10 yesin.
Ne olur? Daha mı çok düşürüyorlar puanı Alican? Eğer bu kadar ülkeyi düşünüyorsun(uz) da neden her Avrupa'ya giden takımımızı renklerine bakmadan desteklemiyorsunuz?
İ.B.B
Fenerbahçe
Berabere
10 yesin.
Ne olur? Daha mı çok düşürüyorlar puanı Alican? Eğer bu kadar ülkeyi düşünüyorsun(uz) da neden her Avrupa'ya giden takımımızı renklerine bakmadan desteklemiyorsunuz?
Destekle bitse iş hepimiz destekliyoruzda Sivas'ın oynadığı topta ortada imkanlarıda ortada.Anti futbolla ligde bi yerlere geldi fakat Şl'de ona oynattırırlarmı bu topu?Realist olan her insan Sivas'ın Şl'ye gitmesinin bir fiyasko olacağını bilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten Fener'in adı her kulübü olmayan teknik direktörle geçiyor.Yönetim Aragones'i yollamalı tazminatını verip ve Scolari'yi almalı tabi Scolari isterse
Last edited by Gangstaa : 09.Şubat.2009 at 22:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bak arkadaşım ben başarılı olacak demiyorum. Çok puan alacak demiyorum. Sivasspor herkesten iyi top oynuyorda demiyorum. Olayı anlatamadım.
Bu ülkede doğru yada yanlış şampiyon olan takım ŞL gider. Gitmemeli diye bi'şey yok. Bütün şampiyon olan takımlar iyi top mu oynuyor?
'Sivas Şl'ye direk katılırsa çok üzülürüm.' Diğer takımlar ligin anti futbol oynayan takımını yenemiyorsa ne yapalım ki? Basbaya gidecek.