Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne oLur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 81.48%
  • Berabere biter

0 0%
  • Hacettepe kazanır

5 18.52%
1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Hacettepe [ TSL 20. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Ayrıca '' '' olsa ne olur. Rakip takımda bu halde olsun bende gülerim açıkcası.
    Serkan sana bişey diyemeyiz.Anladık sen Aragones gidene kadar Fenerbahçe'yi desteklemiyorsun bu konuda forumun en farklısısın. Yapma Allah aşkına ayıp diye birşey var.Cihan açıklama için sağol.

Bu arada Guiza'nın cezalı olması bana umut veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Serkan sana bişey diyemeyiz.Anladık sen Aragones gidene kadar Fenerbahçe'yi desteklemiyorsun bu konuda forumun en farklısısın. Yapma Allah aşkına ayıp diye birşey var.Cihan açıklama için sağol.

Bu arada Guiza'nın cezalı olması bana umut veriyor
    Bunun Aragones ile ilgisi yok Mehmet. Forumda bana yakın olanlar bilirler Aragones haberleri çıktığında en çok destekleyenlerden hatta destekleyen bir kaç kişiden biriydim. Gelmesinden yanaydım. Sorunum Aragones ile değil yönetim ve başkan ile. Ayrıca bu durumda kim olsa ezeli rakibi güler. Sırf desteklemiyorum diye değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu serkan ben sizin durumunuza gülmüyorumki. Ben taraftarın bu yaratıcı fikrini güzel buldum beğendim ve güldüm. Yani burdaki gülmek olumlu manada olumsuz değil
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır Cihan sende yanlış anladın beni, sanada birşey demedim onada sadece gülüp gülmemekte özgür yani ki aksine bu durumda ezeli rakibim olsa bende gülerdim dedim. Neyse daha fazla yanlış anlaşılmadan kapatım konuyu.

Ali Bilgin sağ bekte, Deniz yine 11'de. Alex ve Semih ikilisinden büyük işler bekliyorum. Ama yenilmemizide istiyorum bir yandan. Aragones kalsın, Ama yönetim başkan değişsin. Bu kadroya güvenen yönetim bu kadroya ne diyecekler bakalım. Sağ beke alternatif yok Aragones ne yapsın.

Mesaj Yetkileri