senle aynı oyunculara yönelmişiz anlaşılanLewandowski çok üst düzey bir oyuncu olmamasına karşın benim 4 sezon boyunca vazgeçilmezlerimden oldu (Galatasaray'da). Ancak senin aksine ben çok iyi bir verim aldım. Belki yanında oynatığım oyuncularla, belki de sistemle ilgilidir. 2009/10 sezonu başında 1.3m euroya aldım yanına Ben Sahar'ı bedavaya aldım. O sezon Lewandowski 26 gol 6 asist Sahar 21 gol 11 asistle bu ikili toplam 47 gole imza attılar. Lewandowski 4 sezon boyunca ligde 10 golün altına hiç düşmedi. Özellikle büyük maçlarda (Fenerbahçe, Beşiktaş derbileri ve avrupadaki Milan, Arsenal gibi rakipler karşısında) neredeyse hiç boş geçmedi. UEFA yarı finalinde Milan maçı var ki ilk maç kendi sahamda 1-1 bitmişti, deplasmandaki maçta ilk yarı 2-0 yenikken biri ilk yarı sonunda diğeri ikinci yarı sonlarında 2 gol atarak takımı finale taşıdı ve finalde Arsenali yenerek kupayı aldım. Sağ kanattan Sabri çizgiye iner arka direğe keser ve Lewandowski hep doğru zamanda doğru yerde olur, bu şekilde o kadar çok gol attım ki 4 sezonda, artık takımımın klasikleşen golü oldu ve rakipler buna bi türlü önlem alamadı. 2013/14 sezonu başında ağlaya ağlaya 7m euroya sattım. Transfer bütçesi düşük takımlar için en iyi seçeneklerden birisi.
Özetle ben genelde çift forvet oynatarak bu oyuncudan daha yüksek bir performans aldım, yanına hareketli bir forvet koyarak verimi arttırılabilir, aynı tarz bir forvet koyunca ise verimi düşüyor.
not: 9.1.0 patchi ile oynuyorum, oyuncu özellikleri ve verimi bu patch'e göre aldığım sonuçtur. 9.2.0'da farklılık gösterebilir, denemedim bilmiyorum.