Originally Posted by
anka__61
Arkadaşlar benim merak ettiğim 2 konu var...
1-- Passing Style ile alakalı olarak öncelikle bir şey sormak istiyorum. Şimdi Passing style dediğimiz komut takımın hucum anlayışının temelini oluşturuyor. Kimisi kafasında direk toplarla çıkıp rakibi hızlı tempoyla boğmayı, kimisi kısa paslarla organize ataklar yapmayı tercih ediyor. Sonuçta oyunun sabit bi taktiği olmadığıiçin takımdaki oyuncuların özelliklerine göre şablonu belirlememiz gerekiyor. Bu noktada merak ettiğim soru şu:
Hangi özellikleri yüksek oyuncular kısa pas Hangi özellikleri yüksek olan oyuncular direk pas yapmalıdır? Bu sorunun cevabını bulduğumda takım şablonuna oturtarak iyi sonuçlar alabileceğimi düşünüyorum
2--Diğer bir sorum ise Closing Down ile alakalı. Bu da az önce Passing style de belirttiğim gibi Oyuncu özellikleri ve oyun şablonu ile alakalı. C Down değeri de takımın Savunma şablonunu büyük oranda oluşturuyor. Bu noktada merak ettiğim soru da şu
Hangi özellikleri yüksek oyuncular CD yapmalı?
NOT: Ben Closing down için gereken özellikleri kafamda 2 ye ayırdım. 1.si Yaptığımız presin başarısı için gereken özellikler.(Tackling, marking vb.)2.si de Oyuncunun ne kadar alan daraltma yapabileceğini gösteren Fiziksel özellikler(Stamina, Work Rate vb)
Sizin bu konuda düşündükleriniz nelerdir merak ediyorum