1 ile 30 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aman , Onur Lincoln lafını etme şimdi Lincoln mu , Alex mi başlar
    biz alex-hagi dediğimizde size gülüyoruz diyorsanız, bende size lincoln-alex dediğinizde gülerim..

Alex'i Hagi ile kıyaslarım, Lincoln ile değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    biz alex-hagi dediğimizde size gülüyoruz diyorsanız, bende size lincoln-alex dediğinizde gülerim..

Alex'i Hagi ile kıyaslarım, Lincoln ile değil.
    Çok yanlış..Alex tsl de yılın futbolcusu olurken Lincoln bundesligada oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu şekilde düz bir mantıkla Lincoln'ün evinden izlediği Brezilya Milli Takımı ile Alex Copa Amerika'yı kaldırıyordu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu şekilde düz bir mantıkla Lincoln'ün evinden izlediği Brezilya Milli Takımı ile Alex Copa Amerika'yı kaldırıyordu.
    Ben söylediğim cümleyle bir bağ göremiyorum açıkçası ben oyuncunun performansını söylüyorum sen milli takımın performansını..

Böyle kupalarda zaten As brezilyalı oyuncular genelde oynamıyor..
    Brezilya liginde hizmet etmiş futbolcular böyle kupalarda forma şansı verildiği bir gerçeğide var ortada..

Üstelik Lincoln 2 kez milli takıma çağrılmış sakatlığı yüzünden oynayamamıştır.

Shalke hala Lincolnün boşluğunu hissediyor..Taraftarda böyle düşünüyor..Hertha maçından sonrada iyice pişman oldukları bir gerçek..

Senin üslübunla cevap veriyim.;

Alex brezilya sahillerinde plaj futbolu oynarken Lincoln Shalkenin '10' numarasıydı..

Erdoğan arıca söyleyişiyle..

Hacettepe gibi bir takım karşısında değil Arsenal karşısında yapsaydı bu oyunu..

Son olarak daha tartışma çıkmaması için Alexi överken ligin en iyisi felan demeyin yoksa tartışma çıkıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ben söylediğim cümleyle bir bağ göremiyorum açıkçası ben oyuncunun performansını söylüyorum sen milli takımın performansını..

Böyle kupalarda zaten As brezilyalı oyuncular genelde oynamıyor..
    Brezilya liginde hizmet etmiş futbolcular böyle kupalarda forma şansı verildiği bir gerçeğide var ortada..

Üstelik Lincoln 2 kez milli takıma çağrılmış sakatlığı yüzünden oynayamamıştır.

Shalke hala Lincolnün boşluğunu hissediyor..Taraftarda böyle düşünüyor..Hertha maçından sonrada iyice pişman oldukları bir gerçek..

Senin üslübunla cevap veriyim.;

Alex brezilya sahillerinde plaj futbolu oynarken Lincoln Shalkenin '10' numarasıydı..

Erdoğan arıca söyleyişiyle..

Hacettepe gibi bir takım karşısında değil Arsenal karşısında yapsaydı bu oyunu..

Son olarak daha tartışma çıkmaması için Alexi överken ligin en iyisi felan demeyin yoksa tartışma çıkıyor..
    Lincoln bu sezonki en iyi 10 numara..Geçen sene zaten sakatlıklardan oynayamadı..

Alex'in Copa Amerika'yı kaldırırken kaptanlık yaptığı takımda olan Adriano az önce Milan'a gol attı.

Lincoln Kaiserslautern'den Schalke'ye transfer olduğunda az önce dediğimiz gibi Brezilya Milli Takımı Alex'in liderliğinde finalde Arjantin'le kapışıyordu.

Bir de Alex Arsenal maçında üzerine düşeni yapmıştır, Güiza'ya 3-4 tane kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyon hazırlamıştır.

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Adaş ordaki şeyleri ben yazmadım alıntı yaptım.
    Yok adaş sözüm sana değil. Sözüm o şekilde istatistikleri önemsiz birşey gibi göstermeye çalışanlara. Örneğin; Şampiyonlar Ligi asist kralı oldu diyorsun spiker adını fazla söylemedi deniliyor. Bu örnek gibi. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Çok yanlış..Alex tsl de yılın futbolcusu olurken Lincoln bundesligada oluyor..
    Evet senin küçümsediğin tsl liginde yılın futbolcusu oluyor Alex. nedense Lincol'ün bir numarasını göremedik o küçümsediğin tsl'de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet senin küçümsediğin tsl liginde yılın futbolcusu oluyor Alex. nedense Lincol'ün bir numarasını göremedik o küçümsediğin tsl'de.
    Daha ne görüceksin yahu oynadığı maçlarda daha ne yapsın?
    Antalya maçını mı kurtaracaktı..

Adam Beşiktaş maçının yıldızıydı..Fenerbaçe maçındada öyle (bizim açımızdan) Trabzonda aynı..

Bütün rakiplere gol attığı gibi iyide oynadı..Barosu kral yapanda Lincoln..

Üstelik;

Attığı gollerde kaleci tutup içeri atmadı veya boş kaleyede değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ercan Taner'in '' yok böyle bir gol '' diye 5 dakika boyunca sayıklaması hala aklımda.

Alex ile ilgili ayrıca Hakan Bilal Kutlualp onu getirirken çok fazla uğraştıklarını söylemişti. Hakan Bilal Kutlualp puro içerken odaya Alex ve eşi giriyor. Hakan Bilal Kutlualp Alex'in eşinin hamile olduğunu görüyor ve purodan dolayı özür dileyerek söndürüyor. Bu olay Alex ve eşini çok etkiliyor ve razı ediliyor Türkiye'ye gelmeye.

Aslında Alex'i Fatih Altaylı'ya sormak lazım. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

krAlex....
    Türkiye Kupası
    21 mac
    8 gol
    8 asist

Avrupa Kupası
    45 mac
    11 gol
    8 asist

Süper Lig
    139 mac
    79 gol
    72 asist

Süper Kupa
    1 mac
    1 asist

Toplamda
    206 mac
    98 gol
    99 asist

HAZIRLIK MACLARI DEGERLENDIRMEYE ALINMAMISTIR

- 2004-2005 Türkiye Süper Lig asist krallığı (31 maçta 16 asist ile)
    - 2005-2006 Türkiye Süper Lig asist krallığı (31 maçta 26 asist ile)
    - 2006-2007 Türkiye Süper Lig gol krallığı (32 maçta 19 gol ile) (Ayrıca Fenerbahçe´nin ilk yabancı gol kralı oldu.)
    - 2007-2008 Türkiye Süper Lig asist krallığı (28 maçta 11 asist ile)

- 2007-2008 Sampiyonlar ligi asist krallığı

- Fenerbahce tarihinin avrupa kupalarindaki en golcu yabancisi 11 gol.
    en golcu ikinci oyuncusu. (tuncay 12 gol)

- koşmuyor...
    Sen daha neyi Görüceksin, Alex daha ne yapsın ?

Daha ne görüceksin yahu oynadığı maçlarda daha ne yapsın?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen daha neyi Görüceksin, Alex daha ne yapsın ?
    İstatistikler herşey değil..Öyle olsaydı İspanyanın en iyi oyuncusu guiza olurdu..

Sizin bu dedikleriniz ispanyollara guiza eto'o dan iyi demenizden farksız kusura bakmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İstatistikler herşey değil..Öyle olsaydı İspanyanın en iyi oyuncusu guiza olurdu..

Sizin bu dedikleriniz ispanyollara guiza eto'o dan iyi demenizden farksız kusura bakmayın..
    Evet istatistikler herşey değil, ama Lincoln'ün oynadığı 5-10 iyi maç herşey.

Mesaj Yetkileri