1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Hakkında Sormak İstedikleriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabüklü-Sinop/Ayancıkta

yine bir sorum olcak :

4-3-3 standart taktik diziliminde oynayan bir takımın kanat oyuncularının ceza sahası dışından şut sık sık şut vurmalarını istiyorum yani topu kanatta alıcak içeri doğru dribbling yapıca ve şutlayacak bunun için hangi komutları vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by serdarkmare View Post
    yine bir sorum olcak :

4-3-3 standart taktik diziliminde oynayan bir takımın kanat oyuncularının ceza sahası dışından şut sık sık şut vurmalarını istiyorum yani topu kanatta alıcak içeri doğru dribbling yapıca ve şutlayacak bunun için hangi komutları vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim...
    Bunun için özel bir komut veremiyoruz, bu daha çok o oyuncunun preffered moves denilen kendine has özellikleriyle ilgili. Ancak bir iki ufak tefek komutla buna yakın bir şey elde edebiliriz.
    Şöyle ki; takımının sahaya enlemesine yayılımını "yakın" yaparak kanat oyuncularının çizgiye değilde ortaya yakın oynamasını sağlarsın. Bunun yanısıra kanat oyuncuna şu komutları vererek daha sık şut atmasını sağlayabilirsin :

Uzaktan Şutlar : Sık sık
    Orta Yapma : Karışık yada Ender
    Ara Pası : Karışık yada Ender
    Top Sürme : Sık sık yada Karışık

preffered moves antrenmanı olarakta topu ortadan sürme özelliğini (runs with ball through center) kazandırmayı deneyebilirsin, tabi bu biraz zaman alacak.

NOT : Bunlar benim oyun mantığımla verebildiğim cevaplar, kendi düşüncelerim. Doğruluğunu kesin olarak iddia edemem.

Mesaj Yetkileri