Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aydın abi eyvALLAH iyi güzelde. şimdi ben aslında maça objektif bakıyorum Fenerbahçe yi tutuyorum ama şimdi böyle bariz hatalar oldumuda, yani futbolcularda büyük bir çöküş oluyor, geçen hafta 6 yemiş ama bunu herkes biliyor anadolu takımları, 3 büyüklere geldimi herşeyini veriyor sahaya yani geçen hafta ile bir ilgisi yok bence bunun...

he fenerbahçede hata yokmu 90 dakikanın 90'nındada hata var..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    aydın abi eyvALLAH iyi güzelde. şimdi ben aslında maça objektif bakıyorum Fenerbahçe yi tutuyorum ama şimdi böyle bariz hatalar oldumuda, yani futbolcularda büyük bir çöküş oluyor, geçen hafta 6 yemiş ama bunu herkes biliyor anadolu takımları, 3 büyüklere geldimi herşeyini veriyor sahaya yani geçen hafta ile bir ilgisi yok bence bunun...

he fenerbahçede hata yokmu 90 dakikanın 90'nındada hata var..
    orası öyle canım. hemen hemen her anadolu takımı istanbula gelince taş kesiliyor. orada hem fikiriz tamam ama senin takımın da her ne kadar rüzgarlı bir stad olsa da maçını istanbulda oynuyor. rakım değişimi yok. en azından çimler pırıl pırıl. bunların hepsini geçtim, hava berbat, stad çamur, hakem rezil olsa da sen Fenerbahçesin. Aragones'in oyun sistemi ne biçim işliyor böyle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    orası öyle canım. hemen hemen her anadolu takımı istanbula gelince taş kesiliyor. orada hem fikiriz tamam ama senin takımın da her ne kadar rüzgarlı bir stad olsa da maçını istanbulda oynuyor. rakım değişimi yok. en azından çimler pırıl pırıl. bunların hepsini geçtim, hava berbat, stad çamur, hakem rezil olsa da sen Fenerbahçesin. Aragones'in oyun sistemi ne biçim işliyor böyle.
    Aydın abi bence Aragones in bir oyun sistmei yok ondan işlemiyorHerkesin ne oynıyacagını aşağı yukarı bilirsiniz ama Fenerbahceyi cozemiyorum İSpnaya gol kralını oynatcam diye Semihi curutuyor yazık fenere

Mesaj Yetkileri