İBB şov Razundara Tijikuzuuuuuuu Yonetim İstifa diyorar ve Guiza Kulubeyi terketmiş taşlar yerinden oynayacak galiba
İ.B.B
Fenerbahçe
Berabere
İBB şov Razundara Tijikuzuuuuuuu Yonetim İstifa diyorar ve Guiza Kulubeyi terketmiş taşlar yerinden oynayacak galiba
golde ofsayt var ..
Ofsayt sanirim gene
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
2. golün başlangıcı ofsayt ama...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Disikuzu atti golü.
Ama net ofsayt ...
Bu hakemler ne zaman düzgün bir mac yönetecekler ? Al birini,vur ötekine.
Cok yazik ...
Yeter ya valla sövecem.. bu da ofsayt.. Hakemin gözüne noldu da bunu göremiyo ya
Belediye bu senede calışıyor
Golden sonra alex ve guiza soyunma odasına gittiler.
Taraftarlar yönetim istifa diye tempo tutuyordu.
EYyamcı hakem![]()
bu hakem biraz daha bizi tutarsa maç 5-6 olacak...![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fenerliler takımlarını yuhalıyorlar, yönetim istifa diyorlar. yanlış duymadıysam 3 3 3 diye bağırıyorlar. Belediyeyi de alkışlıyorlar.
Hakemler yine cılkını çıkardı gibi duruyor.
Ama ne olursa olsun 10 kişilik takımı, rüzgar arkandayken de yenemiyorsan daha Aziz yıldırım naapsın. Fenerli taraftarlar da zaten hakemi değil oyuncularını protesto ediyorlar.
hakem orada ve o pozisyonu süzmemesi imkansız. yazık.
10 kişiyle 2-0 öne geçti Belediye... Hakemler rezalet maçlar çıkarmaya devam ediyor anlaşılan...
Taraftar 3-3-3-3-3 diye bagırıyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
goller ofsayt olsada sahada her yere basan yüregini ortaya koyan İbb'yi tebrik etmek gerekir , 10 kişiyle sonuna kadr direniyorlar.
Last edited by Alicanfmfan : 08.Şubat.2009 at 21:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rezalet gözünün önünde nasıl görmez ofsaytı ayıp ayıp...
Buda ofsayt.Rezilliğin böylesi.Galatasaraylı olmama rağmen sinirlenyorum,bu yönetimlerle her maç sonrası resmi sitelerden sayfa sayfa açıklamalar dinleyeceğiz anlaşılan. Ama buna rağmen 10 kişi İBB müthiş direnç gösterdi.
Ligin ikinci yarısında büyük takımları ezme yarısı başlamıs anlamadım gitti.
Nedir bu arkadaş neden bu Türkiyede böyle hakemler olacak neden bunlar para kazanacak, ulen nasıl adamları hakem yapıyorlar ya, biri kör biri topal biri duymuyor..
Bu arada fenerli arkadaşlara şunu söyleyeyim. Yardımcı hakemler maçı katletmiş olabilirler ama el insaf, karşınızda da 10 kişlik bir takım var. üstelik 2. yarı rüzgar da arkanızda oynuyorsunuz. oynadığınız rakip geçen hafta 6 yemiş bir takım.
Biraz da çuvaldızı oynamayan oyuncularınıza batırın bence.
Aynen öyle hakemlere de halal olsun onundeki pozisyonu gormezler kuralı bilmezler.Allahım ya
Bu arada Ilove You ZİCO diye bagırıyorlar
Suç brzda fenerde 10 kişilik İBB ye ol atamıyorsanız macı haketmiyosunuzdur
Abi onlara batıra batıra bi hal olduk zaten![]()
bırakın allah aşkına..laf etmeyin..bu ligde herkesin puanı çalınıyor..herkes hakemlerden kazanıyor ya da kaybediyor .. Siz değilmiydiniz Anadoludan şampiyon çıkmaz diyen..Sivas yensin Gs'yi Fb'den Kadıköy'de puan çkartalım ama hakemler sadece size yapıyor hata pardon..Yıllardır ekmeğini yediler anadolunun sesleri çıkmıyo diyo işinize geliyor diye alışmışsınız..Anadoludan şampiyon çıkacaksa yine hakkıyla çıkacaktır merak etmeyin..
aydın abi eyvALLAH iyi güzelde.şimdi ben aslında maça objektif bakıyorum Fenerbahçe yi tutuyorum ama şimdi böyle bariz hatalar oldumuda, yani futbolcularda büyük bir çöküş oluyor, geçen hafta 6 yemiş ama bunu herkes biliyor anadolu takımları, 3 büyüklere geldimi herşeyini veriyor sahaya yani geçen hafta ile bir ilgisi yok bence bunun...
he fenerbahçede hata yokmu 90 dakikanın 90'nındada hata var..
OFF tijikuzu kırmızı Gokhan Gonulde kırmızı Bu neya![]()
Gökhan Gönül'ün atılması lazım şuan...
İbb 9 kişi fener 10 kişi
Hakem komedi...
Tebrikler ve teşekkürler İBB 2-0 ..
Disikuzu ve Gökhan Gönül kirmizi kart gördüler ...
heeeehhh şimdi tam oldu cüneyt bey Gökhanı yine attı artık içi daha rahat eder
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda