Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Orası tartışılmaz zaten. Kazanmak adına yapılmış HİÇBİRŞEY yok.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

işte o hiçbirşey icinde hakem hatalarıda eklenir tahrik unsurlarıda eklenir hepsi araya kaynayıp gider EreN önce fenerbahce olarak temiz futbol oynayıp kenara çekilecek sonra ardına gelenler apaçık göz önünde olacak zaman fenerbahce adına futbolu tartışma zamanıdır hakemleri veya federsayonu değil..
    Oturup anlatmaa başlasam Aragonez'in taktik anlayışını sahaya yansıttığını futbolcu özelliklerini takımdaki disiplini (!) sabaha kadar sürer ki zaten benim söyleyeceklerimi coğu futbolsever söyleyebilir..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe yönetiminin hakem hakkında bir açıklama yapacağını sanmıyorum. Geçmiş senelerde bunu çok yaptılar ve ortam çok geriliyordu. Bu sene belki de aleyhimize yapılan hatalar olmasına rağmen bu sıkça dile getirilmediği için hata yapılmıyormuş gibi algılanıyor.

Bardak taşarsa bir açıklama gelir belki ama o açıklamadan önce açıklanması gereken başka konular olduğundan sıra hakemlere gelmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence önemli olan zaten hakemler aleyhine hata yaptığında açıklama yapmamaktır. Lehine hata yapılırken susmak, aleyhine yapılırken açıklama yapmak hakemlerin, Türk futbolunun yanında durmak değil, lehine yapılan hataların yanında durmaktır. Umarım açıklama benzeri birşey gelmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bu sene zaten takımların sığındığı tek nokta hakemler.

Hakem bir hata yapsın maçta.Ofsayt vs vs gol versin, aleyhine konuşurlar.. Oynadıkları futbol hakkında herhangi bir açıklama gelmez.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Bardak taşarsa bir açıklama gelir belki ama o açıklamadan önce açıklanması gereken başka konular olduğundan sıra hakemlere gelmez.
    işte tam olarak olay bu.. zaten benim söylemek istediğimde yönetim acısından değil taraftar acısındandı.. Acıkcası bu sene bir şekilde sürekli kandırıldığımızı düsünüyorum, her hafta Dede'den masallar devre arası ya da sıkışık zamanlarda yönetimden telkinler o kadar.. ve tabiki her haftaya yeni bi umutla stada, tv başına yerleşen taraftara acımayan futbolcular..Yine haftaya bir umut geçeceğiz tv başına, zaten taraftar çubukluya, onun asaletine hasta futbolcuya değil..Zaten bende kendime yeni bir umut buldum her hafta mac sonunda Dede istifa eder umudu.. Neyse Belediye cok akıllı oynadı cok sakin, kısa pasla kontrollü ve rakibinin zaafına göre bir futbol sergiledi..Fenerbahce ise hiçbirşey sergilemedi ama hiçbirşey.. Ofsayt falan hikaye onlar olmasaydı 0-0 bitseydi 1 puan alsaydık ne değişirdi bu futbola..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Doğrusun, sadece 1 puan alabilirdi Fenerbahçe.Rakibin golü fazla bir şey değiştirmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post

işte tam olarak olay bu.. zaten benim söylemek istediğimde yönetim acısından değil taraftar acısındandı.. Acıkcası bu sene bir şekilde sürekli kandırıldığımızı düsünüyorum, her hafta Dede'den masallar devre arası ya da sıkışık zamanlarda yönetimden telkinler o kadar.. ve tabiki her haftaya yeni bi umutla stada, tv başına yerleşen taraftara acımayan futbolcular..Yine haftaya bir umut geçeceğiz tv başına, zaten taraftar çubukluya, onun asaletine hasta futbolcuya değil..Zaten bende kendime yeni bir umut buldum her hafta mac sonunda Dede istifa eder umudu.. Neyse Belediye cok akıllı oynadı cok sakin, kısa pasla kontrollü ve rakibinin zaafına göre bir futbol sergiledi..Fenerbahce ise hiçbirşey sergilemedi ama hiçbirşey.. Ofsayt falan hikaye onlar olmasaydı 0-0 bitseydi 1 puan alsaydık ne değişirdi bu futbola..
    Evet bizim sevgimiz çubukluya. Ben haftaya da tv başına aynı heyecanla oturacağım, takımımın kazanması, iyi oynaması umudunu güdeceğim. Ha olmama ihtimali daha yüksek ama beni heyecanlandıran o forma, her ne kadar o formanın hakkını veremeyenler takımda bulunuyor olsa da...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tebrikler İBB.

Hakem iki golde hatalıda olsa atılan gölümüzü mü vermedi? Hayır! Fenerbahçe diye bir takım saha yoktu. Hakem rezildi herkes kabul ediyor ama Fenerbahçe'de maçı hak etmedi bu var.

Fakat Fenerbahçeli olmayan arkadaşların kabul etmediği bi'şey var ki bunu asla göreceklerini sanmıyorum. Bu sene Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş zerre kadar şampiyonluğu hak etmiyor. Fenerbahçe Galatasaray'ı yeniyor. Galatasaray Beşiktaş'ı yeniyor. Beşiktaş 2009 senesinde önüne gelen herkesi yeniyor. EE sonuç? 15 gol atan bir santraforun, gol kralının olduğu takım bugün ilk ikide değil.

Toplamda milli takıma, 2-3 oyuncusu alınan takımlar kimse kusura bakmasın ligin tozunu attırıyor ve biz hakem tartışıyoruz.

Üç büyüklükler denilen takımlar hiç bir şekilde başarıya ulaşamaz. Bugün Sivas'ın elinde ne İspanya gol kralı var, Trabzonspor'un elinde ne Türkiye'nin en iyi yerli oyuncusu Arda var.

Hepimiz birbirmizi kandırıyoruz. Fenerbahçe yarıştan koptu. Beşiktaş Trabzonspor'a yenilip yarıştan kopar biz hala deli gibi hakem tartışırız. Bu iş kapanmaz beyler...

Ama, herşeye rağmen Sivas'ın önü kapanır, Trabzonspor'un önü kapanır yine üç büyükler denilenlerden birisi şampiyon olur. Sezon sonunda göreceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bölye anlayışta futbol oynayan bir takıma lanet olsun!

Dilerim Allah'dan bu sene avrupaya falan gidemeyiz ve artık takımın aklı başına gelir..Sen Eskişehirden 6 yiyen takımdan git 2 ye olcak iş değil.Gereksiz bir sürü adam takımda..2 transfer var nerdeler bilen yok..

DefoL git Aragones.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Böyle top mu oynanır ya.Tamam hakem 2 tane ofsayttan gol veriyor ama eğer sen Fenerbahçe isen ve rakip 10 kişi ise 45 dakika en kötü 2-2 bitirebilirsin bu maçı geçen sezon Kadıköy'de 83-84'te Belediye 2-0 öne geçmişti ama maç 2-2 bitmişti yani 6 dakika bile yetti.Ama sahada öyle bir futbol var ki daha doğrusu futbol yok ki ikinci yarı başlıyor ben hiç inanmıyorum maçın çevrileceğine bide rakip 10 kişi.Şu Alex isterse maç başına iki gol atsın bu adam olduğu sürece baskılı oyun oynamamız imkansız.Galatasaray'ı izliyorum bir önceki gün 10 kişi kalmışlar yine de atak yapmaya çalışıyolar stoperler orta sahaya çıkıyor hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Korkarım şu an sadece Aziz Yıldırım ile kavgalı olduğundan dolayı yönetim istifa seslerini çıkaran GFB'ye stadın geri kalan kısmı da böyle giderse katılacak.
    Yanlışımı düzelteyim. Dün gelen istifa sesleri GFB ürünü değil; normal taraftar ürünüymüş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bu hakemlerle nereye kadar gidecek bu lig merak ediyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre, "Adam gibi oyna a..a k...n çocuğu" şeklinde küfretti.

MAÇ 2-0 olduktan sonra İstanbul Bld’li Tjikuzu’nun yaptığı artistik bir pas başta Emre olmak üzere bütün F.Bahçeli futbolcuları çileden çıkardı.

GÖKHAN TEKME ATTI

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Emre, maçın ortasında Tjikuzu’ya parmağını sallayarak “Dünya Kupası finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu” şeklinde küfretti.. Hakemin duyabileceği mesafedeki bu küfür arada kaynadı ama Gökhan, bir pozisyon sonra Tjikuzu’ya tekmeyi atıp hesabı kesti!

Bu pozisyonun biraz sonrasında Gökhan, Tjikuzu’ya attığı tekme ile kırmızı kart görürken araya giren Emre rakibinin boynunan sarılmayı ihmal etmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu bir oyuncu arkadaşını Emre'yi çekip, pozisyondan kopartarak kurtarabildi.

Kaynak : Ensonhaber

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Emre, "Adam gibi oyna a..a k...n çocuğu" şeklinde küfretti.

MAÇ 2-0 olduktan sonra İstanbul Bld’li Tjikuzu’nun yaptığı artistik bir pas başta Emre olmak üzere bütün F.Bahçeli futbolcuları çileden çıkardı.

GÖKHAN TEKME ATTI

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Emre, maçın ortasında Tjikuzu’ya parmağını sallayarak “Dünya Kupası finalinde mi oynuyorsun p.ç? Adam gibi oyna a...a k......n çocuğu” şeklinde küfretti.. Hakemin duyabileceği mesafedeki bu küfür arada kaynadı ama Gökhan, bir pozisyon sonra Tjikuzu’ya tekmeyi atıp hesabı kesti!

Bu pozisyonun biraz sonrasında Gökhan, Tjikuzu’ya attığı tekme ile kırmızı kart görürken araya giren Emre rakibinin boynunan sarılmayı ihmal etmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu bir oyuncu arkadaşını Emre'yi çekip, pozisyondan kopartarak kurtarabildi.

Kaynak : Ensonhaber
    Tjikuzu Gökhan'a attı, Gökhan Tjikuzu'a değil..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Habercilikte son nokta. Ordaki noktalarıda koymayın TAM olsun. Rezalet. Baros f.ck you der kimse konuşmaz, bilmem kim ana avrat düz gider esamesi okunmaz.. Aaa ama durun emre bu.. Hem emre hem fenerli.. yaz gitsin usta.. habercilik bu, nasılsa reytingin büyük çoğunu fenerbahçeden alıyoruz..
    edit: bunu duyan muhabirde de ne kulak varmış be arkadaş

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Habercilikte son nokta. Ordaki noktalarıda koymayın TAM olsun. Rezalet. Baros f.ck you der kimse konuşmaz, bilmem kim ana avrat düz gider esamesi okunmaz.. Aaa ama durun emre bu.. Hem emre hem fenerli.. yaz gitsin usta.. habercilik bu, nasılsa reytingin büyük çoğunu fenerbahçeden alıyoruz..
    Olayı bu da öyle yapmıştıya çevirmeyin bence. İşin kolayına kaçmayın. Emrenin ne dediği tvde de gayet net belli oluyordu. Baroş yapar medyada olmaz. Emre yapar olur. ha o zaman medya galatasarayı koruyor emrenin suçu ne mi dieyceğiz yani?

Medya traj yapmak için elinden geleni yapar. Engelleyemezsiniz. Ama önünüzdeki terbiyesizliği de böyle geçiştirmeyin.

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Bölye anlayışta futbol oynayan bir takıma lanet olsun!

Dilerim Allah'dan bu sene avrupaya falan gidemeyiz ve artık takımın aklı başına gelir..Sen Eskişehirden 6 yiyen takımdan git 2 ye olcak iş değil.Gereksiz bir sürü adam takımda..2 transfer var nerdeler bilen yok..

DefoL git Aragones.
    bu konuda gördüğüm en mantıklı yorumlardan biri.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Olayı bu da öyle yapmıştıya çevirmeyin bence. İşin kolayına kaçmayın. Emrenin ne dediği tvde de gayet net belli oluyordu. Baroş yapar medyada olmaz. Emre yapar olur. ha o zaman medya galatasarayı koruyor emrenin suçu ne mi dieyceğiz yani?

Medya traj yapmak için elinden geleni yapar. Engelleyemezsiniz. Ama önünüzdeki terbiyesizliği de böyle geçiştirmeyin.

bu konuda gördüğüm en mantıklı yorumlardan biri.
    Yahu emrede zaten bir kontrol sorunu var. Çok gereksiz yerlerde gereksiz işler yapıyor. Ama benim hazmedemediğim şey medyanın bu kadar dengesiz olması. yoksa emrenin yaptığı şey terbiyesizliği daniskası.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    edit: bunu duyan muhabirde de ne kulak varmış be arkadaş
    Abi malum en medyatik takım biziz,diğer kulüplerin yanısıra Fenerbahçe haberleri sattırıyor gazeteleri,okutturuyor haberleri.İyi haberi de kötü haberi de yapıyorlar.

Maç için söylenebilecek pek fazla birşey yok.Hakemin aleyhte verdiği karardan yenilmiş 2 gol ve kaybedilmiş 3 puan İ.B.B nin oynadığı futbolun önüne geçti.Tabi bu kesinlikle bahane değil,sen Fenerbahçe isen onların attığı 2 gole,3 golle 4 golle karşılık vereceksin.Ama ruh yokki takımda.

Takım içinde tecrübeli futbolcuların takıma sahip çıkması lazım.Futbolun içinde 50 yıldır bulunan bir teknik adam ağırlığını takıma koyamıyorsa takımın ağabeyleri ipi ele alacak.Bu konuda takımın tecrübeli oyuncularından Alex,Roberto Carlos ve Semih'in daha çok takıma sahip çıkmasını bekliyorum.Şu an takımdaki en tecrübeli oyuncular onlar çünkü.

Bu yenilgi bizi hiçbirşeyden uzaklaştırmadı.Şampiyonluk için takımın mücadelesinin devam edeceğini düşünüyorum.Hacettepe maçıyla birlikte çıkışa geçeceğimize inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hayatımda futbol oynarken bu kadar sıkılan futbolcu topluluğu görmemiştim.Yönetimden,futbolcusana,teknik kadorosuna herksin suçu var.Ama en büyük suç Aragones'dedir.45 dakikayı 10 kişi oynayan takıma son 35 dakika tek forvet hatta Alex'siz tek forvet oynamak.SKANDAL !

Aragones'e futboldan anlamıyor demek bize yakışmaz.Ancak F.Bahçe'den anlamadığı,F.Bahçe'nin büyüklüğünün farkında olmadığı bir gerçek.

Go Home Aragones Go Home.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Aragones şikayetinde haklısınız, İspanya'yı ortasahası ile şampiyon yaptı.Fenerbahçe'dede aynısını yapmaya çalıştı, forvet sistemi ortada.

scolari de kovulmuş... ah ah demekten başka çaremiz yok...

Fenerbahçe bir an önce Aragones'i yollamalı tazminatıda neyse vermeli.3 Büyük takımda toparlanmalı yoksa şampiyonluk Sivas'a kalacakki 1.olan ŞL'ye direk katılıyor,Sivas Şl'ye direk katılırsa çok üzülürüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün gerçekten hayretle izledim maçı. Bugünde yorumları hayretle okudum. Hakem bence de ne yaptıgını bılemez bır haldeydı. Zaten Cüneyt Çakır'a en çok sinir olanlardan da biri benim GS maçında olanlardan sonra .. Ancak ortada şöyle de bir durum varki özellikle Fenerbahçeli arkadaslara soylemek ıstıyorum; hani gecen hafta bu 2-0 yenıldıgınız takıma 6 tane atan takım varya Eskişehirspor.. Ligin ilk yarısında onlarla yaptıgınız macta Carlos dıkkatsızlıkle topu kendı kalesıne gondermıstı ve topun ıcerde oldugu anlasılmıstı o zamanlarda ben yan hakemlere pek laf edıldıgını hatırlamıyorum. Reziller, kepazeler vs vs. Üstelik o maçta da rakibiniz 10 kişiydi hatırlarsınız ..
    Bu yorumu kesınlıkle hakemlerı haklı cıkarmak ıcın falan yapmıyorum zaten oyle bırsey ımkansız. Hakem triosunun katliamı vardı adeta ama bıraz objektıf olmak lazım gerekmez mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Fenerbahçe bir an önce Aragones'i yollamalı tazminatıda neyse vermeli.3 Büyük takımda toparlanmalı yoksa şampiyonluk Sivas'a kalacakki 1.olan ŞL'ye direk katılıyor,Sivas Şl'ye direk katılırsa çok üzülürüm.
    Hem üç büyüklerin hegemonyası bitsin denir, hem de Sivasspor ŞL'ye direk katılırsa yazık olur vs.

Çok güzel olur! Herkesin aklı başına gelir. Bu işin futbol olduğu anlaşılır.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dün gerçekten hayretle izledim maçı. Bugünde yorumları hayretle okudum. Hakem bence de ne yaptıgını bılemez bır haldeydı. Zaten Cüneyt Çakır'a en çok sinir olanlardan da biri benim GS maçında olanlardan sonra .. Ancak ortada şöyle de bir durum varki özellikle Fenerbahçeli arkadaslara soylemek ıstıyorum; hani gecen hafta bu 2-0 yenıldıgınız takıma 6 tane atan takım varya Eskişehirspor.. Ligin ilk yarısında onlarla yaptıgınız macta Carlos dıkkatsızlıkle topu kendı kalesıne gondermıstı ve topun ıcerde oldugu anlasılmıstı o zamanlarda ben yan hakemlere pek laf edıldıgını hatırlamıyorum. Reziller, kepazeler vs vs. Üstelik o maçta da rakibiniz 10 kişiydi hatırlarsınız ..
    Bu yorumu kesınlıkle hakemlerı haklı cıkarmak ıcın falan yapmıyorum zaten oyle bırsey ımkansız. Hakem triosunun katliamı vardı adeta ama bıraz objektıf olmak lazım gerekmez mı?
    O maçın topiğini bir incele bence tekrar. Ayrıca dikkatini çekerim burda hakemi konuşuyoruz ama hakem düzgün yönetse kazanırdık diyen yok! Farkımız burada işte. Biz önce takımın futboluna bakıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ee benim mesajımda yaygara yapıyorsunuz, sanki çok iyi oynamışsınız gibi konuşuyorsunuz falan yazmıyor diye düşünüyorum ya da öyle yorumlanabilecek birşey mi söyledim?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hakem triosunun katliamı vardı adeta ama bıraz objektıf olmak lazım gerekmez mı?
    Demişsin. Ona istinaden yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yahu kardeşim biz hiç bir kamera açısıyla göremedik kesin golmü değilmi diye.Lig TV'nin kullandığı bilmemne teknolojisyle topun 7 cm içeriye girdiğini öğrendik.Buraya kadar bir sorun yok olay bu şeklide gelişti değil mi?

E peki biz o kadar kamera açısıyla göremedik te hakem durduğu yerden saniyenin 1/10'de nasıl görüp karar versin.Robot mu bu adam.Nasıl görmesini bekliyorsun.Kafalarına Lig TV'nin kullandığı teknolojiyi içeren bir çipmi takalım nedir yani bu mu önerin?
    Topiğe baktım bunu bulabildim Eren gözümden kaçan birşey varsa sen koyarsın.. Daha fazla birşey söylememe gerek yok bence ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bunu a.arici diye bir arkadas yazmıs bu arada
    Last edited by anil luque : 09.Şubat.2009 at 22:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Hem üç büyüklerin hegemonyası bitsin denir, hem de Sivasspor ŞL'ye direk katılırsa yazık olur vs.

Çok güzel olur! Herkesin aklı başına gelir. Bu işin futbol olduğu anlaşılır.
    Üç büyüklerin hegomonyası bu ülkede bitmez.Ligin kalitesi ortada 3 takımımızdan başka hangi takıma kaliteli isimler geliyor?Sivasspor 2sene gider 3sene gider,sonra Trabzonspor gibi eski günlerini arayan bir takım oluverir.Sivas bu sene Şl'ye gitse ne olacak acaba ordaki en kötü takım bile Sivas'ı yenebilecek kapasitede.Ben sana söyleyeyim,ülke puanını puanını düşürür geri gelir Türkiye'ye olacağı bu.tabi bu benim düşüncem,başkası nasıl düşünür beni ilgilendirmiyor açıkçası.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri