Sayfa 16 / 29 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Quote Originally Posted by gtTs26 View Post
    Hoffenheim'la oynuyorum orta sahada oyunu yönlendirebilecek takımı sırtlayabilecek bir MC lazım elimde 6.8 milyon euro var . Önerilerinizi bekliyorum .
    oyuna ılk basladıında gomez die bir oyunca var arsenal sarandıı de 88 dogumlu alejandro gomez fenerbahcelı alex olma potansıyelı war al ucuzda baya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Xeno View Post
    Arkadaşlar Miguel Veloso ve Darijo Srna diye aratın ve çıkan oyunculara bir göz atın özellikle Veloso dmc-cm ortasahanın hakimi sağ kanata Srna'yı aldığınızda tam bir cümbüş...

Birde sol kanada Sebastian Giovinco var kısa boylu kıvrak psikopat
    arkadasım o oyuncuları barcelonaya bıle alamazsın yaf gıovınco herseyı juvenın srna 20 lıradan asagı gelmıor.velosoda oyun baslar baslamaz 20lere gdııor
    Last edited by omarejder : 10.Şubat.2009 at 03:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Potansiyelli ve genç forvet arayan arkadaşlar, Fedor Smolov'a bakabilirler. Kendisi Rus'tur.
    rus dedımmı alexandr prudnıkov abı gerısı yaalan 89 dogumlu spartak moskovadan..4 4 2 oynar en ıı ve de oyunun henuz basında 4 mılyona gelıor ama kaz gelıcek yerden tavuk esırgenmez quality player oluo fenerbahcede vander vaartın flen olduu bı takım su anda 30 mılyondan asagı gıtmez abı

Türkler
    sezer öztürk
    mehmet eren boyraz
    erhan küçük
    süme elyasa
    murat tosun
    gökhan inler
    mevlüt erdinç
    mehmet çakır
    nuri şahin
    ümit korkmaz
    gökdeniz karadeniz
    giray kaçar
    barış özbek
    arda turan
    sercan yıldırım
    eren derdiyok
    deniz naki
    batuhan karadeniz
    cem sultan
    uğur uçar
    emre güngör
    mehmet topuz
    abdurrahman dereli
    ilhan eker
    berkin arslan
    mehmet ekici
    emre çolak
    erkan zengin
    serdar kulbilge
    murat tosun
    yusuf
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şimşek
    emrullah güvenç
    jefferson sinan bolat
    NOT:Eğer oyuncular çıkmaz ise türkçede olup ingilizcede olmayan(ç,ğ,ş,ü,ö) harfleri kullanmayarak yazın.Hepsi sağlam oyuncular mevkilerine ve yeteneklerine göre
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ek olarak iskender alin,kemal okyay,güven varol,volkan bekiroğlu,murat ocak,allyson(türk)
    Last edited by uygaor : 13.Şubat.2009 at 21:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

beyler ajaxla ikinci sezondayım bana gelebilecek çok kaliteli forvet önerebilir misiniz taktiğim 4-3-1-2 bu taktikte leblebi gibi gol atıcak adam arıyorum marquinhos a-quino keirrison gibi adamlarım war ama verim alamıyorum

Quote Originally Posted by mesut ozi View Post
    beyler ajaxla ikinci sezondayım bana gelebilecek çok kaliteli forvet önerebilir misiniz taktiğim 4-3-1-2 bu taktikte leblebi gibi gol atıcak adam arıyorum marquinhos a-quino keirrison gibi adamlarım war ama verim alamıyorum
    matias suarez,fc oynuyor çok iyi performans gösteriyor.özellikleri çok iyi değil ama leblebi gibi gol atıyor.kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadaşlar.Oyuna Galatasaray gibi düşük transfer bütçesi olan bir takımda başlayacaksanız öncelikle kötü performans verecek olan Milan Baroş ve Nonda yı satın.Gerçekten iyi para da veriyorlar ve 2milyon$ Keirrison ve 1milyon$ Seleznyov isimli iki süper forveti alıyorsunuz. Yoon Bit Garam isimli koreli bir DMC-MC var adamı bedavaya alıyorsunuz kulubünden ve sene ortasında Linderoth'u devre arasında 11 milyon$ paraya her takıma satabiliyorsunuz(zaten gelen teklifler bu ölçüde)Bu koreli arkadaş Linderoth dan daha iyi ve çalışma azmide yüksek.oyunda 3 sene içerisinde yıldız olacak.Emin olun!

İsimTakımÜlkeYaşDeğerMarceloReal MadridBRA20$14MGareth Bale TottenhamENG18$9MArmand TraorePortsmouthFRA18$8.5MSebastien BoenichWerderGER20$7.75MEmilliano InsuaLiverpoolARG19$6.75M
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MarquinhosPalmeirasBRA18$6.25MKeirrisonCoritibaBRA19$4.5MHenri SaivetBordeauxFRA17$3.7MAlexis SanchezUdineseCHI19$3.7MAlberto PaloschiMilanITA18$1.2MVaclav KadlecSpartaCZE16Free!
    Last edited by turmano : 16.Şubat.2009 at 01:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray ile oyuna başlayan ve para sıkıntısı çeken çok kişi var. şuan 2013 e kadar geldim gs ile. ilk iki sezon yaptığım ve verim aldığım transferleri paylaşıyorum :
    (not- 9.1.0 patchi ile oynuyorum oyuncuların özellikleri ve verimi 9.2.0 patchinde farklılık gösterebilir)
    1- John Goossens - AJAX - D/WB-L (kiralık olarak alın) : En verimli oyuncularımdan birisi oldu, özelliklerini incelediğinizde defansif yönünden çok ofansif özelliklerinin daha etkili olduğunu görürsünüz. Ben onu hiç bek olarak oynatmadım, hep orta sahanın solunda (3-5-2 de-en verimli olduğu taktik) oynattım. ilk sezondan bu yana kadromda (2013'teyim daha sonra satın aldım) ve ilk sezonunda 14 gol 7 asistle tamamladı. Frikikleri müthiş, penaltı atışları içinde iyi bir tercih kolay kolay kaçırmıyor. Performansıyla Arda'yı yedek bıraktı. M-L pozisyon antrenmanı verdim ve şuanda D-WB-M/L. Orta sahanın ortasında hatta sağ kanatta bile oynayabiliyor, çok yönlü bir oyuncu.
    2- Robert Lewandowski + Ben Sahar (çift forvet): Biliyorsunuz Nonda ve Baros çok verimsiz oyunda, onları gönderip 2. sezonda bu ikiliyi kadroma kattım. Lewandowski'yi 1.2m avro'ya Sahar'ı klübü serbest bıraktı bedavaya aldım. Bu ikili ilk sezonlarında toplam 40'ın üstünde gol attılar ve takımı şampiyonluğa taşıdılar. Birbirlerini tamamlayan özelliklere sahipler. Lewandowski büyük maçların adamı, derbilerde ve zorlu avrupa maçlarında neredeyse hiç boş geçmedi (coach reporta baktığınızda "enjoys big matches" yazmamasına rağmen). İlerleyen sezonlarda Sahar'ın çok talibi çıkıyor kolayca satabilirsiniz.
    3- Mehmet Ekici - Bayern M.-DM/M-C : Türk takımlarını yönetenlerin kaçırmaması gereken bir isim. İlk sezonda daha çok gençken Bayern altyapısından kiraladım. Çok başarılı maçlar çıkardı. Uzun vadede çok gelişme gösteren ve istikrarlı bir oyuncu. Son bi kaç sezondur Man Utd ve tüm Alman takımları başta (bana satan Bayern M. dahil), Valencia, Milan gibi avrupa devleri sürekli teklif yapıyor satmıyorum. Nerdeyse her mevkide oynuyor.
    *- Sabri Sarioglu - Bu bir transfer değil ancak en yüksek verim aldığım en istikrarlı oyuncum. 3-5-2nin sağ kanadında özellikle 2. sezonda 20 asistlik muhteşem bir performans sergiledi. Sağ kanatta fırtına gibi, her sezon ligin en iyi top süren oyuncusu. Gs ile oynayanlar Sabri'yi harcamasın bence.
    *- Gojko Kacar - Bu transferim 2011'de olduğu için ayrı tutuyorum. Alabilirseniz ne yapın edin alın. Kale dışında her yerde oynatabileceğiniz müthiş bir oyuncu. Şuanki takım kaptanım.
    *- Oscar Ustari - Aynı şekilde bu transferide ilerleyen yıllarda gerçekleştirdim, 6m avro (sözleşmesindeki min.fee) gibi bence çok iyi bir fiyata kadroma kattım. İyi bir kaleci transferi zor bu yüzden Ustari çok iyi bir seçenek. Real Madrid ve Barcelona 3 sezondur teklif yapıyor satmadım, gittikçe gelişiyor Arjantin milli takımı 1.kaleciliğine yükseldi.
    *- Mesut Özil - Sözleşmesi bitince kadroma kattığım oyunculardan biri. Çok verimli alabilirseniz tavsiye ederim.

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    matias suarez,fc oynuyor çok iyi performans gösteriyor.özellikleri çok iyi değil ama leblebi gibi gol atıyor.kesinlikle tavsiye ederim.
    tsk ederim usta ama arattım ama bulamadım adamı başka önerisi olan?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

4-3-1-2 oynadığına göre gol pozisyonlarını kanatlardan değil daha çok ortadan ve organize ataklarla buluyorsundur. Yani sana gereken forvet oyuncusunun özellikleri bu yönde olmalı. Target Man değil Striker lazım ki kadrondaki saydığın oyuncular aslında bu özelliklerde.

Gerekli özellikler
    Off The Ball - min. 17 - atılacak ara pasları için topsuz oyunu iyi olmalı
    Pace + Acceleration - min. 14/16 - bir önceki özellikle paralel olarak hızlı olmalı
    Anticipation - min. 14 - önsezileri kuvvetli olmalı ki doğru zamanda doğru yerde topla buluşsun
    Decisions - min. 14 - topla buluştuğunda "kaleye şutmu çekmeli pasmı vermeli yada nasıl bir vuruş yapmalı" bunun kararını çabuk ve doğru şekilde verebilme özelliği olmalı
    Agility - min. 16 - hızlanma ve dripling ile birleştiğinde savunma oyuncuları ekarte edebilme becerisi artar
    Composure - min. 16 - gol pozisyonlarına özellikle karşı karşıyalarda soğukkanlılığını koruyabilmeli
    Teamwork - min. 15 - bu taktikte organize ataklar olacağı için takım oyununa yatkın olmalı
    Balance - min. 14 - rakibini geçerken omuz omuza mücadelelerde dengesini kolay kaybetmemeli

bunlar dışında oyuncuların (orta saha ve forvetteki) "prefferred moves"ları;
    * moves into channels - rakip savunmadaki boşluklara sızabilme (forvet) - bunun için taktik seçeneklerden Target Man Supply-Run Onto Ball ayarlanmalı
    * places shots - T.Henry tarzı plase vuruşlar yapabilme (forvet)
    * tries killer balls often - öldürücü ara pasları atma (orta saha) - bunun için forvetlerin Off The Ball ve Anticipation özellikleri yüksek olmalı yada "moves into channels" prefferred move'a sahip forvetin olmalı.
    * plays one twos - ver kaç yapma (forvet)
    * winds up opponents - rakip oyuncuları tahrik edip kart görmelerine sebep olma (forvet)
    * likes to beat offside trap - ofsayt tuzağını kırma (forvet) - bunun için forvetlerin Acceleration ve Off The Ball özellikleri yüksek olmalı
    * likes to beat man repeadetly - rakibi çabucak geçmek (forvet+orta saha) - bunun için Acceleration özelliği yüksek olmalı
    * likes ball played into feet - kendisine atılan pasın yerden atılmasını tercih etme (forvet) - bunun için taktik seçeneklerden Target Man Supply-To Feet ayarlanmalı
    * tries first time shots - bekletmeden gelişine ani gol vuruşları yapabilme (forvet) - bunun için Anticipation özelliği yüksek olmalı

gibi bu saydığım "prefferred moves"lardan bazılarına sahip oyuncularının olması büyük avantaj sağlar.
    Dolayısıyla isimlerden çok bu özelliklere sahip oyuncuları araştırırsan daha iyi bir sonuç alabilirsin. Yani Sisteme Göre Oyuncu bulmalısın, 4-3-1-2 de ısrarcıysan...

