1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Mesut Özil Kararını verdi

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

tamam ben zaten ben ona "alman milli takımını seçmiş allah bilmem naapsın" falan demiyorum ki . sadece türkiye'yi her seçmeyenin türk milli takımı bizimle ilgilenmedi falan demesini yanlış buluyorum + bana göre türklüğünden birşey kaybetmiştir herkesin kendi görüşü tabi .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    'Lafta Türk'üm demekle olmuyo Mesut efendi'

Şimdi burada adamın söylediği düşüncesine karşı bir düşünce var. Ne söylediğine sana haraket etmediği sürece karışamazsın ki. Almanya'da doğup büyüyen birisinden senin benim bizim insanlarımız kadar Türklük bilincinde olmasını beklemen bence hatalıdır

Zidane, Makalele, Deco, Alex(Japonya) bunların da aslı başkadır. Ama şunu bilmek gerekir. Adamın yetiştiği kültür bambaşka! En son ne zaman bir Alman cenazesi yapıldı acaba Bizim yaşadığımız manevi olayları hiçbirisini ucundan dahi hissetmedi. Dolasıyla elinde olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı kimliğine göre çıkıp der ki: Ben Türk'üm Boşver herkesin kendi tercihi.

Daha iyisi çıkar.
    Dediklerinde haklısın .Ama şurdan da bakabilirsin . Aynı kültürde yetişen birçok oyuncu daha farklı şekilde davranabilmiş .
    Last edited by King_91 : 07.Şubat.2009 at 23:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri