Ha bir de şu var, o kadar yazıyoruz, tartışıyoruz ama sonuç değişecek mi? Hayır. Ortada bir gerçek var ki Selçuk Dereli iyi bir hakem değil. Bunu biz yıllardır söylüyorduk şimdi bizden başka çoğu kişinin de bunu farketmesini sağladı Dereli.

Maçı çok durdurması, bazı pozisyonları es geçmesi, Galatasaray'a daha kolay kartlar çıkarması, (maçı izlerken demiştim, ben Galatasaraylı olsam şimdi isyan ederdim diye) isyanıma neden olan tutarsız faul kararları. Lincoln'ü atmış olmanın verdiği sıkıntıyla çalamadığı penaltılar, vs, vs... Sonuçta kötü bir yönetim vardı bugün.

Herkes düşüncelerini, fikirlerini yazmakta özgür ama sizlerden ricam benden alıntı yaparak cevap vermemeniz. Çünkü sonucunda elimize bir şey geçmeyecek, sizler de düşüncelerinizi, görüşlerinizi yazmışsınız, bende kendimce doğru olan şekilde, az çok bilgime dayanarak yazdım. Katılan olur, katılmayan olur, herkese saygı duyuyorum ama tartışma niyetinde olmadığım için bu konuya başka da mesaj atmayacağım. Çünkü verecek cevabım yine aynı olur, birbirimizi ikna edemeyiz.

Tek temennim yarın oynanacak 2 maçta da hakem hatası olmaması. Çünkü taraftar olarak (holiganları ayrı tutuyorum) en rahatsız olduğumuz konulardan birisi dehakem hatası ile maç kazanmak oluyor. Lehte ve aleyhte yapılan hakem hataları en çok taraftarı üzüyordur ama hakem hata yapmayacaktır da diyemiyoruz, elbette yapacaklardır.

Ben eskiden de öyle düşünürdüm şimdi de yazıyorum, hakemlerin art niyetli olduğunu sanmıyorum ama yetersizler ve bu nedenle verdikleri kararlarda bir uyum yok, bu nedenle saçmaladıkları oluyor.