1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

trabzonda sene başından beri etkili oynayan Serkanın bu maçta yedek alması şaşılacak birdurum kanaatimce öyle değilmi..

trabzonda bir düşüş olduğu düşüncesindeyim...

ankaragücü maçında son dakika golü beşiktaş maçında sürekli üstünlük beşiktaştaydı..fener maçından sonra trabzonda bir düşüş var henüz skorlara yansımadı umarım toparlanırlar...

bu arada Song a ne desek az...futbolu bu kadar profosyonelce oynayan hata yapsa bile gencecik oyuncuların sahada adım atmaya üşendiği türkiye liginde gördüğüm en büyük profosyonellerden...allah bozmasın..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    trabzonda sene başından beri etkili oynayan Serkanın bu maçta yedek alması şaşılacak birdurum kanaatimce öyle değilmi..

trabzonda bir düşüş olduğu düşüncesindeyim...

ankaragücü maçında son dakika golü beşiktaş maçında sürekli üstünlük beşiktaştaydı..fener maçından sonra trabzonda bir düşüş var henüz skorlara yansımadı umarım toparlanırlar...

bu arada Song a ne desek az...futbolu bu kadar profosyonelce oynayan hata yapsa bile gencecik oyuncuların sahada adım atmaya üşendiği türkiye liginde gördüğüm en büyük profosyonellerden...allah bozmasın..
    Bne düşüş oldugunu ssanamıyorum fenerı yenemedık elımızden kaçtı.Ankarayı dep lasamnda yendık.Ankaragücüne karsıda basta ıyı basladık sonra oyuncular bı rehavete kapıldı bence mac basında bulnan gol ve pozısyonlar onları motıvasyon olarak bozdu.Beşiktaş maçına gelırsekte maca baslamamıs tam ıstedıgım gıbı kontra oldu ama kotu olan orta sahamız ve beşiktasınd dırencklı defansve orta saha bloğunu gecememız sorunlar yarattıkı yınede 3 posızyon bulduk bunların 1ini gol yaptık sora aşırı gerı cekılme sonucu kornerden gelen gole engel olamadık.Maç sırasındada cok yaslınadık gerı ve golu yıcez dedıgımden 5 dk sora kornerdende olsa yedık.

song konsuudna sana katılıyorum tam bır lıder.Allah bozmasın lafına AMİNNNN diyorum

Mesaj Yetkileri