Smile

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    4-3-1-2 oynadığına göre gol pozisyonlarını kanatlardan değil daha çok ortadan ve organize ataklarla buluyorsundur. Yani sana gereken forvet oyuncusunun özellikleri bu yönde olmalı. Target Man değil Striker lazım ki kadrondaki saydığın oyuncular aslında bu özelliklerde.

Gerekli özellikler
    Off The Ball - min. 17 - atılacak ara pasları için topsuz oyunu iyi olmalı
    Pace + Acceleration - min. 14/16 - bir önceki özellikle paralel olarak hızlı olmalı
    Anticipation - min. 14 - önsezileri kuvvetli olmalı ki doğru zamanda doğru yerde topla buluşsun
    Decisions - min. 14 - topla buluştuğunda "kaleye şutmu çekmeli pasmı vermeli yada nasıl bir vuruş yapmalı" bunun kararını çabuk ve doğru şekilde verebilme özelliği olmalı
    Agility - min. 16 - hızlanma ve dripling ile birleştiğinde savunma oyuncuları ekarte edebilme becerisi artar
    Composure - min. 16 - gol pozisyonlarına özellikle karşı karşıyalarda soğukkanlılığını koruyabilmeli
    Teamwork - min. 15 - bu taktikte organize ataklar olacağı için takım oyununa yatkın olmalı
    Balance - min. 14 - rakibini geçerken omuz omuza mücadelelerde dengesini kolay kaybetmemeli

bunlar dışında oyuncuların (orta saha ve forvetteki) "prefferred moves"ları;
    * moves into channels - rakip savunmadaki boşluklara sızabilme (forvet) - bunun için taktik seçeneklerden Target Man Supply-Run Onto Ball ayarlanmalı
    * places shots - T.Henry tarzı plase vuruşlar yapabilme (forvet)
    * tries killer balls often - öldürücü ara pasları atma (orta saha) - bunun için forvetlerin Off The Ball ve Anticipation özellikleri yüksek olmalı yada "moves into channels" prefferred move'a sahip forvetin olmalı.
    * plays one twos - ver kaç yapma (forvet)
    * winds up opponents - rakip oyuncuları tahrik edip kart görmelerine sebep olma (forvet)
    * likes to beat offside trap - ofsayt tuzağını kırma (forvet) - bunun için forvetlerin Acceleration ve Off The Ball özellikleri yüksek olmalı
    * likes to beat man repeadetly - rakibi çabucak geçmek (forvet+orta saha) - bunun için Acceleration özelliği yüksek olmalı
    * likes ball played into feet - kendisine atılan pasın yerden atılmasını tercih etme (forvet) - bunun için taktik seçeneklerden Target Man Supply-To Feet ayarlanmalı
    * tries first time shots - bekletmeden gelişine ani gol vuruşları yapabilme (forvet) - bunun için Anticipation özelliği yüksek olmalı

gibi bu saydığım "prefferred moves"lardan bazılarına sahip oyuncularının olması büyük avantaj sağlar.
    Dolayısıyla isimlerden çok bu özelliklere sahip oyuncuları araştırırsan daha iyi bir sonuç alabilirsin. Yani Sisteme Göre Oyuncu bulmalısın, 4-3-1-2 de ısrarcıysan...
    abi çok sağolasında gerekli özellikleri olan oyunculara baktımda pekde bize düşecek cinsten değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi oyuncularına player interactionda preferred moves bölümünden istediğin hareketleri öğrenmesini isteyebilirsin.Bu arada sen istesen de bazı oyuncular gerek görmeyebilir.

galatasaraydan arda turan,emre güngör,barış özbek,yaser yıldız çok iyi gelişiyorlar

Beyler acil sol açık aranıyor.

