Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • İ.B.B

13 48.15%
  • Fenerbahçe

12 44.44%
  • Berabere

2 7.41%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: Büyükşehir BLd. - Fenerbahçe [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

10 yesin.
    Ne olur? Daha mı çok düşürüyorlar puanı Alican? Eğer bu kadar ülkeyi düşünüyorsun(uz) da neden her Avrupa'ya giden takımımızı renklerine bakmadan desteklemiyorsunuz?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    10 yesin.
    Ne olur? Daha mı çok düşürüyorlar puanı Alican? Eğer bu kadar ülkeyi düşünüyorsun(uz) da neden her Avrupa'ya giden takımımızı renklerine bakmadan desteklemiyorsunuz?
    Aha bak şimdi , Avrupada hangi takım olursa olsun sadece Türk takımı olsun sonuna kadar arkasındayız da konuyu bu yöne çekme ogulcan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aha bak şimdi , Avrupada hangi takım olursa olsun sadece Türk takımı olsun sonuna kadar arkasındayız da konuyu bu yöne çekme ogulcan.
    Şimdi, konu zaten Sivasspor değildi ki

O zaman Sivasspor Türkiye'de öyle yada böyle Şampiyonlar Ligine gittiğinde desteklemek gerekir. Köstek değil. Ülke puanını düşürse ne olur? Hiç mi 0 puan ile gelmedi takımlarımız...

Bence bu endişenin sebebi farklı.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    10 yesin.
    Destekle bitse iş hepimiz destekliyoruzda Sivas'ın oynadığı topta ortada imkanlarıda ortada.Anti futbolla ligde bi yerlere geldi fakat Şl'de ona oynattırırlarmı bu topu?Realist olan her insan Sivas'ın Şl'ye gitmesinin bir fiyasko olacağını bilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zaten Fener'in adı her kulübü olmayan teknik direktörle geçiyor.Yönetim Aragones'i yollamalı tazminatını verip ve Scolari'yi almalı tabi Scolari isterse
    Last edited by Gangstaa : 09.Şubat.2009 at 22:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by P0RT View Post
    Destekle bitse iş hepimiz destekliyoruzda Sivas'ın oynadığı topta ortada imkanlarıda ortada.Anti futbolla ligde bi yerlere geldi fakat Şl'de ona oynattırırlarmı bu topu?Realist olan her insan Sivas'ın Şl'ye gitmesinin bir fiyasko olacağını bilir.
    Bak arkadaşım ben başarılı olacak demiyorum. Çok puan alacak demiyorum. Sivasspor herkesten iyi top oynuyorda demiyorum. Olayı anlatamadım.

Bu ülkede doğru yada yanlış şampiyon olan takım ŞL gider. Gitmemeli diye bi'şey yok. Bütün şampiyon olan takımlar iyi top mu oynuyor?

'Sivas Şl'ye direk katılırsa çok üzülürüm.' Diğer takımlar ligin anti futbol oynayan takımını yenemiyorsa ne yapalım ki? Basbaya gidecek.

Mesaj Yetkileri