Quote Originally Posted by extensor View Post
Selçuk'un mu etkisi oluyor? Uğur geri hiç dönmesin. Alex geriye bakmasın bile. Deivid bakmasın, Kazım oynarsa bakmasın. Emre eskisi gibi defansif mücadele etmesin. Sonra da deyiverin ki Selçuk yüzünden Selçuk yakında bir savaş çıkarsa onun bile sorumlusu olabilir ama ha.

Ben savunmayı çok ileri çıkarma çabası içinde görmüyorum Aragones'i.
Aksine çok geri de bekledikleri de oluyor.
Üstelik Bir Servet - Meira ikilisinden çok daha iyi hızlanıyor Lugano - Edu ikilisi.
Hız hususu da öyle.
Ama bir Servet - Meira kadar savunmayı organize edebilme yetenekleri yok sanırım.
Bir de biraz pozisyon alma sıkıntısı ve konsantrasyon sıkıntısı olabilir.
Hepsinde haklısın, Meira çok iyi pasör ama Servet konusunda katılamıyorum.Beklerin de çıkmasının ekisi var, orta saha da yardım etmiyor, Selçuk zaten Allah'a emanet devam ediyor.

Orta saha statik, aynı koşuları yapıyor sürekli.Fenerbahçe yığamıyor, aynı yerlere attığı için kesiliyor, dikine oynayamıyor tek santrafor, pres de yapmıyor rakip çıkıyor.

Anlatılacak o kadar çok kötü şey var ki.

Baktı olmuyor hatalı gol yeniliyor, çekti geriye ama ilk yarı gol bulamayınca yine çıkartıyor, yüreği ağzına izlemiştir ikinci yarıyı.Emre geri pek gelmiyor ama önde basıp sürekli koşup ilk topta rahatsız ediyor en azından, en geride 4e 1 Selçuk ne yapabilir ki?Taktik toptan hatalı..