Takım:Beşiktaş

Bütçe:16.5€

Özellikleri biraz üst düzeyde kaliteli oyuncu olursa iyi olur.

Not:Bütçemin tamamını ona ayıramam çok çok iyi olmadıkça,max 8-10€ verebilirim.

Teşekkürler.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjkqartal View Post

Teşekkürler.
    armand traore'yi denemelisin.
    Last edited by mesut ozi : 23.Şubat.2009 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

armand traore'yi denemelisin.
    Teşekkürler ama yine iyi kalitede 2-3 seçenek daha varmı acaba.

Saygılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Alanyaspor'a önerebileceğiniz ucuz bir sol bek var mı?

Teşekkürler ama yine iyi kalitede 2-3 seçenek daha varmı acaba.

Saygılar.
    gareth bale,emanuelson, lazslo sepsi,Jeremy Mathieu ve geleceğini düşünürsen marcelo..

gareth bale,emanuelson, lazslo sepsi,Jeremy Mathieu ve geleceğini düşünürsen marcelo..
    sagolasın usta aralanda bana en uygunu jeremy gıbı dıgerlerı pek sallamıyorlar eyvallah

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

jeremy senin için gereksiz olabilir o profilin adamı değil diye yorumlar aldım.Ama belki senin taktiğinde işe yarayabilir Kolarovuda alabilirsin

Nesil
    2003
    Yer
    elazığ

Teşekkürler.

kesinlikle caner erkin

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

JOHN GOOSSENS - AJAX (kaliteyi ucuza alın )

Tesadüfen bulduğum bir oyuncu. Ajax'ta "backup" idi. Galatasaray'a önce kiralık olarak aldım, müthiş performans gösterince ertesi sezon bir kez daha kiraladım ve daha sonra uygun bir fiyata (3.5m avro) satın aldım. ML pozisyon antrenmanı verdim ve "gets forward whenever possible" ile "shoots from distance" preferred moves'ları edinmesini sağladım. Sol bek olarak karşıma çıktı ama özellikleri daha çok bir sol açık yada AMC gibi idi, bende onu halen devam eden oyunumda (2013/14 sezonundayım) hep orta sahanın solunda oynattım. Müthiş frikik kullanıyor ayrıca penaltı atışları 13 olmasına karşın kolay kolay kaçırmıyor. Hasan Şaş tarzı, sol kanatta ama sağ ayağını kullanan, çok etkili bir oyuncu.

3-5-2 bu oyuncudan en çok verim aldığım taktik oldu.

öne çıkan özellikler : Dribbling 15, Crossing 18, free kicks 19, long shots 16, technique 17, creativity 16, passing 15, anticipation 16, decisions 16, off the ball 17, work rate 17, stamina 19, pace 15, acceleration 15

2 kez Hollanda milli takımına seçildi

2009/10 sezonu performansı
    39 maç, 14 gol , 9 asist , 9 kez maçın yıldızı
    2010/11 sezonu (devre arası takıma katıldı)
    16 maç, 9 gol , 3 asist , 5 kez maçın yıldızı
    2011/12 sezonu
    28(12) maç, 5 gol , 6 asist , 7 kez maçın yıldızı
    2012/13 sezonu
    30(12) maç, 10 gol , 7 asist , 5 kez maçın yıldızı

ödüller :
    2011/12 Türkiye süper ligi yılın yabancı oyuncusu 3.lük ödülü
    2012/13 Türkiye kupası yılın oyuncusu
    2012/13 Şampiyonlar ligi en iyi 11'ine seçildi (dream team)
    ve bir çok kez haftanın 11'ine seçildi.

en uzun sakatlığı - 4 hafta

son not : kesinlikle bir süper yıldız değil, coach raporlarında da 4 yıldız verilen bir oyuncu. Ancak performansı (eğer performans alabilecek şekilde oynatırsan ve Guardado gibi yıldızları almayı düşünmüyorsan) son derece yüksek.

(Screenshot yükleme konusunda bir sıkıntı yaşadım, yoksa bu bilgileri resim dosyası olarak hazırlamış ve gerekli siteye yüklemiştim)

Quote Originally Posted by ksatriya View Post
    kesinlikle caner erkin
    onu alacagım gııbı mouqnihos u aldım 12 € gitti ona kaldı 5 € telloyu yollayadım onun ıcın sımdı yabancı alamam cunku baska yabancı atamam kadrodan o yuzden canere kaldık ıdare eder umarım sagol

goossens'i görünce dayanadım yazayım dedim bende ajaktayım ve benim vazgeçilmez oyuncum. 4'lü savunmanın solunda oynatıyorum ve gerçekten çok etkili (sistemim 4-1-2-1-2). herkese tavsiye ederim. 3 sezon bitti ne sakatlık ne bir sorun tam profesyonel. frikiği gerçekten çok sağlam.

ya şu lewandowski'den nasıl verim alabilirim? 1m euroya aldım özellikleri ve fiyatı yükseldi isteyen de çok ama bende 5 golün üstüne çıkmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by derossi View Post
    goossens'i görünce dayanadım yazayım dedim bende ajaktayım ve benim vazgeçilmez oyuncum. 4'lü savunmanın solunda oynatıyorum ve gerçekten çok etkili (sistemim 4-1-2-1-2). herkese tavsiye ederim. 3 sezon bitti ne sakatlık ne bir sorun tam profesyonel. frikiği gerçekten çok sağlam.

ya şu lewandowski'den nasıl verim alabilirim? 1m euroya aldım özellikleri ve fiyatı yükseldi isteyen de çok ama bende 5 golün üstüne çıkmadı.
    senle aynı oyunculara yönelmişiz anlaşılan Lewandowski çok üst düzey bir oyuncu olmamasına karşın benim 4 sezon boyunca vazgeçilmezlerimden oldu (Galatasaray'da). Ancak senin aksine ben çok iyi bir verim aldım. Belki yanında oynatığım oyuncularla, belki de sistemle ilgilidir. 2009/10 sezonu başında 1.3m euroya aldım yanına Ben Sahar'ı bedavaya aldım. O sezon Lewandowski 26 gol 6 asist Sahar 21 gol 11 asistle bu ikili toplam 47 gole imza attılar. Lewandowski 4 sezon boyunca ligde 10 golün altına hiç düşmedi. Özellikle büyük maçlarda (Fenerbahçe, Beşiktaş derbileri ve avrupadaki Milan, Arsenal gibi rakipler karşısında) neredeyse hiç boş geçmedi. UEFA yarı finalinde Milan maçı var ki ilk maç kendi sahamda 1-1 bitmişti, deplasmandaki maçta ilk yarı 2-0 yenikken biri ilk yarı sonunda diğeri ikinci yarı sonlarında 2 gol atarak takımı finale taşıdı ve finalde Arsenali yenerek kupayı aldım. Sağ kanattan Sabri çizgiye iner arka direğe keser ve Lewandowski hep doğru zamanda doğru yerde olur, bu şekilde o kadar çok gol attım ki 4 sezonda, artık takımımın klasikleşen golü oldu ve rakipler buna bi türlü önlem alamadı. 2013/14 sezonu başında ağlaya ağlaya 7m euroya sattım. Transfer bütçesi düşük takımlar için en iyi seçeneklerden birisi.
    Özetle ben genelde çift forvet oynatarak bu oyuncudan daha yüksek bir performans aldım, yanına hareketli bir forvet koyarak verimi arttırılabilir, aynı tarz bir forvet koyunca ise verimi düşüyor.
    not: 9.1.0 patchi ile oynuyorum, oyuncu özellikleri ve verimi bu patch'e göre aldığım sonuçtur. 9.2.0'da farklılık gösterebilir, denemedim bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

GOL MAKİNASI :
    VICTOR IRINEU Klübü : Lecce u20 (on loan from Pescara)Değeri : 120.000 EuroYaş : 19Boy/Kilo : 185 cm / 73 kgÜlke : BrezilyaKullandığı Ayak : Yalnızca Sol
    IRINEU 2008'deki Özellikleri
    IRINEU 2013'deki Özellikleri
    Kariyer İstatistikleri
    3m euro peşin 50 gol atarsa 35m euro daha olmak üzere 2012/13 ara transfer döneminde kadroma kattım. Şimdi 35m euroyu nasıl denkleştireceğimi kara kara düşünüyorum En altta gördüğünüz gibi yarı sezonda 18+7 maçta 17 gol müthiş bir performans. Ayrıca tam bir penaltı uzmanı. Golcü sıkıntısı çekenlere

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    senle aynı oyunculara yönelmişiz anlaşılan Lewandowski çok üst düzey bir oyuncu olmamasına karşın benim 4 sezon boyunca vazgeçilmezlerimden oldu (Galatasaray'da). Ancak senin aksine ben çok iyi bir verim aldım. Belki yanında oynatığım oyuncularla, belki de sistemle ilgilidir. 2009/10 sezonu başında 1.3m euroya aldım yanına Ben Sahar'ı bedavaya aldım. O sezon Lewandowski 26 gol 6 asist Sahar 21 gol 11 asistle bu ikili toplam 47 gole imza attılar. Lewandowski 4 sezon boyunca ligde 10 golün altına hiç düşmedi. Özellikle büyük maçlarda (Fenerbahçe, Beşiktaş derbileri ve avrupadaki Milan, Arsenal gibi rakipler karşısında) neredeyse hiç boş geçmedi. UEFA yarı finalinde Milan maçı var ki ilk maç kendi sahamda 1-1 bitmişti, deplasmandaki maçta ilk yarı 2-0 yenikken biri ilk yarı sonunda diğeri ikinci yarı sonlarında 2 gol atarak takımı finale taşıdı ve finalde Arsenali yenerek kupayı aldım. Sağ kanattan Sabri çizgiye iner arka direğe keser ve Lewandowski hep doğru zamanda doğru yerde olur, bu şekilde o kadar çok gol attım ki 4 sezonda, artık takımımın klasikleşen golü oldu ve rakipler buna bi türlü önlem alamadı. 2013/14 sezonu başında ağlaya ağlaya 7m euroya sattım. Transfer bütçesi düşük takımlar için en iyi seçeneklerden birisi.
    Özetle ben genelde çift forvet oynatarak bu oyuncudan daha yüksek bir performans aldım, yanına hareketli bir forvet koyarak verimi arttırılabilir, aynı tarz bir forvet koyunca ise verimi düşüyor.
    not: 9.1.0 patchi ile oynuyorum, oyuncu özellikleri ve verimi bu patch'e göre aldığım sonuçtur. 9.2.0'da farklılık gösterebilir, denemedim bilmiyorum.
    haklı olabilirsin ben lewandowski'nin yanında huntelaar'ı kullanıyorum bazen de suarez'i. sanırım sorun benim kanatlardan değil tamamen ortadan hücum yapmam. 4-1-2-1-2 sistemiyle oynuyorum ve kanat hücumum fazla olmuyor bu yüzden herlde. bi de huntelaar da benzer bi oyuncu bu da etkili olabilir. saol

arkdaşlar Queens Park Rangers'tayım ilk sezonum bana iyi bir sağbek söyler misiniz 2M geçmesin bide QPR'a gelebilsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rsa07 View Post
    Alanyaspor'a önerebileceğiniz ucuz bir sol bek var mı?
    volkan bekiroglu bindirmeleri mukemmel topu kanattan cok iyi tasıyo ileri cıkma ve orta acmayı sıklastırma emri verirsen kadronun en iyi oyuncusu olacaktır

Quote Originally Posted by semhfenerbahce View Post
    arkdaşlar Queens Park Rangers'tayım ilk sezonum bana iyi bir sağbek söyler misiniz 2M geçmesin bide QPR'a gelebilsin
    hollandalı jens janse willem den 1m aldım yaş 21 bi bak derim müthiş gelişiyo

Sayfa 16 / 29 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri