Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sizin bu sloganınıza neden sesinizi çıkarmıyorsunuz '' Irkçı olmak , Galatasaray'ı tutmaktan beter''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu sözü ne duydum ne gördüm ne yalan söyleyeyim Alicancım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman olayları takip etmiyon anıl

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu pankart yakışmadı

Galatasaray taraftarı Kayserispor maçı öncesinde öyle bir yazılı pankart açtı ki, ezeli rakibimize dolayısıyla ebedi dostlarımıza hiç yakışmadı. "Çarşı eşittir İsrail" ne demek?

Galatasaray ile Kayserispor maçında hiç ama hiç istenmeyen bir olay yaşandı! Mücadele öncesi bir grup Galatasaray taraftarları açtıkları "Çarşı eşittir İsrail: İkisi de kimyasal madde kullanır" yazılı pankart ve takımımız aleyhine yaptıkları tezahüratlar, ezeli rakibimize dolayısıyla ebedi dostlarımıza hiç yakışmadı.

Sosyal konulara duyarlılığı ile Türkiye'de 7'den 77'ye herkesin büyük beğeni ile takip ettiği, Türkiye'de ezber bozarak gündemi belirleyen, sesiyle ün yapan taraftar grubumuz Çarşı'ya ve camiamıza yapılan kötü tezahüratları kınıyoruz. Beşiktaş'ın sesi ve ruhu olan Çarşı'nın Filistin halkıyla nasıl dayanıştığını herkes bilmektedir. Karakartal.com olarak Çarşı grubuna yönelik böylesi bir benzetmeyi üzüntüyle karyşılıyoruz.

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki dostluğun küçük bir grubun kışkırtıcı davranışıyla bozulamayacağını bir kere daha hatırlatıyor, bu konuda serin kanlı bir tutumun sergilenmesi gerektiğini özellikle vurguluyoruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    O zaman olayları takip etmiyon anıl
    Emre abiydi yanılmıyorsam öyle değilse adını bilmek isterim abicim =) gercekten Alican'a da söyledim az önce. Ders ezberınden cok Beşiktaş marşı bilirim ama böyle birşey bildiğim yok kaldı ki pankart falan da bilmiyorum .. Hem böyle birşey olamayacagını dusunuyorum .. Neden dersenız; hatırlarınızda vardır bır Zaragoza-Barca macında Eto'o sahayı terkedıyordu. O maçtan sonra İnönü'nün dört bir yanında hepimiz Eto'oyuz diye pankartlar vardı. Şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ama değil mi? =)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çarşı'dan Cimbom'a müthiş gönderme

02 Şubat 2009 Pazartesi 14:22

Beşiktaşlı taraftarlar, tribünlerde meydana gelen ırkçı söylemlere tepki gösterdi. Hele Cimbom'a bir gönderme yapıldı ki..
    Kapalı tribünde ''Tribünlerde ırkçılığa yer yok'' pankartı açan taraftarlar, ayrıca Galatasaraylı taraftarların Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili aleyhine yaptığı tezahüratlar için de ''Irkçı olmak Cim Bom'u tutmaktan da beter'' yazılı pankart açtı.
    Bu arada tribünde maç öncesi evlenme teklifi için de bir pankart açıldı. Bir taraftar, ''Tubam benimle evlenir misin?'' pankartı açarak evlenme teklifinde bulundu. Öte yandan, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan PAF Ligi maçı 0-0 berabere sonuçlandı.

KÜFÜR UYARISI

Antalyaspor maçı öncesinde Beşiktaşlı taraftarlara, dahili anonsla, küfür etmemeleri konusunda defalarca uyarı yapıldı. Taraftarlardan, şampiyonluk yarışında takımlarını küfürsüz desteklemeleri ricasında bulunuldu.

Kaynak : İnternetspor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Siz gidipde Ebedi dostumuz dediğiniz Galatasarayı Fifaya şikayet ederseniz Çarşı = israil sloganı hiçte rezalet olmaz .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alican gereklı acıklamayı yaptım sana =)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Siz gidipde Ebedi dostumuz dediğiniz Galatasarayı Fifaya şikayet ederseniz Çarşı = israil sloganı hiçte rezalet olmaz .
    Yapma kardeşim ayıp denen birşey var .. Bugün İsrail dediğimiz bebek katili değil mi? Yüzlerce kundaklık günahsız yavruyu mezara koymadı mı? Evet. Çarşı gibi bu konularda son derece hassas bi gruba bu yapılmaz bence .. Geçtim çArşı'yı hiç bir gruba yapılmaz..
    Last edited by anil luque : 08.Şubat.2009 at 01:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ohoo sen nerden girdin konuya. Heralde gerçek anlamda israil denilmiyor. İsrail bir ülke , Çarşı ise bir taraftar klübü. Mecazi anlam Mecazi ...

Ayrıca ben bunu savunmuyorum. Fakat sizin fifaya şikayetinizden sonra bu pankartın açılmasını doğal karşılıyorum.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Anıl , kendi taraftarında bizim taraftarında yaptıgı yanlısı ayıplıyor , Murat abi resim koydu şimdi buraya birbiriinze düşmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen anlamamakta ısrar ediyorsun arkadasım. Benzetme yapmaya calısmıs süper zeki arkadaslar ama becerememısler, cok sacma bır yerden yaklasmaya calısmıslar. Neyse macın konusundan dagılmaya basladı bence uzatmaya gerek yok ıstersen msnden konusalım farketmez forum kırlılıgı olmasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Anıl , kendi taraftarında bizim taraftarında yaptıgı yanlısı ayıplıyor , Murat abi resim koydu şimdi buraya birbiriinze düşmeyin
    Eyvallah kardeşim =D
    Last edited by anil luque : 08.Şubat.2009 at 01:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beşiktaşlılar bunu art niyet güderek yapmış olabilirler. ama bu çarşı = israil yazmayı haklı çıkarmaz.

Biraz fanatiklikten çıkıp neleri tartıştığımıza dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konuyu uzatmayayım dedim ama Aydın abiye katılmamak elde değil ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Beşiktaşlılar bunu art niyet güderek yapmış olabilirler. ama bu çarşı = israil yazmayı haklı çıkarmaz.

Biraz fanatiklikten çıkıp neleri tartıştığımıza dikkat edelim.

Ben zaten haklı demiyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya neyse gercekten uzatmaya gerek yok. Maçla ilgili konusmaya devam etsek daha guzel olacak. Gercı orda da pek guzel muhabbetler donmuyor. Sımdı bırsey soyleyıp yenı tartısma konusu baslatmak ıstemıyorum ama Delgado atıldıgında çılgın gıbı sevınen Gs taraftarı bugun Oguz Sarvan'a atıp tutmaya basladı. Nasibini almak gerekıyormus bır defa demekkı oyle degılmı? ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yahu uzamıyorki konu zaten. 3 dür uzamasın konu diyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

iyi de besiktas taraftarı çıkıp macında uA yı ırkçı olarak itham ederse karsılığını da alır. Bunda garip birsey yok. Cok normal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak ıste sen bunu yazınca uzamıs oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan - Reggina maçını izledim , hakeme en az 4 kere kart işareti yaptılar , ellerini sallıya sallıya hiç bişey vermedi , bizim var hakemlerimizde birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi de besiktas taraftarı çıkıp macında uA yı ırkçı olarak itham ederse karsılığını da alır. Bunda garip birsey yok. Cok normal.
    Sen de Alican gibi algılıyorsun Emre abi (emre diyorum tekrardan çArşı ırkcı olarak falan ıtham etmıyor uA'yı. Hanı GS li olmayı kotu bırseymıs gıbı dusunuyorlar ama ırkcılık dunyanın en ıgrenc ıslerınden bırı oldugu ıcın onu da GSli olmaktan da beter gibi ifade ediyorlar anlatabildimmi? Yani uA'ya ırkcı dıyen falan yok ortada ...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

karşılık ver-al-ver-al sayesinde zaten ortam geriliyor. maçlardan önce kavga çıkıyor.

böyle olaylarda sivas taraftarı gibi yedikleri küfür kalmadıktan sonra bizleri güllerle karşılamalarını hatırlayın. 4 büyükler diye geçiniyorken aslında ne kadar küçük olduğumuzu görün. bağlanmışsınız bir kısır döngüye, onlar bize laf dedi, altında kalmayalım. (bu cümleden sonrası sizlere değil, daha abartanlara) sonra da maç öncesi stada gelirken, maç sonrası da ara sokaklarda bunları bulup dövelim mantığıyla hareket edenler olduğu için ağız tadıyla rahat rahat deplasmanlara gidilemiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Biz en iyisi ; Saldır Galatasaray diyelim ama oda suc oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orası öyle abi burası Türkiye.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Çarşı grubu revivoya bağardıkları hala kulaklarımda...Bunu nasıl unuturlar???
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kusura bakmayın ama Galatasaray'ın Baliliye yaptıgı hakaretlerden sonra Bir laf demeye bile hakkı yok ama utanmadan gelmişler çarşıya hakaret içerikli pankartlar açıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oo olaya Beşiktaşlılar da dahil oluyor, burası iyice karışacak gibi.

Neyse, Adnan Polat 3 hafta önce hakemler çok güzel maç yönetiyor, onların arkasındayız ve destekçisiyiz açıklamasını yapmıştı, sanırım yarın bu açıklamanın tersine bir açıklama gelecek.

2. kart ile ilgili belgeler konulmuş, kurallar yazılmış ama gözden kaçan bir nokta var. Galatasaraylıların koyduğu belgelerde, kurallarda diyor ki, hakem faulü verir ve hemen pozisyon başlarsa, burada anahtar kelime hemen. Yani hakem düdüğü çalar, oyuncu topu durdurup vurur ve o esnada 9.15 içerisinde dahi olsa rakip takım oyuncusu müdahale ederse oyun devam eder. Bu kural doğrudur, burada bir hata yok.

Ama 122. sayfayı tekrar okursanız, faul olduğunda ihtar gerektiren durumlar altında, faulün kullanılması için 9.15 kuralı gerektiği ve bunu engellemeninihtar olduğu belirtilmektedir.

Bu pozisyona bakalım, hakem düdüğü çalıyor, oyun hemen başlıyor mu? Hayır. Emre topu alıyor, Saido sanırım yanına geliyor, Emre topu havaya atıyor, oradan Lincoln'ün ufak bir müdahalesi oluyor ve bu olaylardan sonra Kayserili oyuncu faul atışını kullanıyor. Burada da 9.15'i ihlal eden ve faulü kullanmasını engelleyen Lincoln sarı kart ile cezalandırılıyor. Topa vurdu ya ne engellemesi diyenler olabilir, o zaman 9.15 neden getirilmiş, her faul atanın yanında duralım her topa müdahale edelim. Sonuçta Kayserili oyuncunun topu oyuna istediği şekilde sokması engellenmiş ve kart doğrudur.

İlk sarı kart için görüşlerimi devre arasında yazmıştım zaten. Eren'in 2 ayağı da yerde daha Lincoln ona dokunmadan, sonra da Lincoln geçemeyip düşeceğini anlayınca ayağını takıyor Eren'in ayağına. Bunu da farklı açılardan izleyen herkes çok net görebilir. Mesela sonrasonda Baros'un pozisyonu oldu, orada faul vardı yoktu tartışırım ama burada penaltı olduğunu asla kabul etmem. Ve yine devre arasında yazmıştım, eğer Lincoln orada düşse penaltı olmayacaktı sarı kartı yemeyecekti ama ayağını rakibe takıp bu şekilde penaltı istediğinden sarı kart yedi.

Hakemi genel olarak beğenmedim, maçın kontrolünü elinden kaçırdı. Şurada 1 tane Galatasaraylının çıkıp da evet son dakika pozisyon penaltıydı dediğini görmedim. Bizlerden hatayı kabul etmemizi bekleyenlerin bu hatayı da görmesini beklerdim. Servet'in pozisyonu da tartışılır penaltı olup olmadığı ama Emre'ninki ortada.

Maçın kalitesi düşüktü, maçtan sonra Skibbe'nin çok iyiydik, oyuncularımı kutluyorumdan başka yorumlar duymak istiyorum. Galatasaray 10 kişi kalmış olabilir ama karşılarında da çok etkisiz bir Kayserispor vardı ve bu maçta puan kaybetmeyebilirlerdi. Galatasaray da istenilen seviyede oynamadı, bunları görüp önlem alır umarım Skibbe UEFA maçları öncesinde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ha bir de şu var, o kadar yazıyoruz, tartışıyoruz ama sonuç değişecek mi? Hayır. Ortada bir gerçek var ki Selçuk Dereli iyi bir hakem değil. Bunu biz yıllardır söylüyorduk şimdi bizden başka çoğu kişinin de bunu farketmesini sağladı Dereli.

Maçı çok durdurması, bazı pozisyonları es geçmesi, Galatasaray'a daha kolay kartlar çıkarması, (maçı izlerken demiştim, ben Galatasaraylı olsam şimdi isyan ederdim diye) isyanıma neden olan tutarsız faul kararları. Lincoln'ü atmış olmanın verdiği sıkıntıyla çalamadığı penaltılar, vs, vs... Sonuçta kötü bir yönetim vardı bugün.

Herkes düşüncelerini, fikirlerini yazmakta özgür ama sizlerden ricam benden alıntı yaparak cevap vermemeniz. Çünkü sonucunda elimize bir şey geçmeyecek, sizler de düşüncelerinizi, görüşlerinizi yazmışsınız, bende kendimce doğru olan şekilde, az çok bilgime dayanarak yazdım. Katılan olur, katılmayan olur, herkese saygı duyuyorum ama tartışma niyetinde olmadığım için bu konuya başka da mesaj atmayacağım. Çünkü verecek cevabım yine aynı olur, birbirimizi ikna edemeyiz.

Tek temennim yarın oynanacak 2 maçta da hakem hatası olmaması. Çünkü taraftar olarak (holiganları ayrı tutuyorum) en rahatsız olduğumuz konulardan birisi dehakem hatası ile maç kazanmak oluyor. Lehte ve aleyhte yapılan hakem hataları en çok taraftarı üzüyordur ama hakem hata yapmayacaktır da diyemiyoruz, elbette yapacaklardır.

Ben eskiden de öyle düşünürdüm şimdi de yazıyorum, hakemlerin art niyetli olduğunu sanmıyorum ama yetersizler ve bu nedenle verdikleri kararlarda bir uyum yok, bu nedenle saçmaladıkları oluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maç hakkında bazı yorumları okudum herkes kendi yönünden bir oyrum yazmış hiç obejktif olan yok.Eğer dün maraton programını izleyen varsa herşeyi en ince ayrıntısına kadar gösterdiler lincoln ilk sarı kartında uyanıklık yapmaya çalışmış ama hakem görmüş allahtan iknci sarı kartta ise o pozisyonda kayseri hemen kullanmaya çalışsa sarı kart yanlış olurdu ama kayserispor onu kullanana kadar emre aşık topu eline alıyor top ileri kaçıyor lincoln getiriyo yerine koyuyorda toledo kullanmaya çalışıyor onuda lincoln kesince sarı kartı gördü oda lincolnun hatasıdır.Ayrıca Milan Baros kanını aldı hakemin üstüne sürdü bu resmen skandal ya direk kırmızı kartlık ama hakem baskıdan çıkartıp gösteremedi onu 90+da ise Emre Aşıkın eline top çarptı ceza sahasında ama ne hikmetse yardımcı hakem dibinde olan olayı görmedi.Birde bardağın bu tarafından bakın herkes tutturmuş gsnin hakkı yendi kayserinin hiçmi hakkı yenmedi?

Neyse maç bitti artık takım hakkında konuşalım Kayserispor açısından çok tutuk geçen bir maçtı gerçi son haftalarda hep öyleydi dünde gördükki forvetlerimiz çok ama çok etkisiz boylarıda yokki doldur boşalt yapalım.Tkaımımızda en iyi gördüğüm birisi vardı oda Eren müthiş bir oyun sergiledi dün yine Milan Barosa adım attırmadı resmen gölgesi gibi takip etti adamı tabi Baros bu yüzden agresifleşti abay hiçbir topu alamadı desek yeridir Kayserispor maç kazanıyorsa defansından kazanıyor yoksa forvetler boş seneye takımda bir kan değişikliği şart bu td mi olur yoksa futbolcularmı bilemem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şu haberi izlemeneizi istiyorum GSnin hakkı yendi diye bağıranlar pozisyonlarıyla herşeyi anlatıyor

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=52360
    Last edited by deniz.91 : 08.Şubat.2009 at 09:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lincoln arkası dönük giderken demiş ona çarpmış top demişler....

Artı 1 dk öncesinde Emre Aşık'da sarı kart görmeliydi.Es geçilmiş o da.

Bu resimde pek öyle görünmüyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Resimde görüldüğü gibi Lincoln bakıyor topa

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri