1 ile 30 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Evet istatistikler herşey değil, ama Lincoln'ün oynadığı 5-10 iyi maç herşey.
    Daha fazlasınıda göreceksin merak etme Şov yeni başlıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Lincoln'ün yeni başlayacağı şovu, Alex senelerdir yapıyor ve yapmayada devam edecek sende bunu merak etme.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Amacına ulaştıysan artık topikte alex'e laf atmayı durdurabilirsin arkadaşım. Mehmetcim sende uzatma artık boşver takılsınlar burda.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Sevilla’nın Brezilyalı oyuncusu, Fenerbahçe’nin kaptanına olan hayranlığını, UEFA’nın resmi internet sitesinde dile getirdi.

Sevilla’nın Brezilyalı futbolcusu Daniel Alves, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Fenerbahçe’yi ve takım kaptanı Alex’i, UEFA’nın resmi internet sitesinde değerlendirdi.

Fenerbahçe maçlarının kesinlikle kolay olmayacağını, Alex ve Roberto Carlos gibi yıldızlara sahip rakiplerinin çok iyi bir kadrosunun bulunduğunu, ayrıca kendi sahasında çok zorlu bir takım olduğunu belirten Alves, Türk seyircilerin de Brezilyalılar kadar ateşli olduğunu söyledi.

Alves, ''Sadece televizyondan izleyerek bile, Türkiye'deki maçlarda ne kadar özel bir atmosferin olduğunu anlayabilirsiniz. Avrupa futbolunda yer edinmeye çalışan iki takım arasında ilgi çekici, heyecanlı ve zorlu bir maç olacak'' dedi.

ALEX’E HAYRAN

Alves, İstanbul'da oynayacakları ilk maçta mümkün olduğu kadar avantajlı bir skor yakalamaya çalışacaklarını belirtti.

Daniel Alves, Şampiyonlar Ligi'nde en beğendiği oyunculara dair bir soruyu yanıtlarken, Alex'ten de bahsederek, onun ''hayran olunacak'' bir futbolcu olduğunu kaydetti.

Alves, ''Alex eğer Avrupa'da daha büyük bir kulüpte oynasaydı, Brezilya Milli Takımı'nda da kesinlikle yeniden yer alırdı'' diye konuştu. Roberto Carlos'a da değinen Alves, onun Brezilyalı futbolculara ilham veren, büyük bir futbolcu olduğunu söyleyerek, ''Umarım bize karşı iki kötü gece geçirir'' dedi.

_____

Liverpool'lu futbolcu Fenerbahçe'li bir futbolcunun hayranı olduğunu açıkladı.

Liverpool ve İngiliz Milli Takımı'nın yıldızı Gerrard, "Türk futbolu denilince ilk aklıma F.Bahçe geliyor Onları takip ediyorum. Turu hak ettiler" dedi..

Dünyaca ünlü spor ürünleri üreticisi Adidas, yeni kramponu Predator'u Fransa'nın başkenti Paris'te dev bir organizasyonla tanıttı. Tanıtıma dünyaca ünlü futbol yıldızları da katıldı.

Bunların arasında geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı 8- 0 yenerek Şampiyonlar Ligi tarihine geçen Liverpool'un oyuncuları da vardı. Bu isimlerde Gerrard, Türk futbolu için ilginç açıklamalar yaptı...

'Umarım eşleşmeyiz'
    Gerrard, 'Türk futbolu' denildiğinde aklına ilk gelen takımın Fenerbahçe olduğunu söyleyen İngiliz yıldız, "Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını kaçırmıyorum. Gerçekten de ortaya koydukları futbola ve aldıkları sonuçlara saygı duyuyorum. Grupta ilk ikiyi, dolayısıyla turu geçmeyi büyük ölçüde garantilediler. Doğrusu Inter ve PSV gibi iki takımı yenerek ve 4 maçta mağlup olmayarak bunu hak ettiler. Bir sonraki turdaki rakibimiz olmalarını istemiyorum. Eşleşirsek işimiz gerçekten çok zor" yorumunda bulundu.

Alex'i izlemekten keyif alıyorum

F.Bahçe'nin çok kaliteli bir kadrosu olduğunu söyleyen Gerrard, "Roberto Carlos'u anlatmaya zaten gerek yok. O dünya çapında bir yıldız. Ama benim asıl dikkatimi çeken isim Alex...

Son derece yaratıcı, yetenekli ve çalışkan bir oyuncu. Maçı zekasıyla oynuyor. Doğrusu ona hayran olmamak elde değil. Bunların dışında da iyi futbolcular var ama açıkçası ben Alex'i izlemeye doyamıyorum. Fenerbahçe'nin bu kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nde çok daha yukarılara gideceğini düşünüyorum" diye konuştu.

...

________

Alex, Liverpool'un kaptanı Gerard'ın kendisi hakkındaki sözlerinden gurur duydu.

Fenerbahçe'nin, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla İstanbul'da yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında, sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda oyundan alınan takım kaptanı Alex de Souza, ağrı hissetmediğini ve kendini gelecek maçlara hazırladığını söyledi.

FB TV'ye açıklamalar yapan Brezilyalı futbolcu, sakatlığının ardından tedavisinin iyi gittiğini belirterek, ''Şu anda takımla çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Ağrı hissetmiyorum. Topla yaptığım çalışmalara da başladık. Önümüzdeki maçlar için en iyi şekilde kendimi hazırlıyorum'' dedi.

Her maçta, izleyicisine keyif veren bir futbol sergilemek istediğini kaydeden Alex, ''Şampiyonlar Ligi maçları, futbolcu için tabii ki özel hisler yaratıyor, ancak benim için hiçbir maçın ayrı bir önemi yok. Takımın bir üyesi olarak kazanmak ve zevk veren bir futbol sergilemek adına sahaya çıkıyorum. Bu benim için hep böyle oldu, böyle devam edecek'' diye konuştu.

''GERRARD'IN HAKKIMDA OLUMLU ŞEYLER SÖYLEMESİ GURUR VERİCİ''

Alex, Liverpool'un başarılı oyuncusu Steven Gerrard'ın kendisi hakkında yaptığı olumlu yorumlarla ilgili bir soru üzerine ise ''Böyle yorumlar almak bir futbolcu her zaman çok güzel hisler yaratır, ancak bunu Liverpool'da uzun süre kaptanlık görevi üstlenmiş, milli takım ve kulüp bazında dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olan Gerrard'ın ağzından duymak gurur verici. Futboluma olumlu katkı yapan bir yorum'' dedi.

Barcelona'yı takım olarak çok beğendiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, ''Barcelona'yı takım olarak çok beğeniyorum. En beğendiğim oyunculardan biri Zidane idi. Şu anda onu izleme imkanımız yok. Riquelme de beğendiğim bir oyuncu, ama şu anda en beğendiğim oyuncu Barcelona'da oynayan Messi'dir'' diye konuştu.

Alex, FIFA'nın Brezilya'ya verdiği 2014 Dünya Kupası organizasyonuyla ilgili bir soru üzerine de ''Brezilya'daki herkesin maçları orada izleyecek olması çok güzel. Ülke olarak, 6,5 sene gibi bir zamanımız var. Bu organizasyona en iyi şekilde hazırlanacağız'' açıklamasını yaptı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri