Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Vuruşu yapmasını engellemediyse ben hiç bi'şey demiyorum arkadaşım. Sor burdakilere neyi engelledi?
    O engellemeden kasıt oyuncuya topu vermeme vs.. Anlatabildim mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Vuruş yapılmasını engelledi Lincoln, ama kural ne diyor arkadaşım ? Daha ne yapmalıyız biliyorum.
    Evet ben özürümü diledim zaten O konuda bir beklentim itirazım kalmadı ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İhtar : uyarı demektir , kart demek degildir ki.
    futbol kurallarında ihtar=sarı kart ihraç=kırmızı karttır hiç bir futbol kural kitabında sarı kart kırmızı kart yazmaz Alican

Bir diğer söyleyeceğim şey ise,Oyunu hemen başlatmak diyorsunuz ama benim faulden sonra oyunu hemen başlatma anlayışım faul düdüğü çalar faule maruz kalan yada bir başka takım arkadaşı topu durdurup sonrasında hemen pas veya şut atar.Ama bu pozisyonda faul kararı veriliyo Kayserili oyuncular kullanmak için çaba sarf ediyor Emre Aşık galiba topu eliyle havaya falan atıyo oyun geciktiriliyor yani zaten oyun hemen başlamıyor.

Lincoln'ün atılmasına gelince tamam ilk sarı kart yoruma göre değişi kendini attı veya darbe ama sen sarı kartlı bir futbolcusun nasıl böyle bir hata yapıyorsun?Bence bu sorgulanmalı...

Tepkim sana değildi arkadaşım, sadece alıntı yaptım, yanlış anlama.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    O engellemeden kasıt oyuncuya topu vermeme vs.. Anlatabildim mi?
    Anlatamadın. Topu oyuncuya vermemek ile oyunu devam ettirme arasındaki bağlantı nasıl oluyor? Yada boşver. İhtar sarı kart değilse hatalıdır işte bu kadar basit. Hakem hatası.

Ben yazdıklarımın sonuna düşüncemi ve özürümü belirttim. Gerisi fasa fiso.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Vuruşu yapmasını engellemediyse ben hiç bi'şey demiyorum arkadaşım. Sor burdakilere neyi engelledi?
    engellemedi tabi. biraz taraftarlıktan çıksanız diyorum artık. bende eskiden hakemlik eğitimi almış birisi olarak sarı kart olması gerektiğini düşünüyordum pozisyonun ama kuralı okuyunca aslında öyle olmadığını gördüm. neden yaptığınız hatada ısrar ediyorsunuz ki? Lincoln yaklaşık 3 metre uzakta atış kullanılırken. açı itibariyle yetişebileceği bir yere yetişebileceği kadar bir hızda kullanıyor rakip futbolcu atışı, Lincoln'de belki kuralı bildiğinden belki refleksi olarak kesiyor topu. kural da bunu bu koşullar altında yapabilceğini söylüyor. o zaman hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım ben?

Default Aciklama Yarin ...

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Sinan Kılıç, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, hakemlerle ilgili sıkıntılarını ve düşüncelerini yarın internet sitesinden açıklayacaklarını söyledi.

Sinan Kılıç, maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, son birkaç haftadır hakemlerle ilgili sıkıntıları olduğunu ifade ederek, ''Bu akşam toplantı yapıp hakemlerle ilgili sıkıntılarımızı ve düşüncelerimizi yarın internet sitemizden açıklayacağız. Hakem de maçı seyredecek, sonra gözlerimizin içine bakarak iyi idare ettiğini söylerse, biz de (Tamam) diyeceğiz'' şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun, ligin devre arasında Kulüp Başkanı Adnan Polat'ın Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun arkasında olduklarını açıkladığını hatırlatması üzerine Kılıç, ''Evet başkanımız yaptığı toplantıda federasyon ve Merkez Hakem Kurulu'nun sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi. Ama ortada büyük bir sukutuhayal var'' dedi.

Kılıç, Galatasaray'ın bugün güzel oynadığını ifade ederek, ''Futbolcularımız aslanlar gibi oynadı. Seyircilerimiz de çok iyi destekledi. Teknik direktörümüz kendisine yakışır bir şekilde açıklamada bulundu. Avrupai bir antrenörün söylemesi gerektiğini söyledi. Azıcık futbol bilgisi olan insaf sahibi kişiler ne demek istediğini anlayacaklardır'' ifadesini kullandı.

Ligdeki mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini kaydeden Kılıç, ''Geçen sene bize şampiyonluk yolunda şans vermeyenleri nasıl yanılttıysak, bu sezon da aynı şekilde yanıltıp şampiyon olacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımın lig ve kupada Sivasspor ile yaptığı maçlara Lincoln'ün gitmemesiyle ilgili spekülasyonlar yapıldığının belirtilmesi üzerine Kılıç, şunları söyledi:x

''Herhalde şaka yapıyorlar, iftira atıyorlar. Lincoln, elinden gelen her şeyi yaptı. Bunu ligin ilk yarısında gördük. Malatyaspor maçında dizinden sakatlandı. Bunu bir doktor olarak hepinize bir daha açıklıyorum.''

Maraton

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    futbol kurallarında ihtar=sarı kart ihraç=kırmızı karttır hiç bir futbol kural kitabında sarı kart kırmızı kart yazmaz Alican

Bir diğer söyleyeceğim şey ise,Oyunu hemen başlatmak diyorsunuz ama benim faulden sonra oyunu hemen başlatma anlayışım faul düdüğü çalar faule maruz kalan yada bir başka takım arkadaşı topu durdurup sonrasında hemen pas veya şut atar.Ama bu pozisyonda faul kararı veriliyo Kayserili oyuncular kullanmak için çaba sarf ediyor Emre Aşık galiba topu eliyle havaya falan atıyo oyun geciktiriliyor yani zaten oyun hemen başlamıyor.

Lincoln'ün atılmasına gelince tamam ilk sarı kart yoruma göre değişi kendini attı veya darbe ama sen sarı kartlı bir futbolcusun nasıl böyle bir hata yapıyorsun?Bence bu sorgulanmalı...
    Bu olayı ne kadar evirip çevirip, orasını burasını çekip uzatsanızda hadise aynı.

"Bir serbest vuruş veriliyor ve oyuncu serbest vuruşu hemen kullanıyor. Topa 9.15 metreden yakın bir rakip oyuncu topu kesiyor. Hakem ne yapmalıdır ?

c) Oyun devam eder.
    "

Bırakın kartı, ihtardan bile söz etmiyor kuralda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Merkez Hakem Kurulu 2007 Hakemlik Sınavı

bu mesajdan sonra artık bunu değil tartışılcak başka şey varsa onları tartışmalıyız bence

Herşey ortada.

Kulüp gereken açıklamayı yapacaktır. Gereken muamelelerde bulunacaktır.

Ya abi inanılmazsınız Amma büyüttünüz yahu.
    Belgeler, dosyalar, hakemlik sınavları.. Telegole döndü burası

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    engellemedi tabi. biraz taraftarlıktan çıksanız diyorum artık. bende eskiden hakemlik eğitimi almış birisi olarak sarı kart olması gerektiğini düşünüyordum pozisyonun ama kuralı okuyunca aslında öyle olmadığını gördüm. neden yaptığınız hatada ısrar ediyorsunuz ki? Lincoln yaklaşık 3 metre uzakta atış kullanılırken. açı itibariyle yetişebileceği bir yere yetişebileceği kadar bir hızda kullanıyor rakip futbolcu atışı, Lincoln'de belki kuralı bildiğinden belki refleksi olarak kesiyor topu. kural da bunu bu koşullar altında yapabilceğini söylüyor. o zaman hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım ben?
    Neyi savunuyorum ben söyler misiniz? Ne yazdım mesajlarımda okudunuz mu?

Taraftarlık meselesine gelince burada sanırım son söyleyeceğiniz insanlardan birisiyim. Teknik mevzulara girmedim, bilmediğim yerde söyledim(ihtar) yanlış söylemişim deyip özür diledim. Siz diyorsunuz ki -biraz taraftarlıktan çıksanız diyorum artık-

Hakem eğitimi almışsınız madem tarafsız bakıyorsunuz neden önce puan alan tarafı tebrik etmiyorsunuz?

Neden üzerilerinde baskı olduğunu burada en çok anlayacak insanlardan birisiyken önce teknik mevzuları konuşmuyorsunuz?

Ben olayı kişiselleştirdim farkındayım fakat önce siz başlattınız.
    Konu bütünlüğünü bozmaya gerek msn adresim profilimde var dilerseniz ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler.

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Bu olayı ne kadar evirip çevirip, orasını burasını çekip uzatsanızda hadise aynı.

"Bir serbest vuruş veriliyor ve oyuncu serbest vuruşu hemen kullanıyor. Topa 9.15 metreden yakın bir rakip oyuncu topu kesiyor. Hakem ne yapmalıdır ?

c) Oyun devam eder.
    "

Bırakın kartı, ihtardan bile söz etmiyor kuralda.
    Hocam 122. sayfada benim yazdığım paragraf da var. Senin yazdığın bir soru. Dediğim gibi ihtar nedir bilmiyorum okuduğumu ekledim.

JunkChorn'a açıklamaları ve konuya bakış açısından dolayı sadece teşekkür edebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yahu koyduk işte belgeleri ortaya konuşuyoruz. Belge yahu kural bu. Sizde biraz saygı gösterip diyin ki "ee tamam Gs nin hakkı yendi. Futbolda oluyo bunlar Gs daha önce de puan kazanmıştı hakemle her takıma oluyo bunlar" diyin eyvallah diyelim. Zaten burada mac sonuçlanmış artık konuşmanın mantığı yok da burada asıl dedigimiz nasıl ki hakem ile puan kazandığımızda diyorsunuz, şimdi de çıkın deyin bunu. Korkmayın bunu demeniz macın bizim lehimize sonuçlanmasına sebebiyet vermeyecek. Yoksa biz burada belgelerle konuşurken, sizin "işte vay efendim lincoln adamın önüne gecti, suydu buydu" demeniz abes oluyor.

yapsa ne olacak ya !!! o zaman kayseride yapsin adamlarin 2 penaltisi verilmedi !!!

Bu ihtar denen hadise sarı kart değil mi zaten?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@Emre üzerime alınmıyorum

Galatasaray'ın hakkı yendi. İkinci sarı kart yanlıştır.

Fakat Emre siz de çıkıp diyin ki boşver sizi ben sana söylediğim için genelleme yapmayayım. Kayserispor olayların dışındadır, bugün mücadele etmiştir. Mücadeleleri ve aldıkları puandan ötürü tebrik ediyorum.

Sen ne penaltısından bahsediyorsun yahu, kafan iyi herhalde. Kural hatası diyoruz, belge koyuyoruz, olmuyor. Sallayın bol keseden.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bu ihtar denen hadise sarı kart değil mi zaten?
    Sarı kart olsa ne farkeder ki ? Kural bunun "ihtar" gerektirmediğini, oyunun devam etmesi gerektiğini söylüyor.

Kayserispor'u bizden ASY'de puan almayı başarabildiği için tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kural değil hakem hatası az önce söyledin.

Galatasaray yönetimini tebrik etmek gerek. Arkasında bu kadar medya gücü varken bu işi maç bitiminde de yapabilir, ortalığı daha çok gerebilirdi.

Belki böyle düşünmeyip hazırlanmak için de yapmış olabilir. Umarım sadece Kayserispor maçı ile ilgili olur mesele takım mevzusuna dönmez.

Beklentim Türk Hakemleri her takıma hata yapmaktadır denilmesidir. Tabii önce kendi hatalarını göstererek.

arkadasim asil snn kafan guzel hakem hatasi o ....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@Emre üzerime alınmıyorum

Galatasaray'ın hakkı yendi. İkinci sarı kart yanlıştır.

Fakat Emre siz de çıkıp diyin ki boşver sizi ben sana söylediğim için genelleme yapmayayım. Kayserispor olayların dışındadır, bugün mücadele etmiştir. Mücadeleleri ve aldıkları puandan ötürü tebrik ediyorum.
    Yok kardesim üzerine alınması gereken alır zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi sizin bahsettiğiniz hakem hatasına girmiyormu? Kurallara göre bakacak olursak maç içinde bir pozisyonda Saidou arkadası yerde yattıgı ıcın topu taca attı. Galatasaraylı oyuncular yoneldıler topa dogru ama hakem kayserılıler kullansın dedı bu da kural hatası o zaman. Yani top kimden cıktıysa rakıp takım kullanır atısı kurala gore. yanlısmıyım?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ayrıca ; Lincoln atısı engelemiyormus ki , arkasına dönüyor topun geldigiini görünce müdahele ediyor , ayrıca Kayserisporlu futbolcu bile şaşırıyor , yok böyle birşey.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Lincoln'ün atışı engellediğini kim söylüyor acaba? Atış sağlıklı bir şekilde yapılıyor zaten. Topun gittiğini gören Lincoln'de topa müdahalede bulunuyor. Olay bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Rezalet !!!

UA'dan Çarşı'ya ağır tepki!

Balili tartışması, ultrAslan ile Çarşı'yı karşı karşıya getirdi !.. Sarı kırmızılı taraftarlar, Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili'ye Ali Sami Yen Stadı'nda gösterilen tepki sonrası Galatasaraylı taraftarları protesto eden Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya tepki gösterdi. Tribüne, "Çarşı eşittir İsrail: İkisi de kimyasal madde kullanır" yazılı bir pankart açılırken, Beşiktaş aleyhine de tezahüratlarda bulunuldu.
    Şu yaşananlar da tek kelimeyle rezalet.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öyle öyle murat Bi bu eksikti iyiki koydun

Edit: ayrıca rezalet diye birsey de yok. Carsı kendi gecmişine baksın bi. Revivoya, bebbe ye yaptıklarına baksın da sitelerinde duyursunlar bazı seyleri.

Taraftar gruplarinda catisma var ne yazikki ...

uA da catlak veren Balili krizinden sonra, Carsi agir aciklamalar yapmisti internet sitesinde, bizi fifaya falan sikayet etmislerdi. uA da simdi böyle bir cevap vermis ...

Ne diyeyim, yazik. Alparslan abinin cenaze töreninde yasananlarin hepsi yalandi demekki, gösteris amacli ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çarşı'da ; Irkcı olmak , Galatasaray'ı tutmaktan beter , şeklinde birşey vardı burda rezalet , aslında bizim gibi bir taraftar toplugugu bunu yapmaması lazımdı , seviyemizi korumalıydık.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazıklar olsun sana UA ya da ben genelleme yapmayayım . Yazıklar olsun o pankartı acana actırana .. ÇArşı'ya kurban olun demek gelıyor ıcımden ama sımdı kurbandan kan dokmeye falan getırırler ısı bunu yapanlar .. Gercekten yazıklar olsun

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri