1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: Mesut Özil Kararını verdi

Hybrid View

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    O ailesine, Türklere saygıdandır hepsini geçelim kendine saygısındandır: Sırtında Hakan yazıyor. Ben burada bir bağlantı göremedim.
    Alman veya Türk milli takımda oynaması kişisel tercihi ise sevinip sevinmemeside onun tercihine bağlıdır. Dediklerimde bir hata var ise affola..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Soruyu anlayamadım . Hem Türk'üm deyip hem Türk milli takımının kazanmasına mı sevinmiyor ?
    Bence sorun kendini hangi ülkeden daha fazla hissetmesi . O tercihini Almanya'dan yaptıysa sence de Almanya onun gözünde daha iyi değil midir . ya da şöyle diyim neden Türk milli takımını seçip Almanya kazandığında da sevinmek yerine Alman milli takımını seçip Türkiye'ye seviniyor yada sevinmiyor . Tabi ki onun kendini ne kadar türk hissettiğini bilemeyiz ama benim görüşüm duygusal yönden de Almanya'ya daha bağlı olduğunun göstergesidir bu .
    Okudukça kafam karıştı. Sende de oldu biraz.

Diyorsun ki Mesut Türkiye'yi seçmeyerek Türklüğünden bi'şey kaybetmiştir. Türk'üm dediği yerde neden seçmediğini de açıklamalıdır.

Ben de diyorum ki madem işi yani profesyonelliği ülke mevzusuna getiriyoruz -bu da tartışılmalıdır- ülkesinin takımı kazandığında, ülke puanı kazanıldığında sevinmeyenler de Türklüğünden bi'şey kaybetmiş olmaz mı?

Senin görüşüne göre söylüyorum. Ayrıca dediğim gibi Mesut çoğumuzdan profesyonel düşünüyor. Ve Türkiye'de doğup büyüyen ortalama bir Türk kadar dahi Türklüğün bilincinde değil. Normal olan davranış budur ona göre.

Quote Originally Posted by eferibar View Post
    Alman veya Türk milli takımda oynaması kişisel tercihi ise sevinip sevinmemeside onun tercihine bağlıdır. Dediklerimde bir hata var ise affola..
    Tabi ki kişisel tercihidir

Dedim ya Hamit nasıl kişisel bir tercih ile Türk milli takımda oynuyorsa Mesut da oynamıyor. Birisini alkışlayıp diğerini yuhlamak yerine senin dediğin gibi kişisel tercih deyip üzerimize düşmeyen şeylere girmemeliyiz.

Mesaj Yetkileri