Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Neyse konu dahada fazla uzamasın. Çünkü farklı yerlere kayıyor. Ben kendi adıma söyleyeyim Alexi buraya yazdığım hiçbi mesajda küçümsemedim. Diger sayfalardaki yorumlarıma bakıp görebilirsiniz. Ama Alex in Hagi ile kıyaslanacak mertebede olmadığını da belirttim. Bu da genelin görüşüdür yani. Objektif bi gözle bakan bunu rahatlıkla görür.
    Hagi'yi kimse küçümsemedi, amacımız kesinlik bu değildi, Hagi çok kaliteli bir oyuncu, tartışılmaz yetenekleri zaten.

Seviyeyi düşürmeden tartıştığımız için, duyarlı davrandığınız için de teşekkür ederim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    The man of small matches.
    Şampiyonlar Ligi asist krallığı yeterli cevaptır.

Alex Alex'tir, Hagi Hagi'dir. İkisinin de birbirine göre üstün yönleri ve zayıf oldukları yönleri vardır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam bende Alex'in büyük bir futbolcu oldugunu söylemişimdir ama buraya gelip biri Hagi ile kıyaslayınca cevap vermem gerektigini hissettim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Uzatıp durmayın şu konuyu. Benim kızdığım nokta Alex'te kim Hagi ismi varken denilmesidir. Bu yaptığınız gerçek bir ayıptır. Size sunulan belgeleri görmezden gelmeniz ise fanatikliktir.
    Daha fazla uzatmayın konuyu kirletmeyin.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

futbolu gol ve istatistik olarak gören süper zekalara istinaden şöyle bi' açıklama yapalım;

alex zinedine zidane'dan daha kalifiyedir, gol ve asist ortalaması fazladır.
    alex steven gerrard'dan daha kalifiye bi' futbolcudur, hatta ezer geçer. inanmıyosan gol ortalamalarına bak. yaa.
    alex ne tesadüftür ki michael ballack'tan da daha iyidir.
    alex bununla da yetinmez, frank lampard'ı 8'e 10'a katlar, muazzam goller attı rize'ye kayseri'ye.
    alex deco'dan iyidir. golleri daha fazla.
    alex figo'yu 3'e böle 5'le çarpar. allah çarpsın öyle bak!
    alex riquelme'den kat kat iyidir. allah'ın salak arjantin'lisi. kaç golün var lan?
    alex hagi'nin avradını tokatlar. istatistik nedir biliyon mu sen?

sözün özü hagi kim lan? istatistik diye bi' şey var di mi? aaa.. işbu veriler eşliğinde alex dünyaya gelmiş en kalifiye 3-5 futbolcudan biri.
    birisi diego armando maradona mı dedi? o kim lan? istatistiksel olarak bak olaya? naapmış lan o? çok abartıyolar. bak istatistiklere, alex'le kafa kafaya çıkarlar.

(bkz: anlat sen dinliyorum ben)
    Alıntıdır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha uzatmaya gerek yoktu kardesim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Raşit o senin söylediğin adamların hiçbiri Türkiye'de oynamadı. İki oyuncu illa ki kıyaslanacaksa eşit şartlar gerekiyor. Bu yapılan kıyaslamaya göre Afonso Alves Ibrahimovic'i katlıyor. Ama işin aslında biri Hollanda gibi kolay bir ligde bir kamyon dolusu gol atmışken diğeri İtalyan takımlarla boğuşuyor. Oysa ki burda ortaya konulan istatistikler Türkiye'de oynamış 2 oyuncuya ait. Biri elma biri armut. İstatistikler krampon renginden mi ortaya çıkıyor, tiplerinden mi ortaya çıkıyor yoksa boylarının uzunluğundan mı ortaya çıkıyor ? İstatistikler oyuncunun bireysel olarak takıma ne kattığını gösterir. Takımın başarısında etkendir ama tamamen değildir. Çünkü Alex tek başına 5 gol atarken defans 10 gol yerse Alex'in istatistikleri sadece bireysel başarıyla kalır. Oysa ki Alex'in Fenerbahçe tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde Tuncay'dan sonra en fazla gol atan oyuncu olması ( 11 ) geçen senenin Şampiyonlar Ligi asist kralı olması Alex'in yaptıklarının hafife alınacak cinsten olmadığının göstergesidir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alexin avrupada kazandırdığı kaç maç var?Gol ve asist olarak değil oyuna ağırlığını koyarak..Lincolnün oynadığı hertha maçı gibi bir maçı var mı?

İşte Alex bu yüzden sadece benim gözümde 'iyi futbolcu' dahası yok..

Üstelik Fenerbahçenin sadece alexe bel bağladığı bir sistem düşünürsek bu istatistik çokta anormal değil..Alex italyada yapsaydı öyle bir istatistik veya lincolnün shalkede yaptığı gibi bir iz bıraksaydı tamam derdim.

Ama futbol yaşantısını brezilya liginde ve türkiye liginde geçirmiş biri dünya yıldızı olamaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aman , Onur Lincoln lafını etme şimdi Lincoln mu , Alex mi başlar

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alex 20 Haziran 2004'de Atatürk Havalimanına inen bir melek benım gözümde...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Aman , Onur Lincoln lafını etme şimdi Lincoln mu , Alex mi başlar
    biz alex-hagi dediğimizde size gülüyoruz diyorsanız, bende size lincoln-alex dediğinizde gülerim..

Alex'i Hagi ile kıyaslarım, Lincoln ile değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yahu ben hiç kimse ile kıyaslama taraftarı degilim sadece başlayabilir dedim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aman diyeyim lincoln yok, lincoln yok. !

Ayrıca onurap alex'in kazandırdığı bir çok avrupa maçı var. Psv maçı olsun, cska maçı olsun vea ne bileyim kazandığımız inter maçındaki oyunu var. Şu an ilk düşünüşte aklıma gelen bunlar var 3 maç etti bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Alexin avrupada kazandırdığı kaç maç var?Gol ve asist olarak değil oyuna ağırlığını koyarak..Lincolnün oynadığı hertha maçı gibi bir maçı var mı?

İşte Alex bu yüzden sadece benim gözümde 'iyi futbolcu' dahası yok..

Üstelik Fenerbahçenin sadece alexe bel bağladığı bir sistem düşünürsek bu istatistik çokta anormal değil..Alex italyada yapsaydı öyle bir istatistik veya lincolnün shalkede yaptığı gibi bir iz bıraksaydı tamam derdim.

Ama futbol yaşantısını brezilya liginde ve türkiye liginde geçirmiş biri dünya yıldızı olamaz..
    Şanslı günümüzde olsaydık Inter'i çok rahat 5'leyebileceğimiz maçı izleyebilirsin.

Marcelinho
    Sergen
    Carrusca
    Ricardinho
    Ilic
    Delgado

Ve son olarak; Lincoln

Alıştık..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İliç'i ayır içlerinden İliç'in farklı bir yapısı vardı.İliç duran top kullanmazdı direk skora etki eden çok iyi bir futbolcuydu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Şanslı günümüzde olsaydık Inter'i çok rahat 5'leyebileceğimiz maçı izleyebilirsin.

Marcelinho
    Sergen
    Carrusca
    Ricardinho
    Ilic
    Delgado

Ve son olarak; Lincoln

Alıştık..
    Lincoln bu sezonki en iyi 10 numara..Geçen sene zaten sakatlıklardan oynayamadı..

Bordoux maçında görürsün..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lincoln bu sezonki en iyi 10 numara..Geçen sene zaten sakatlıklardan oynayamadı..

Bordoux maçında görürsün..
    Asıl amacının yine Alex'i tartışmak olmadığını gösterdiğin için teşekkürler. Yine yanlış park.

İliç'i ayır içlerinden İliç'in farklı bir yapısı vardı.İliç duran top kullanmazdı direk skora etki eden çok iyi bir futbolcuydu
    Ordaki isimleri ben kıyaslamıyorum. Şimdiye kadar kıyaslananlar listesi.

http://www.maksimum.com/spor/h/ilic_...n_daha_iyi.php
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    biz alex-hagi dediğimizde size gülüyoruz diyorsanız, bende size lincoln-alex dediğinizde gülerim..

Alex'i Hagi ile kıyaslarım, Lincoln ile değil.
    Çok yanlış..Alex tsl de yılın futbolcusu olurken Lincoln bundesligada oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu şekilde düz bir mantıkla Lincoln'ün evinden izlediği Brezilya Milli Takımı ile Alex Copa Amerika'yı kaldırıyordu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Alex De Souza biyografisini bulandırmayın daha fazla arkadaşlar. Alex'le ilgili şeylere devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Antic demiş , Muhammed şuanda İliç olsa gol yollarında (Lincoln'ün yoklugunda) okadar zorlanmazdık 2 sezonda orta saha olmasına ragmen 24 gol atmayı başarmıstı yanılmıyorsam.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Alex De Souza konusunu okumadığımı zannetmeye başladım artık..
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu şekilde düz bir mantıkla Lincoln'ün evinden izlediği Brezilya Milli Takımı ile Alex Copa Amerika'yı kaldırıyordu.
    Ben söylediğim cümleyle bir bağ göremiyorum açıkçası ben oyuncunun performansını söylüyorum sen milli takımın performansını..

Böyle kupalarda zaten As brezilyalı oyuncular genelde oynamıyor..
    Brezilya liginde hizmet etmiş futbolcular böyle kupalarda forma şansı verildiği bir gerçeğide var ortada..

Üstelik Lincoln 2 kez milli takıma çağrılmış sakatlığı yüzünden oynayamamıştır.

Shalke hala Lincolnün boşluğunu hissediyor..Taraftarda böyle düşünüyor..Hertha maçından sonrada iyice pişman oldukları bir gerçek..

Senin üslübunla cevap veriyim.;

Alex brezilya sahillerinde plaj futbolu oynarken Lincoln Shalkenin '10' numarasıydı..

Erdoğan arıca söyleyişiyle..

Hacettepe gibi bir takım karşısında değil Arsenal karşısında yapsaydı bu oyunu..

Son olarak daha tartışma çıkmaması için Alexi överken ligin en iyisi felan demeyin yoksa tartışma çıkıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adaş ordaki şeyleri ben yazmadım alıntı yaptım.
    Onurap bana kalırsa Lincoln ile Alex'i kıyaslama çünkü daha Lincoln'ün bir numarasını göremedik. Erken gaza gelmeyin. Lincoln geçen sene de 3-5 maç oynadı. Sonra yattı. Alex tamam modern futbol sistemine uymuyor olabilir ama Lincoln'den üstün bir oyuncudur en azından şimdilik.
    Hagi ile ise karşılaştırılması için daha çok fırın ekmek yemesi lazım bence Alex'in. Alex iyidir hoştur candır, istatistikleri Hagi'den iyidir fakat, sanırım bunlar kıyaslama için ölçüt olamaz. Burada tartışmanın bile alemi yok. Fakat bence Fenerbahçe'ye gelmiş en iyi yabancıdır, türkiye'ye gelmiş en iyi yabancılardandır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben söylediğim cümleyle bir bağ göremiyorum açıkçası ben oyuncunun performansını söylüyorum sen milli takımın performansını..

Böyle kupalarda zaten As brezilyalı oyuncular genelde oynamıyor..
    Brezilya liginde hizmet etmiş futbolcular böyle kupalarda forma şansı verildiği bir gerçeğide var ortada..

Üstelik Lincoln 2 kez milli takıma çağrılmış sakatlığı yüzünden oynayamamıştır.

Shalke hala Lincolnün boşluğunu hissediyor..Taraftarda böyle düşünüyor..Hertha maçından sonrada iyice pişman oldukları bir gerçek..

Senin üslübunla cevap veriyim.;

Alex brezilya sahillerinde plaj futbolu oynarken Lincoln Shalkenin '10' numarasıydı..

Erdoğan arıca söyleyişiyle..

Hacettepe gibi bir takım karşısında değil Arsenal karşısında yapsaydı bu oyunu..

Son olarak daha tartışma çıkmaması için Alexi överken ligin en iyisi felan demeyin yoksa tartışma çıkıyor..

Alex'in Copa Amerika'yı kaldırırken kaptanlık yaptığı takımda olan Adriano az önce Milan'a gol attı.

Lincoln Kaiserslautern'den Schalke'ye transfer olduğunda az önce dediğimiz gibi Brezilya Milli Takımı Alex'in liderliğinde finalde Arjantin'le kapışıyordu.

Bir de Alex Arsenal maçında üzerine düşeni yapmıştır, Güiza'ya 3-4 tane kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyon hazırlamıştır.

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Adaş ordaki şeyleri ben yazmadım alıntı yaptım.
    Yok adaş sözüm sana değil. Sözüm o şekilde istatistikleri önemsiz birşey gibi göstermeye çalışanlara. Örneğin; Şampiyonlar Ligi asist kralı oldu diyorsun spiker adını fazla söylemedi deniliyor. Bu örnek gibi. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ah Alex sen nelere kadirsin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Çok yanlış..Alex tsl de yılın futbolcusu olurken Lincoln bundesligada oluyor..
    Evet senin küçümsediğin tsl liginde yılın futbolcusu oluyor Alex. nedense Lincol'ün bir numarasını göremedik o küçümsediğin tsl'de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Evet senin küçümsediğin tsl liginde yılın futbolcusu oluyor Alex. nedense Lincol'ün bir numarasını göremedik o küçümsediğin tsl'de.
    Daha ne görüceksin yahu oynadığı maçlarda daha ne yapsın?
    Antalya maçını mı kurtaracaktı..

Adam Beşiktaş maçının yıldızıydı..Fenerbaçe maçındada öyle (bizim açımızdan) Trabzonda aynı..

Bütün rakiplere gol attığı gibi iyide oynadı..Barosu kral yapanda Lincoln..

Üstelik;

Attığı gollerde kaleci tutup içeri atmadı veya boş kaleyede değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ercan Taner'in '' yok böyle bir gol '' diye 5 dakika boyunca sayıklaması hala aklımda.

Alex ile ilgili ayrıca Hakan Bilal Kutlualp onu getirirken çok fazla uğraştıklarını söylemişti. Hakan Bilal Kutlualp puro içerken odaya Alex ve eşi giriyor. Hakan Bilal Kutlualp Alex'in eşinin hamile olduğunu görüyor ve purodan dolayı özür dileyerek söndürüyor. Bu olay Alex ve eşini çok etkiliyor ve razı ediliyor Türkiye'ye gelmeye.

Aslında Alex'i Fatih Altaylı'ya sormak lazım. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri