Quote Originally Posted by OMANA View Post
hakikaten hakan rüyada görsek inanılmayacak bir skor ..defansı son derece sağlam bir takım darmadağın olmuş hüseyin olsun togla olsun demekki çok kötü oynamışlar...

hatılar mısın ikinci yarının ilk maçı bolu maçını Manisalı oyuncularda bir umursamazlık bir rahatlık ama orada evinde oluşları ve seyirxcinin itmesiyle toparlanmışlardı...

Manisa çaykur rize yi bence esas rakip olarak görüyordu ilk iki için çünkü kadro olarak ne karşıyaka nede ekonik sıkıntılarla boğuşan diyarbakır manisaya gerçek bir rakip olamazdı...Çaykur rizenın adeta ikinci yarı başlayınca dağılmasıyla Manisa çok rahatladı...kendisini zorlayacak bir takım olmadığını vedüşünüyorlar ama bu malübiyet iyi oldu onlara akılları başlarına gelir biraz..
Abi şampiyonluk yolunda rakip ayrımı yapılmaz. Doğru Bolu maçına iyi başlamadılar ama sonra bir şekilde toparladılar. Ben bu tip kazaların bir daha yaşanmayacağını düşünüyorum. Daha doğrusu genç futbolcu akademisi tarzında ilerleyen bir kulüp için temenni ediyorum. Futbolcular yetenekli ancak bir o kadar da genç.Bu yüzden nadiren de olsa bu tip kazaların yaşanabilecek şeyler olduğunu da düşünebiliriz.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
Abim benden daha fazla bilgiye sahipsin gerek bulunduğun görevle ve maçları izlemenle. Ama Tolga hem Gençlerbirliğinde hemde ANKARAGÜCÜ'nde oynarken hep hata yapan kademe bilmeyen bir oyuncuydu. Devre arasında Ankaragücü'nden yollandığında herkesin kanısı, sürekli hata yapan bir oyuncudan kurtulduk yönündeydi.

Birde şu Rafael konusunda anlamadığım 1-2 şey var.2 yabancı oynatma hakkı var TFF 1.ligte ama Levent hoca Yeni Asır TVye katıldığında kadromuzda 3 yabancımız var Borbiconi - Kalabane ve Rafael. 1 oyuncuyu mecburen kenarda tutuyoruz demişti. Ama Rafael oyunda Türk statüsünde ve birçok kaynaktan baktm Rafael'in TÜRK olduğu ve adını Rafet El olarak değiştirdiği şeklinde haberler okudum. Acaba Levent hoca dalgınlıklamı söyledi yoksa Rafael'in böyle bir durumu yokmu ?
Tolga çok kapasiteli bir oyuncu olmamakla birlikte yılların tecrübesi. Tolga'yı takıma hem tecrübe eksiğini gidermek hem de orta sahaya çok direnç getirecek olan Güven'i ortanın sağında kullanmak için ucuza aldılar.Çok kötü bir transfer diyemeyiz bu yüzden.
Bu arada Rafael MArques türk statüsünde oynamaktadır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Rafael_Marques