1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Umur bence de haketmiyor ama Guiza için aynı şeyi söyleyemem. Guiza' yı eleştirenlerden biri de benim ama son vuruşu iyi sorun composure' da. O da zaten 8 bence guiza' yı ekibimiz çok iyi etüt etmiş. Bjk' ya attığı goldeki son vuruşu avrupda sayılı golcüler yapabilir.
    Şimdi öncelikle Trabzonspor araştırmasıyla alakasız bir şey yazacağım için herkesten özür diliyorum ama bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bunu bir çok kere duyduğum için artık söylemek zorundayım, Güiza'nın Bjk'ye attığı gol bana çok abartılıyormuş gibi geliyor, herkes tutturmuş o vuruşu nasıl yaptı, sayılı futbolcular öyle vurabilir filan ama ben katılmıyorum. Sekmekte olan bir topu aşırtmanın niye bu kadar büyütüldüğünü anlayamıyorum, top sekiyor durumda olmasa yerden kaldırmış olsa bir nebze anlarım ama bunu anlayamıyorum, az çok top oynamış ve takoz olmayan birisi o vuruşu yapabilir, bakın Güiza'nın hızıyla savunmanın arkasına sarkmasından, pozisyona girmesinden bahsetmiyorum tamamen o vuruştan bahsediyorum. Yani bilmiyorum ki biz mi top oynarken aşırı yetenekliydik de farkına varmadık acaba Tekrar özür diliyorum bilerek Fb araştırmasına yazmadım tartışma çıkarmamak için ayrıyetten Güiza'nın iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Umut için de araştırılması zor bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, bazen zor goller atıyor bazen kolayları kaçırıyor, Allah kolaylık versin
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Şimdi öncelikle Trabzonspor araştırmasıyla alakasız bir şey yazacağım için herkesten özür diliyorum ama bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bunu bir çok kere duyduğum için artık söylemek zorundayım, Güiza'nın Bjk'ye attığı gol bana çok abartılıyormuş gibi geliyor, herkes tutturmuş o vuruşu nasıl yaptı, sayılı futbolcular öyle vurabilir filan ama ben katılmıyorum. Sekmekte olan bir topu aşırtmanın niye bu kadar büyütüldüğünü anlayamıyorum, top sekiyor durumda olmasa yerden kaldırmış olsa bir nebze anlarım ama bunu anlayamıyorum, az çok top oynamış ve takoz olmayan birisi o vuruşu yapabilir, bakın Güiza'nın hızıyla savunmanın arkasına sarkmasından, pozisyona girmesinden bahsetmiyorum tamamen o vuruştan bahsediyorum. Yani bilmiyorum ki biz mi top oynarken aşırı yetenekliydik de farkına varmadık acaba Tekrar özür diliyorum bilerek Fb araştırmasına yazmadım tartışma çıkarmamak için ayrıyetten Güiza'nın iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Umut için de araştırılması zor bir oyuncu olduğunu düşünüyorum, bazen zor goller atıyor bazen kolayları kaçırıyor, Allah kolaylık versin
    Eli öpülecek adamsın Koray abi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post

Kesinlikle katılmıyorum top size gelirken veya sabitken veya durur haldeyken pekala yapılabilir o vuruş. Hatta bende yapabilirim.
    Ancak top sizden uzaklaşırken, süratliyken. Siz topla aynı yere koşuyor durumdayken o topun altına öyle girebilmek meseledir.

Ki bana göre o bir son vuruştan ziyade soğukkanlılıktır. Çünkü aynı pozisyona 10 futbolcudan 9'u farklı şekilde davranır. Ne bileyim sert vole vurur kaleciyi çalımlar. Ama ayaktaki bir kalecinin üzerinden aşırtmayı denemez.

Güiza'nın heyecanına çok yenik düşen biri olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı o şutu hiç deneyemezdi
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri