1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Taktik yapmadan önce burayı bir inceleyin. (Tactical Theorems and Frameworks ‘09)

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hep bu mağLubiyetLerin sebebi cLosing down dengesi

Mevcut anLatıLan cLosing down değerLerini Barca, Manu gibi takımLar da yaparsanız ekstra performans aLırsınız.

Everton, EspanyoL vb gibi takımLarda siz biLdiğiniz CLosing down değerLerini uyguLayın derim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bakın arkadaşlar ne zaman şu taktik yapma konusunda bir yazı yazılsa hemen padişah fermanı gibi her şeyi silip direk kabuğu değiştiriyorsunuz, SI Games böyle böyle yapın maç motoru şu şekilde algılar sizde her maç kazanırsınız demiyor ki, Adam iyi bir kaç taktik yapmış bu bilgiler ışığında oyun mantalitesini açıklamış, bir başkasında çıkıp başka şeyler yazar oda belki doğrudur, sizin bence yapmanız gereken bunlardan aklınıza yatanları kendi taktiğinizle karışıtırmak.

Taktiğe gelince akşam kendi yaptığım takır takır işleyen taktik üzerinde denedim.(Baba_Hamdi ve Abasatlı ile ortak kariyerdeyiz.Championshipte ilk devre sonunda 2. sıradayım Burnley ile) Closing down olarak taktiği komple revize ettim ve burdakiler ışığında denedim, sonuç pek iç açıcı değil, ligin en az gol yiyen takımı iken 3 maçta 5 gol gördük kalemizde.
    Mevcut taktiğim ile FA cupta West Hamı eleyip Evertona son dk golü ile elenmiştim . ki bunu mevcut taktiğin kalitesini anlatmak adına söylüyorum

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hep bu mağLubiyetLerin sebebi cLosing down dengesi

Mevcut anLatıLan cLosing down değerLerini Barca, Manu gibi takımLar da yaparsanız ekstra performans aLırsınız.

Everton, EspanyoL vb gibi takımLarda siz biLdiğiniz CLosing down değerLerini uyguLayın derim.

ozmn atak yaparken düşük closing down,(kontra yememek için)

defans yaparken yüksek closing down yapmalıyız (kendi sahamızda beklememize rağmen adamlara top yaptırmama mentalitesi)

anlamına mı geliyor bu açıklaman??

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

defans yaparken yüksek closing down yapmalıyız (kendi sahamızda beklememize rağmen adamlara top yaptırmama mentalitesi)

Evet bence de yani kaliteli defans yapabilecek oyuncu yoksa closing down daha çok mu olması gerek ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

Tam tersi manteLite daha başarıLı oLur. Defans yaparken harıL harıL rakibin üstüne saLdırmak yerine, geride kademe anLayışı iLe rakibi üstüne bekLeyip, rakip geLince saLdırmak daha başarıLı oLur.

Atak yaparkende daha fazLa top kapmaya çaLışmaLıyız ki zaten atak oynuyoruz, topu bir an önce kapıp, hücum yapabiLeLim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri