Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
İ.B.B
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Saçmalığa bakarmısınız ya 3 büyükler zaten Şampiyonlar ligini fethediyorlar her sene. Geçen sene ki Fenerbahçe'nin başarısı ve 2000'li yıllarda G.Saray'ın başarısı hariç elle tutulur bir şey yok.
Sivas ŞL'ye gitse nolacakmış işe bak ya o zaman yenin ligde Sivas'ı da geçin önüne gitmesin Sivas ŞL'ye fln.
Ha bi de kaliteli adamlar geliyormuş görüyoruz o adamların performanslarını. 100 bin Euroluk Kamaman'ın nesi var ? nedir bu beğenmemezlik ya.
Trabzonspor bu ülke futbolunda ki devrimi kendi öz evlatlarıyla gerçekleştirdi hiç biri de dışardan gelen kaliteli isimler değildi. Şimdi de Sivas çok ucuza oluşturduğu bir kadroyla 2 senedir kafaya oynuyor. Neden bu kada rahatsız ediyor bu sizleri anlamış değilim.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules