Manisa için yazılanlara bir kaç şey de ben ekleyeyim.Bir kere her şeyden önemlisi şehir geçen yılki küme düşmeden sonra tekrar çıkacağına tam anlamıyla inanmış durumda.Bu takım için çok olumlu bir itici güç.Tribünlerden homurtu duymaya imkan yok.Böyle olunca futbolcular da rahat bir oyun oynayabiliyor.

Gelelim kaptana.Sezer Öztürk gerçekten ağırlığını koyuyor.Duran toplarla(hem atıyor,hem de attırıyor), arkadaşlarına verdiği paslarla, attığı şutlarla gerçekten çok klas bir oyuncu. Bu formunu sürdürürse yakında büyük takımlardan birine gider, hatta milli olur. Erol abiyle Manisa'yı benim yapacağım konusunda konuşmuştuk.Sezer böyle devam ederse belli artışlar olacaktır.

Bank Asya 1.Lig'in bence en iyi oyuncusu Ufuk Ceylan.Bu kaleci de gerçekten çok büyük potansiyel görüyorum.Top kontrolü, yer tutması birebirleri,topu oyuna sokması gayet yerinde. Onur Kıvrak ve Sinan Bolat'tan bahsediliyor(ikisi de iyi kaleci) ancak milli takımın 2-3 sene sonraki kalecisi bence Ufuk olacaktır.

Geçende yazdığım gibi Rafi'nin günü gününe uymaz.Oynadığında çok gol atabilir.Ama tamamen yatabilir de.Böyle devam etmesi kuşkusuz Manisa'nın kolay görünen işini daha da kolaylaştıracaktır.

Güven konusunda da çok değişen bir şey yok.Bu adam hırsıyla,mücadelesiyle Manisa takımına direnç getiren bir oyuncu.Takımda en azından bu sene kesin oynayacaktır.

Hüseyin Tok gibi defansta oynayan bir genç oyuncu da var Manisa'da.Bu oyuncunun defansif özellikleri gerçekten çok iyi.Ancak biraz hantal olması,tekniğinin de çok iyi olmaması onun Avrupa'ya gidecek kadar gelişmesine engel olacaktır.Yaşı çok genç bu özelliklerini geliştirirse o da gerçekten baya iyi bir oyuncu.