Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

krAlex....
    Türkiye Kupası
    21 mac
    8 gol
    8 asist

Avrupa Kupası
    45 mac
    11 gol
    8 asist

Süper Lig
    139 mac
    79 gol
    72 asist

Süper Kupa
    1 mac
    1 asist

Toplamda
    206 mac
    98 gol
    99 asist

HAZIRLIK MACLARI DEGERLENDIRMEYE ALINMAMISTIR

- 2004-2005 Türkiye Süper Lig asist krallığı (31 maçta 16 asist ile)
    - 2005-2006 Türkiye Süper Lig asist krallığı (31 maçta 26 asist ile)
    - 2006-2007 Türkiye Süper Lig gol krallığı (32 maçta 19 gol ile) (Ayrıca Fenerbahçe´nin ilk yabancı gol kralı oldu.)
    - 2007-2008 Türkiye Süper Lig asist krallığı (28 maçta 11 asist ile)

- 2007-2008 Sampiyonlar ligi asist krallığı

- Fenerbahce tarihinin avrupa kupalarindaki en golcu yabancisi 11 gol.
    en golcu ikinci oyuncusu. (tuncay 12 gol)

- koşmuyor...
    Sen daha neyi Görüceksin, Alex daha ne yapsın ?

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Daha ne görüceksin yahu oynadığı maçlarda daha ne yapsın?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Sen daha neyi Görüceksin, Alex daha ne yapsın ?
    İstatistikler herşey değil..Öyle olsaydı İspanyanın en iyi oyuncusu guiza olurdu..

Sizin bu dedikleriniz ispanyollara guiza eto'o dan iyi demenizden farksız kusura bakmayın..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İstatistikler herşey değil..Öyle olsaydı İspanyanın en iyi oyuncusu guiza olurdu..

Sizin bu dedikleriniz ispanyollara guiza eto'o dan iyi demenizden farksız kusura bakmayın..
    Evet istatistikler herşey değil, ama Lincoln'ün oynadığı 5-10 iyi maç herşey.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Evet istatistikler herşey değil, ama Lincoln'ün oynadığı 5-10 iyi maç herşey.
    Daha fazlasınıda göreceksin merak etme Şov yeni başlıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Lincoln'ün yeni başlayacağı şovu, Alex senelerdir yapıyor ve yapmayada devam edecek sende bunu merak etme.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Amacına ulaştıysan artık topikte alex'e laf atmayı durdurabilirsin arkadaşım. Mehmetcim sende uzatma artık boşver takılsınlar burda.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Sevilla’nın Brezilyalı oyuncusu, Fenerbahçe’nin kaptanına olan hayranlığını, UEFA’nın resmi internet sitesinde dile getirdi.

Sevilla’nın Brezilyalı futbolcusu Daniel Alves, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Fenerbahçe’yi ve takım kaptanı Alex’i, UEFA’nın resmi internet sitesinde değerlendirdi.

Fenerbahçe maçlarının kesinlikle kolay olmayacağını, Alex ve Roberto Carlos gibi yıldızlara sahip rakiplerinin çok iyi bir kadrosunun bulunduğunu, ayrıca kendi sahasında çok zorlu bir takım olduğunu belirten Alves, Türk seyircilerin de Brezilyalılar kadar ateşli olduğunu söyledi.

Alves, ''Sadece televizyondan izleyerek bile, Türkiye'deki maçlarda ne kadar özel bir atmosferin olduğunu anlayabilirsiniz. Avrupa futbolunda yer edinmeye çalışan iki takım arasında ilgi çekici, heyecanlı ve zorlu bir maç olacak'' dedi.

ALEX’E HAYRAN

Alves, İstanbul'da oynayacakları ilk maçta mümkün olduğu kadar avantajlı bir skor yakalamaya çalışacaklarını belirtti.

Daniel Alves, Şampiyonlar Ligi'nde en beğendiği oyunculara dair bir soruyu yanıtlarken, Alex'ten de bahsederek, onun ''hayran olunacak'' bir futbolcu olduğunu kaydetti.

Alves, ''Alex eğer Avrupa'da daha büyük bir kulüpte oynasaydı, Brezilya Milli Takımı'nda da kesinlikle yeniden yer alırdı'' diye konuştu. Roberto Carlos'a da değinen Alves, onun Brezilyalı futbolculara ilham veren, büyük bir futbolcu olduğunu söyleyerek, ''Umarım bize karşı iki kötü gece geçirir'' dedi.

_____

Liverpool'lu futbolcu Fenerbahçe'li bir futbolcunun hayranı olduğunu açıkladı.

Liverpool ve İngiliz Milli Takımı'nın yıldızı Gerrard, "Türk futbolu denilince ilk aklıma F.Bahçe geliyor Onları takip ediyorum. Turu hak ettiler" dedi..

Dünyaca ünlü spor ürünleri üreticisi Adidas, yeni kramponu Predator'u Fransa'nın başkenti Paris'te dev bir organizasyonla tanıttı. Tanıtıma dünyaca ünlü futbol yıldızları da katıldı.

Bunların arasında geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı 8- 0 yenerek Şampiyonlar Ligi tarihine geçen Liverpool'un oyuncuları da vardı. Bu isimlerde Gerrard, Türk futbolu için ilginç açıklamalar yaptı...

'Umarım eşleşmeyiz'
    Gerrard, 'Türk futbolu' denildiğinde aklına ilk gelen takımın Fenerbahçe olduğunu söyleyen İngiliz yıldız, "Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını kaçırmıyorum. Gerçekten de ortaya koydukları futbola ve aldıkları sonuçlara saygı duyuyorum. Grupta ilk ikiyi, dolayısıyla turu geçmeyi büyük ölçüde garantilediler. Doğrusu Inter ve PSV gibi iki takımı yenerek ve 4 maçta mağlup olmayarak bunu hak ettiler. Bir sonraki turdaki rakibimiz olmalarını istemiyorum. Eşleşirsek işimiz gerçekten çok zor" yorumunda bulundu.

Alex'i izlemekten keyif alıyorum

F.Bahçe'nin çok kaliteli bir kadrosu olduğunu söyleyen Gerrard, "Roberto Carlos'u anlatmaya zaten gerek yok. O dünya çapında bir yıldız. Ama benim asıl dikkatimi çeken isim Alex...

Son derece yaratıcı, yetenekli ve çalışkan bir oyuncu. Maçı zekasıyla oynuyor. Doğrusu ona hayran olmamak elde değil. Bunların dışında da iyi futbolcular var ama açıkçası ben Alex'i izlemeye doyamıyorum. Fenerbahçe'nin bu kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nde çok daha yukarılara gideceğini düşünüyorum" diye konuştu.

...

________

Alex, Liverpool'un kaptanı Gerard'ın kendisi hakkındaki sözlerinden gurur duydu.

Fenerbahçe'nin, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla İstanbul'da yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında, sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda oyundan alınan takım kaptanı Alex de Souza, ağrı hissetmediğini ve kendini gelecek maçlara hazırladığını söyledi.

FB TV'ye açıklamalar yapan Brezilyalı futbolcu, sakatlığının ardından tedavisinin iyi gittiğini belirterek, ''Şu anda takımla çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Ağrı hissetmiyorum. Topla yaptığım çalışmalara da başladık. Önümüzdeki maçlar için en iyi şekilde kendimi hazırlıyorum'' dedi.

Her maçta, izleyicisine keyif veren bir futbol sergilemek istediğini kaydeden Alex, ''Şampiyonlar Ligi maçları, futbolcu için tabii ki özel hisler yaratıyor, ancak benim için hiçbir maçın ayrı bir önemi yok. Takımın bir üyesi olarak kazanmak ve zevk veren bir futbol sergilemek adına sahaya çıkıyorum. Bu benim için hep böyle oldu, böyle devam edecek'' diye konuştu.

''GERRARD'IN HAKKIMDA OLUMLU ŞEYLER SÖYLEMESİ GURUR VERİCİ''

Alex, Liverpool'un başarılı oyuncusu Steven Gerrard'ın kendisi hakkında yaptığı olumlu yorumlarla ilgili bir soru üzerine ise ''Böyle yorumlar almak bir futbolcu her zaman çok güzel hisler yaratır, ancak bunu Liverpool'da uzun süre kaptanlık görevi üstlenmiş, milli takım ve kulüp bazında dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olan Gerrard'ın ağzından duymak gurur verici. Futboluma olumlu katkı yapan bir yorum'' dedi.

Barcelona'yı takım olarak çok beğendiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, ''Barcelona'yı takım olarak çok beğeniyorum. En beğendiğim oyunculardan biri Zidane idi. Şu anda onu izleme imkanımız yok. Riquelme de beğendiğim bir oyuncu, ama şu anda en beğendiğim oyuncu Barcelona'da oynayan Messi'dir'' diye konuştu.

Alex, FIFA'nın Brezilya'ya verdiği 2014 Dünya Kupası organizasyonuyla ilgili bir soru üzerine de ''Brezilya'daki herkesin maçları orada izleyecek olması çok güzel. Ülke olarak, 6,5 sene gibi bir zamanımız var. Bu organizasyona en iyi şekilde hazırlanacağız'' açıklamasını yaptı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gerrard'ın bunları söyledigine inanmıyorum taa ki ağzından dinlemedigim sürece , Türkler bu konuda abartıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Gerrard'ın bunları söyledigine inanmıyorum taa ki ağzından dinlemedigim sürece , Türkler bu konuda abartıyor.
    Sizin belgesiz yazdıklarınız doğru oluyorda, bizim yazdıklarımız neden olmuyor acaba Boy boy gazetelerde çıktı bu haberler.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Sizin belgesiz yazdıklarınız doğru oluyorda, bizim yazdıklarımız neden olmuyor acaba Boy boy gazetelerde çıktı bu haberler.
    Tamam hepsi dogru...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alexin avrupada kazandırdığı kaç maç var?Gol ve asist olarak değil oyuna ağırlığını koyarak..Lincolnün oynadığı hertha maçı gibi bir maçı var mı?

İşte Alex bu yüzden sadece benim gözümde 'iyi futbolcu' dahası yok..

Üstelik Fenerbahçenin sadece alexe bel bağladığı bir sistem düşünürsek bu istatistik çokta anormal değil..Alex italyada yapsaydı öyle bir istatistik veya lincolnün shalkede yaptığı gibi bir iz bıraksaydı tamam derdim.

Ama futbol yaşantısını brezilya liginde ve türkiye liginde geçirmiş biri dünya yıldızı olamaz..
    ŞL Asist Kralı oldu daha ne yapsın adam?
    Fanatikliğin bu kadarı, futboldan biraz anladığınızı düşünürdüm, şaka gibi..

Ama futbol yaşantısını brezilya liginde ve türkiye liginde geçirmiş biri dünya yıldızı olamaz..
    = Pele dünyanın en kötü futbolcusudur.

Schalke vasat bir kulüptür, hiç bir zaman da elit bir kulüp olamayacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bence de alex iyi futbolcudan ötesi değil. futbol zekası tartışılamaz. orası ayrı. ama galatasaraylıların çoğu hagi gibi bir dehayı gördükten sonra istatistiksel olarak Türkiye'nin en verimli futbolcusu bile bizim için sadece iyi oyuncudur. şampiyonlar liginde asist kralı olması önemli değildir. bu gs-fb birbirini çekememezliğinden öte birşeydir.

bunlar dışında alex şu an Türkiye'nin en iyi oyuncusudur.

ayrıca schalke vasat bir kulüp değildir. bayern hegamonyasına karşı koyabilen yegane kulüplerden biridir.

