayesinde. baros 15, mehmet yıldız 11, gökhan 8 goldeyken umut'un bitiriciliğinin 16 olması bence yanlış. sadece bu sezona bakma diyecek olursanızda zaten umut'u biliyoruz. 10 çeker 1 atar.

(ben 9,1,0 kullanıyorum sonraki sürümlerde değiştirilmiş olabilir)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by salomonis View Post
    ben birşeyi merak ediyorum. umut bulut'un bitiriciliği neden 16'dır. gökhan'ın 15 mehmet yıldız'ın 14 baros'un 13 iken neden bu adamın 16. bu sezon 7 golü var ligde onlarında birçoğu gökhan sayesinde. baros 15, mehmet yıldız 11, gökhan 8 goldeyken umut'un bitiriciliğinin 16 olması bence yanlış. sadece bu sezona bakma diyecek olursanızda zaten umut'u biliyoruz. 10 çeker 1 atar.

(ben 9,1,0 kullanıyorum sonraki sürümlerde değiştirilmiş olabilir)
    Umut'un bitiriciligi 9.0.3 ile biraz dustu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

herkes bunda yakınıyor obur tarafta guiza burda umut ıksındede dusmesını ısteyenler dogru soyluyor ben şaşırmısştım o yunu ılk actıgımda umutta 16 gorunce ama hakkaten haketmıyor Guizada ole oda 18 hıc haketmıyor su ankkı performansa gore aslında umutunda 15 yeterlıydı bence sonucta bastan asagı degısen ve yanındakı partnerle alısamayan bır oyuncu suan Guızada oyle onunda 15 yeterlıdır bence

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    herkes bunda yakınıyor obur tarafta guiza burda umut ıksındede dusmesını ısteyenler dogru soyluyor ben şaşırmısştım o yunu ılk actıgımda umutta 16 gorunce ama hakkaten haketmıyor Guizada ole oda 18 hıc haketmıyor su ankkı performansa gore aslında umutunda 15 yeterlıydı bence sonucta bastan asagı degısen ve yanındakı partnerle alısamayan bır oyuncu suan Guızada oyle onunda 15 yeterlıdır bence
    Umur bence de haketmiyor ama Guiza için aynı şeyi söyleyemem. Guiza' yı eleştirenlerden biri de benim ama son vuruşu iyi sorun composure' da. O da zaten 8 bence guiza' yı ekibimiz çok iyi etüt etmiş. Bjk' ya attığı goldeki son vuruşu avrupda sayılı golcüler yapabilir.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Umut Bulut'un finishing i düşürülmesi çok yerinde olmuş...Ayrıca Gökşin diye bir yetenek çıktı Devre Arası kampında o da gelecek vaat ediyor.Colman daha iyi olabilir.Yattara çok yerinde özellikleri çok iyi etüt edilmiş.Tayfun Cora ya Runs With Forward özelliği eklenmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Tahmin ediyorum ki dosyalar teslim edilmiştir.

Acaba Papy nasıl yansıtıldı? Random olarak mı?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Umut Bulut'un finishing i düşürülmesi çok yerinde olmuş...Ayrıca Gökşin diye bir yetenek çıktı Devre Arası kampında o da gelecek vaat ediyor.Colman daha iyi olabilir.Yattara çok yerinde özellikleri çok iyi etüt edilmiş.Tayfun Cora ya Runs With Forward özelliği eklenmeli
    gökşin miyok artık göksu alhas olmasın o.bence -8 olmalı göksu.

barış memiş aynımı kalacak acaba?

Göksu hakkında olumlu şeyler var ama ona -8 verilecek ise Cem Sultan ve Semih Kaya -10 almalı.Bu kadar kolay değil bu değerleri almak daha yeni sözleşme imzaladı Göksu.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Umur bence de haketmiyor ama Guiza için aynı şeyi söyleyemem. Guiza' yı eleştirenlerden biri de benim ama son vuruşu iyi sorun composure' da. O da zaten 8 bence guiza' yı ekibimiz çok iyi etüt etmiş. Bjk' ya attığı goldeki son vuruşu avrupda sayılı golcüler yapabilir.
    Şimdi öncelikle Trabzonspor araştırmasıyla alakasız bir şey yazacağım için herkesten özür diliyorum ama bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bunu bir çok kere duyduğum için artık söylemek zorundayım, Güiza'nın Bjk'ye attığı gol bana çok abartılıyormuş gibi geliyor, herkes tutturmuş o vuruşu nasıl yaptı, sayılı futbolcular öyle vurabilir filan ama ben katılmıyorum. Sekmekte olan bir topu aşırtmanın niye bu kadar büyütüldüğünü anlayamıyorum, top sekiyor durumda olmasa yerden kaldırmış olsa bir nebze anlarım ama bunu anlayamıyorum, az çok top oynamış ve takoz olmayan birisi o vuruşu yapabilir, bakın Güiza'nın hızıyla savunmanın arkasına sarkmasından, pozisyona girmesinden bahsetmiyorum tamamen o vuruştan bahsediyorum. Yani bilmiyorum ki biz mi top oynarken aşırı yetenekliydik de farkına varmadık acaba Tekrar özür diliyorum bilerek Fb araştırmasına yazmadım tartışma çıkarmamak için ayrıyetten Güiza'nın iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Umut için de araştırılması zor bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, bazen zor goller atıyor bazen kolayları kaçırıyor, Allah kolaylık versin
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Şimdi öncelikle Trabzonspor araştırmasıyla alakasız bir şey yazacağım için herkesten özür diliyorum ama bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bunu bir çok kere duyduğum için artık söylemek zorundayım, Güiza'nın Bjk'ye attığı gol bana çok abartılıyormuş gibi geliyor, herkes tutturmuş o vuruşu nasıl yaptı, sayılı futbolcular öyle vurabilir filan ama ben katılmıyorum. Sekmekte olan bir topu aşırtmanın niye bu kadar büyütüldüğünü anlayamıyorum, top sekiyor durumda olmasa yerden kaldırmış olsa bir nebze anlarım ama bunu anlayamıyorum, az çok top oynamış ve takoz olmayan birisi o vuruşu yapabilir, bakın Güiza'nın hızıyla savunmanın arkasına sarkmasından, pozisyona girmesinden bahsetmiyorum tamamen o vuruştan bahsediyorum. Yani bilmiyorum ki biz mi top oynarken aşırı yetenekliydik de farkına varmadık acaba Tekrar özür diliyorum bilerek Fb araştırmasına yazmadım tartışma çıkarmamak için ayrıyetten Güiza'nın iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Umut için de araştırılması zor bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, bazen zor goller atıyor bazen kolayları kaçırıyor, Allah kolaylık versin
    Eli öpülecek adamsın Koray abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Göksu hakkında olumlu şeyler var ama ona -8 verilecek ise Cem Sultan ve Semih Kaya -10 almalı.Bu kadar kolay değil bu değerleri almak daha yeni sözleşme imzaladı Göksu.
    pardon göksüymuş.... yazarken bende emin değildim zaten

Selçuk aslında fiziksel zaafları olmasa modern dünya futbolunun tamda aradığı adamlardan biri olabilirdi.Oyunu çift yönlü oynayan,kafası sürekli yukarda,cesaret isteyen pasları ve oyunu okumasıyla çok büyük bir oyuncu oalbilirdi,keşke fiziksel yönden zaafları olmasaydı.

Fakat fiziksel yönden zayıf olsa bile Selçuk'un 9.3.0 da creativity özelliğinin bir miktar daha artırılması gerektiğini düşünüyorum,aynı şekilde passing özelliğide gözden geçirilebilir.

Fatih Terim Selçuk'u milli takıma almamakla çok şey kaybediyor gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Selçuk aslında fiziksel zaafları olmasa modern dünya futbolunun tamda aradığı adamlardan biri olabilirdi.Oyunu çift yönlü oynayan,kafası sürekli yukarda,cesaret isteyen pasları ve oyunu okumasıyla çok büyük bir oyuncu oalbilirdi,keşke fiziksel yönden zaafları olmasaydı.

Fakat fiziksel yönden zayıf olsa bile Selçuk'un 9.3.0 da creativity özelliğinin bir miktar daha artırılması gerektiğini düşünüyorum,aynı şekilde passing özelliğide gözden geçirilebilir.

Fatih Terim Selçuk'u milli takıma almamakla çok şey kaybediyor gibime geliyor.
    bosver almasın yormasın onu oralara kadar emre var nasılsa o kurtarır onu oynatmıcak nasılsa alsada kadroya emreyı oynatsın orda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    U17 Milli Takımı, Hollanda ile 2-2 berabere kaldı. Milli Takımımızın 2. golünü sporcularımızdan Hasan Ahmet Sarı kaydetti. Genç futbolcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

bu oyuncuyu ızleme fırsatınız oldumu ben oyunda paf takımda goremedım ahmetı ama belkıde gozumden kacmıstır bu oyuncunun profılı felan olusturuldumu PA degerı ne olcak bellı oldumu?
    Last edited by Trabzonspor : 13.Şubat.2009 at 12:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ergin'in PA'sında bir indirime gidildimi acaba? Açıkcası ben yazın 140 olan PA'yı 130 civarına düşürecektim fakat hazırlık döneminde neredeyse her maç gol attı ve oldukça iyi bir performans sergiledi.Fakat sezon başındaki bu performansına rağmen sezon içinde kendisine yedeklerde dahi pek yer bulamadı ve takımdan ayrıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    bosver almasın yormasın onu oralara kadar emre var nasılsa o kurtarır onu oynatmıcak nasılsa alsada kadroya emreyı oynatsın orda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    U17 Milli Takımı, Hollanda ile 2-2 berabere kaldı. Milli Takımımızın 2. golünü sporcularımızdan Hasan Ahmet Sarı kaydetti. Genç futbolcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

bu oyuncuyu ızleme fırsatınız oldumu ben oyunda paf takımda goremedım ahmetı ama belkıde gozumden kacmıstır bu oyuncunun profılı felan olusturuldumu PA degerı ne olcak bellı oldumu?
    Cunku Hasan Ahmet Sari'nin daha henuz Trabzonspor ile profeyonel kontrati yok... Profesyonel kontrati olmayan oyuncular oyuna eklenmiyorlar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ergin Keles'in 22 yasinda oldugunu dusunursek ve su anda 103 CA sahibi oldugunu da dusunursek CA-PA arasinda en fazla 20-25 (hat da daha da dusuk olabilir) puan fark olmasi en mantiklisi bence. Ozgur Can Ozcan'nin bile CA-PA arasindaki fark 27 ki kendisi Ergin'den bi yas kucuk ve Bank Asya'da Sakarya gibi kaos icersinde olan bi kulupte o kadar iyi performans gosteriyor...
    Last edited by licentia : 17.Şubat.2009 at 02:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post

Kesinlikle katılmıyorum top size gelirken veya sabitken veya durur haldeyken pekala yapılabilir o vuruş. Hatta bende yapabilirim.
    Ancak top sizden uzaklaşırken, süratliyken. Siz topla aynı yere koşuyor durumdayken o topun altına öyle girebilmek meseledir.

Ki bana göre o bir son vuruştan ziyade soğukkanlılıktır. Çünkü aynı pozisyona 10 futbolcudan 9'u farklı şekilde davranır. Ne bileyim sert vole vurur kaleciyi çalımlar. Ama ayaktaki bir kalecinin üzerinden aşırtmayı denemez.

Güiza'nın heyecanına çok yenik düşen biri olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı o şutu hiç deneyemezdi
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

trabzonda sene başından beri etkili oynayan Serkanın bu maçta yedek alması şaşılacak birdurum kanaatimce öyle değilmi..

trabzonda bir düşüş olduğu düşüncesindeyim...

ankaragücü maçında son dakika golü beşiktaş maçında sürekli üstünlük beşiktaştaydı..fener maçından sonra trabzonda bir düşüş var henüz skorlara yansımadı umarım toparlanırlar...

bu arada Song a ne desek az...futbolu bu kadar profosyonelce oynayan hata yapsa bile gencecik oyuncuların sahada adım atmaya üşendiği türkiye liginde gördüğüm en büyük profosyonellerden...allah bozmasın..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    trabzonda sene başından beri etkili oynayan Serkanın bu maçta yedek alması şaşılacak birdurum kanaatimce öyle değilmi..

trabzonda bir düşüş olduğu düşüncesindeyim...

ankaragücü maçında son dakika golü beşiktaş maçında sürekli üstünlük beşiktaştaydı..fener maçından sonra trabzonda bir düşüş var henüz skorlara yansımadı umarım toparlanırlar...

bu arada Song a ne desek az...futbolu bu kadar profosyonelce oynayan hata yapsa bile gencecik oyuncuların sahada adım atmaya üşendiği türkiye liginde gördüğüm en büyük profosyonellerden...allah bozmasın..
    Bne düşüş oldugunu ssanamıyorum fenerı yenemedık elımızden kaçtı.Ankarayı dep lasamnda yendık.Ankaragücüne karsıda basta ıyı basladık sonra oyuncular bı rehavete kapıldı bence mac basında bulnan gol ve pozısyonlar onları motıvasyon olarak bozdu.Beşiktaş maçına gelırsekte maca baslamamıs tam ıstedıgım gıbı kontra oldu ama kotu olan orta sahamız ve beşiktasınd dırencklı defansve orta saha bloğunu gecememız sorunlar yarattıkı yınede 3 posızyon bulduk bunların 1ini gol yaptık sora aşırı gerı cekılme sonucu kornerden gelen gole engel olamadık.Maç sırasındada cok yaslınadık gerı ve golu yıcez dedıgımden 5 dk sora kornerdende olsa yedık.

song konsuudna sana katılıyorum tam bır lıder.Allah bozmasın lafına AMİNNNN diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada bence Umut Bulut iyi son vuruşlar yapabilen ancak kötü bir soğukkanlılığa sahip olan bir oyuncu. Ankaraspor'a attığı gol ortada.
    Ama heyecanına dur diyemiyor.
    Bence soğukkanlılığı en fazla 10 olur.
    G. Ünal'ın da son vuruşu çok çok iyidir. 17-18'i hakeder ama onunda soğukkanlılığı 12-13 ü geçmez.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Bu arada bence Umut Bulut iyi son vuruşlar yapabilen ancak kötü bir soğukkanlılığa sahip olan bir oyuncu. Ankaraspor'a attığı gol ortada.
    Ama heyecanına dur diyemiyor.
    Bence soğukkanlılığı en fazla 10 olur.
    G. Ünal'ın da son vuruşu çok çok iyidir. 17-18'i hakeder ama onunda soğukkanlılığı 12-13 ü geçmez.
    Gokhan Unal bir Nihat Kahveci kadar veya daha iyi bir son vurusa sahip peki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Gokhan Unal bir Nihat Kahveci kadar veya daha iyi bir son vurusa sahip peki?
    Evet ben öyle düşünüyorum. Nihat Kahveci kadar iyi bir son vuruşa sahip ancak Nihat Kahveci çok daha soğukkanlı.

Mesela bakın. Gökhan'ın Ankaraspor'a attığı golü ve benzerlerini çok attığını hatırlatayım. Ayak içini oldukça iyi kullandığını söyleyeyim. Ama derbi maçlarda. Önemli maçlarda aynı son vuruş stilini denemiyor kendisi.
    Cesaret edemiyor buna.

Şunu demek istiyorum mesela Nihat'ın 90 artı da Çek Cumhuriyet'ine attığı golü basit bir maçta Gökhan'da atar. Aynı o tarz bir son vuruş dener. Ancak aynı anda aynı heyecanda Gökhan olsa o topa o şekilde vuramaz.
    Cesaret edemez.

Gökhan'ın attığı gollere youtube'den yada herhangi bir yerden bakınız. Kaliteyi görmemeniz imkansız.
    Kaçırdı golleride görebilmek için benim gibi sık sık Trabzonspor maçı izleyiniz. Heyecanını kontrol edemediğini görebilirsiniz.
    Bence Umut'ta Gökhan'da aynı tarz oyuncu.
    Gökhan Bitiricilik 17 soğukkanlılık 13
    Umut Bitiricilik 15 soğukkanlılık 10

Tabi bence.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

goklhan 1-2 sezon sora daha kalıtelı hale gelecegını dusunuyorum ben ama suan 18 cok 17 belkı ama 16 kesın olacak bı deger

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Araştırmacı arkadaşım umarım bu yazdıklarımı dikkate alırsın:

RUUD BOFFİN

5 Kasım 1987 doğumlu, kaleci mevkiisinde oynayan Ruud Boffin önümüzdeki sene Trabzonspor forması giyecek ve büyük ihtimalle başka bir takıma(MVV) kiralanacak.

21 yaşında takımının bu sezon oynadığı tüm resmi maçlarda oynadı. Rene Adler'in uzun boylusu deniyor kendisine. Taraftarlar onun gelecek vaadeden bir oyuncu olduğunu söylüyorlar umarım öyledir

Kornerlerde sıkça hata yapıyor: boyunun avantajını kullanamıyor. Ama boyu uzun olduğundan havadan fazla gol yemez ve yerden kenarlara iyi uzanabilir. Birebirlerde çok yetenekli. Pozisyonları iyi seziyor ve en önemlisi refleksleri gayet iyi. Uzun boyuna rağmen çevik ve hızlı. Çok ilerde oynuyor. Basit goller yiyebilir. Kornerlerde gerçekten çok başarısız.

Uzun lafın kısası uzun boyuna rağmen çok başarılı bir çizgi kalecisi, yaşı genç olduğundan korner zaafını aşabilir ilerde belki... Ama Türkiye'de bu kadar fazla korner golü yemeyeceği kesin...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=nsjF_-qT8B0

Tarafımdan blogumda hazırlanmıştır.. http://yetenekavcisi.blogspot.com/

CHRİSTİAN BRÜLS

Christian Brüls, 2008-2009 sezonunda Trabzonspor'un, Belçika’nın Eupen KAS Kulübü'nden 50 bin euroya bonservisi alınıp, Fuat Çapa'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Hollanda Eerste Divisie Ligi takımlarından MVV Maastricht’e kiralamıştır.

Böyle yazıyor Vikipedi'de. Ama o bundan çok daha fazlası...

Geleceği çok parlak bir oyuncu Brüls: İnanılmaz tekniği, oyunu okuma becerisi, mükemmel pasları ve dribblingleriyle taraftarlarının sevgilisi olmuş durumda. Hücuma dönük orta saha olarak oynuyor. 20 yaşında olmasına rağmen fiziği de iyi sayılır. Tek eksiği şutlar desek yeridir, 6-7 adam geçip topu dışarıya vurduğu da olabiliyor . Taraftarlar takım arkadaşlarının onun oyun zekasına ayak uyduramadığını düşünüyorlar.

Trabzonspor yönetiminin yaptığı en iyi transferlerden biri bana göre. Önümüzdeki sene takıma döndüğünde Ersun Hoca onu oynatırmı bilemem ama oynatması gerekir Selçuk gibi oyunun iki yönünde de etkili, takım arkadaşlarına yardım etmeyi çok seviyor, ortalarıda isabetli. Gerektiğinde kanatta da oynayabilir. Bir oyuncudan başka ne istenebilirki...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=cDPzBj6FQ-E

http://www.youtube.com/watch?vOlFFwOkTOY

Tarafımdan blogumda hazırlanmıştır.. http://yetenekavcisi.blogspot.com/

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Profil olarak Ruud Boffin için ben şöyle hazırladım:

Mental daki çoğu özellik random diğerlerini ben girdim..
    Last edited by Nocna Mora : 24.Şubat.2009 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hızlı demek buysa (Pace=Hız 6-7 ise) yavaş kavramı nasıl acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Random du o özellikleri
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alanzinhonun

Hız: 15
    Hızlanma: 14 kim verdiyse çok kötü vermiş

Hızlanma: 17
    Hız: 15 olabilecek bir oyuncu bence

Barış Memiş'i ne yapmışsınız ya_;

dribbling 3 puan kesik yemiş
    teknik 1 [puan kesik yemiş
    passing 1 puan kesik yemiş

Göksu Alhas;

Work rate 12
    Stamina 10
    Pace 13
    Acc 12

trabzonu kim yaptıysa batırmış 9.0.3 için
    Futbolcu Bilgileri

Isaac konusunda yazılanalr dikkate alındığı için teşekkürler fakat ben passing özelliğinin biraz daha yukarılarda olmasını beklerdim en azından 1-2 puan ama oda çok sorun teşkil etmez şuan için.
    Selçuk konusundada gerekli değişiklikler yapılmış,yanlış görmesiysem Barış Memiş'in özelliklerinde oldukça değişim var,bence bu yanlış.9.2.0 daki Barış oldukça gerçekçiydi.

9.0.3 yamasında Trabzonspor'u ben düzenledim arkadaşlar.

Barış Memiş'in özelliklerini düşürdüm fakat hangi puandan hangi puana geriledi ona dikkat etmek gerekir bence.

Göksu konusunda ilginç olan nedir peki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Göksu'yu hiç izlememiş olduğunu düşünüyorum Özellikle Work Rate, Team Work en az 17, stamina 12 civarlarında, balance 9 civarlarında olması lazımdı mental olarakta kötü yapılmış eve gelince hazırladığım örnek profili gönderirim...

Barış Memiş'in en önemli özelliğini 3 puan kesmek bence yanlıştır büyük bir hatadır
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Trabzonspor'da Cale profilini çok beğendim. Takımıma transfer edeceğim oyunculardan biri olacaktır kesinlikle. İstediğiniz oyuncu profili olursa koyabilirim.

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri