Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İhtar : uyarı demektir , kart demek degildir ki.
    futbol kurallarında ihtar=sarı kart ihraç=kırmızı karttır hiç bir futbol kural kitabında sarı kart kırmızı kart yazmaz Alican

Bir diğer söyleyeceğim şey ise,Oyunu hemen başlatmak diyorsunuz ama benim faulden sonra oyunu hemen başlatma anlayışım faul düdüğü çalar faule maruz kalan yada bir başka takım arkadaşı topu durdurup sonrasında hemen pas veya şut atar.Ama bu pozisyonda faul kararı veriliyo Kayserili oyuncular kullanmak için çaba sarf ediyor Emre Aşık galiba topu eliyle havaya falan atıyo oyun geciktiriliyor yani zaten oyun hemen başlamıyor.

Lincoln'ün atılmasına gelince tamam ilk sarı kart yoruma göre değişi kendini attı veya darbe ama sen sarı kartlı bir futbolcusun nasıl böyle bir hata yapıyorsun?Bence bu sorgulanmalı...

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    futbol kurallarında ihtar=sarı kart ihraç=kırmızı karttır hiç bir futbol kural kitabında sarı kart kırmızı kart yazmaz Alican

Bir diğer söyleyeceğim şey ise,Oyunu hemen başlatmak diyorsunuz ama benim faulden sonra oyunu hemen başlatma anlayışım faul düdüğü çalar faule maruz kalan yada bir başka takım arkadaşı topu durdurup sonrasında hemen pas veya şut atar.Ama bu pozisyonda faul kararı veriliyo Kayserili oyuncular kullanmak için çaba sarf ediyor Emre Aşık galiba topu eliyle havaya falan atıyo oyun geciktiriliyor yani zaten oyun hemen başlamıyor.

Lincoln'ün atılmasına gelince tamam ilk sarı kart yoruma göre değişi kendini attı veya darbe ama sen sarı kartlı bir futbolcusun nasıl böyle bir hata yapıyorsun?Bence bu sorgulanmalı...
    Bu olayı ne kadar evirip çevirip, orasını burasını çekip uzatsanızda hadise aynı.

"Bir serbest vuruş veriliyor ve oyuncu serbest vuruşu hemen kullanıyor. Topa 9.15 metreden yakın bir rakip oyuncu topu kesiyor. Hakem ne yapmalıdır ?

c) Oyun devam eder.
    "

Bırakın kartı, ihtardan bile söz etmiyor kuralda.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    engellemedi tabi. biraz taraftarlıktan çıksanız diyorum artık. bende eskiden hakemlik eğitimi almış birisi olarak sarı kart olması gerektiğini düşünüyordum pozisyonun ama kuralı okuyunca aslında öyle olmadığını gördüm. neden yaptığınız hatada ısrar ediyorsunuz ki? Lincoln yaklaşık 3 metre uzakta atış kullanılırken. açı itibariyle yetişebileceği bir yere yetişebileceği kadar bir hızda kullanıyor rakip futbolcu atışı, Lincoln'de belki kuralı bildiğinden belki refleksi olarak kesiyor topu. kural da bunu bu koşullar altında yapabilceğini söylüyor. o zaman hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım ben?
    Neyi savunuyorum ben söyler misiniz? Ne yazdım mesajlarımda okudunuz mu?

Taraftarlık meselesine gelince burada sanırım son söyleyeceğiniz insanlardan birisiyim. Teknik mevzulara girmedim, bilmediğim yerde söyledim(ihtar) yanlış söylemişim deyip özür diledim. Siz diyorsunuz ki -biraz taraftarlıktan çıksanız diyorum artık-

Hakem eğitimi almışsınız madem tarafsız bakıyorsunuz neden önce puan alan tarafı tebrik etmiyorsunuz?

Neden üzerilerinde baskı olduğunu burada en çok anlayacak insanlardan birisiyken önce teknik mevzuları konuşmuyorsunuz?

Ben olayı kişiselleştirdim farkındayım fakat önce siz başlattınız.
    Konu bütünlüğünü bozmaya gerek msn adresim profilimde var dilerseniz ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler.

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Bu olayı ne kadar evirip çevirip, orasını burasını çekip uzatsanızda hadise aynı.

"Bir serbest vuruş veriliyor ve oyuncu serbest vuruşu hemen kullanıyor. Topa 9.15 metreden yakın bir rakip oyuncu topu kesiyor. Hakem ne yapmalıdır ?

c) Oyun devam eder.
    "

Bırakın kartı, ihtardan bile söz etmiyor kuralda.
    Hocam 122. sayfada benim yazdığım paragraf da var. Senin yazdığın bir soru. Dediğim gibi ihtar nedir bilmiyorum okuduğumu ekledim.

Mesaj Yetkileri