Bundesliga ( 7 ): 1934, 1935, 1937, 1939, 1940, 1942, 1958

Almanya Kupası ( 4 ): 1938, 1972, 2001, 2002

UEFA Kupası ( 1 ): 1997

tarihlerinde 1 avrupa şampiyonluğu bile varmış. tesadüf müdür onu bilmem ama schalke nin vasat bir kulüp olmadığı bir gerçek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    futbolu gol ve istatistik olarak gören süper zekalara istinaden şöyle bi' açıklama yapalım;

alex zinedine zidane'dan daha kalifiyedir, gol ve asist ortalaması fazladır.
    alex steven gerrard'dan daha kalifiye bi' futbolcudur, hatta ezer geçer. inanmıyosan gol ortalamalarına bak. yaa.
    alex ne tesadüftür ki michael ballack'tan da daha iyidir.
    alex bununla da yetinmez, frank lampard'ı 8'e 10'a katlar, muazzam goller attı rize'ye kayseri'ye.
    alex deco'dan iyidir. golleri daha fazla.
    alex figo'yu 3'e böle 5'le çarpar. allah çarpsın öyle bak!
    alex riquelme'den kat kat iyidir. allah'ın salak arjantin'lisi. kaç golün var lan?
    alex hagi'nin avradını tokatlar. istatistik nedir biliyon mu sen?

sözün özü hagi kim lan? istatistik diye bi' şey var di mi? aaa.. işbu veriler eşliğinde alex dünyaya gelmiş en kalifiye 3-5 futbolcudan biri.
    birisi diego armando maradona mı dedi? o kim lan? istatistiksel olarak bak olaya? naapmış lan o? çok abartıyolar. bak istatistiklere, alex'le kafa kafaya çıkarlar.

(bkz: anlat sen dinliyorum ben)
    Alıntıdır

(: istersen başka bi konudada Drogba-İlhan parlak kıyaslaması yapalım

Benim mesajımı alıntı yapmamışsın ama aklınca bana nazire yapmışsın benim bu bahsettiğim şeyler Türkiye Liginde oynayan Alex için ve bu Alex'in kıyaslandığı isim Hagi,Lincoln vs vs o zamanda istatistikler ortaya dökülür..

Zaten kimse Gerard,Lampard gibi oyuncularla Alex'i kıyaslamıyor o yüzden ne kadar süper mantık bi insan oLduğunu kanıtLamışsın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    ŞL Asist Kralı oldu daha ne yapsın adam?

= Pele dünyanın en kötü futbolcusudur.

Pele kendi isteğiyle kaldı kulübünde Alex gittiği halde başarılı olamadı..
    İkisi aynı kefede değil..
    Schalke vasat bir takımsa Fenerbahçe nasıl bir takım acaba?Uefa kupasını bile hiç kazanamamış en büyük başarısı 1 kere çeyrek final ve bolicin vurup adamın poposuna çarpıp giren gol?Üstelik ligler arasında dağlar kadarda farkın olduğunu düşünürsek..

Üstelik ne demişim 'Oyuna ağırlığını koyarak' Takım iyise Alex iyidir..Alex takımı sürükleyen Hagi gibi bir oyuncu değil..
    Sonuçta AZ maçında ıslıklananda Alexti..

Kendi kendine soru cevap yapmısın zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Boşuna hiç tartışmaya girmeyelim yahu..

Alex o kadar kötü bir futbolcuki
    bu kadar kolay ve basit takımların olduğu bir ligde gol kralı asist kralı olmuş bir oyuncu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Boşuna hiç tartışmaya girmeyelim yahu..

Alex o kadar kötü bir futbolcuki
    bu kadar kolay ve basit takımların olduğu bir ligde gol kralı asist kralı olmuş bir oyuncu
    Alexe kötü diyen yok..Ama Hagi'den üstün diyen kişiler var buna gülerim işte..

Hagi Alexten iyidir..
    Alex lincoln tartışılır..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hagi Alexten iyidir..
    Hagi > Alex
    Alex > Lincoln

Çoğu kişiye göre böyledir (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bütün yorumları okuyorum çoğuna katılmadığımı belirtmek isterim. Hagi çok iyi futbolcuydu. Alex onun yanında şu anda iyi futbolcu konumuda, Hagi'nin kazandırdıklarını Fenerbahçe'ye kazandırırsa o zaman Hagi'yle kıyaslamaya başlarız.

Lincoln bu ikisinin yanında sıradan bir futbolcu kalır. Lincoln Alex'in yaptığı istatistiklere ulaşabilmişmi hiç ? Sanmıyorum öyle olduğunu. Almanya'da oynamış falan. Brezilya'da oynamamışmışda mış mış. Yetenekli futbolcu ama istediği zaman oynayan bir oyuncu. Alex veya Hagi böyle değil. Hep takımlarının en iyileri olmuşlardı ikiside.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hagi Alexten iyidir..

Hönkkkk

Alex Cafercan'da tartışılır

Alex İrfan Başaran'da tartışılır

Kısacas Alex Galatasaraydaki her oyuncuyla kıyaslanır hatta Alex Galatasaraydaki her oyuncudan kötüdür onun için kıyaslamaya gerek bile yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hagi > Alex
    Alex > Lincoln

Biraz objektif bakan,fanatik olmayan herkese göre böyledir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Hagi > Alex
    Alex > Lincoln

oLması gerektiği için böyLe Mayg (: aki idda ediLemez zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar şu mesajımdan sonra bir daha Hagi iyi Alex iyi Amokachi hepsinden iyi falan gibi mesajlar atmayalım rica ederim. Ama yok atılmaya devam ediliyorsa her ne şekilde olursa olsun mesajınızın silinip ceza alacağınızı bilerek yazın mesajınızı. Alex ile ilgili yorumunuz varsa yapın ama başka futbolcular ile kıyaslayıp insanlara cevap hakkı doğurmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Arkadaşlar şu mesajımdan sonra bir daha Hagi iyi Alex iyi Amokachi hepsinden iyi falan gibi mesajlar atmayalım rica ederim. Ama yok atılmaya devam ediliyorsa her ne şekilde olursa olsun mesajınızın silinip ceza alacağınızı bilerek yazın mesajınızı. Alex ile ilgili yorumunuz varsa yapın ama başka futbolcular ile kıyaslayıp insanlara cevap hakkı doğurmayın.
    Arka sayfada kalmasın yinelemek istedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Teknik + Zeka + Oyun Görüşü + Kaptanlık = Alex

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe = Alekssandro De Souza

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Hiç birşey yapmadığı maçlarda bile son beş dakkada 3 gol 2 asist yapıp beni her seferinde delirten,oyun stilini hala çözemediğim futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sonsuz saygılar ...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Hiç birşey yapmadığı maçlarda bile son beş dakkada 3 gol 2 asist yapıp beni her seferinde delirten,oyun stilini hala çözemediğim futbolcu
    KatılıyorumÇok değişik bi adam...

Alex'in bir Gençlerbirliği maçını hatırlıyorum.İlk geldiği seneydi galiba.Gençlerbirliği 2.yarıda bir gol bulmuş ve 88.ci dakikaya kadar 1-0 öndeydi.Sonra Alex'in bir sahneye çıkışı,kalan 2 dakikada 2 gol ve maçı 2-1 kazanıyoruz O maçı asla unutamam

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Alex'in bir Gençlerbirliği maçını hatırlıyorum.İlk geldiği seneydi galiba.Gençlerbirliği 2.yarıda bir gol bulmuş ve 88.ci dakikaya kadar 1-0 öndeydi.Sonra Alex'in bir sahneye çıkışı,kalan 2 dakikada 2 gol ve maçı 2-1 kazanıyoruz O maçı asla unutamam
    Evet hatırlıyorum o gol Bilgisayarımda yüklü, yorumcu Rıdvan Dilmen'de Fenerbahçe yürüye yürüye maçı kazandı, Alex de Souza 88 dk uyudu 2 dk'da maçı getirdi büyük oyuncu böyle olunur diyor.

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri